FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Crna ovca

Re: FK Partizan

Post by Crna ovca » Sat Aug 10, 2019. 12:51 am

Zasto 18 realnost? 18k je malo vise od 1/2 stadiona, a bilo je mnogo vise od toga.
Moje misljenje je da je najrealnije onih 22600 sto stoji na zvanicnom sajtu kluba.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Aug 10, 2019. 1:30 am

Crna ovca wrote:
Sat Aug 10, 2019. 12:51 am
Zasto 18 realnost? 18k je malo vise od 1/2 stadiona, a bilo je mnogo vise od toga.
Moje misljenje je da je najrealnije onih 22600 sto stoji na zvanicnom sajtu kluba.
Postujemo zvanicni sajt. Tako da i treba meni da verujes u procenama pre pocetka. :D
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sat Aug 10, 2019. 9:04 pm

Ko je Biniću drmao kavez i pitao za mišljenje pa je ničim izazvan opleo po najnovijoj Partizanovoj akviziciji Asanu. Čovek koji hleb zarađuje u organizaciji FSS ne priliči da izgovara onako nešto pogotovo jer je tu gde je u interesu srpskog fudbala a ne klubaštva. Nije problem kritika, ali javno omalovažavanje Japanca bez nikakve potrebe ne bi smelo proći u uređenom društvu. Kažem ne bi smelo a znam da od packe neće biti ništa. Niti smo uređeno društvo niti Partizan u glavnim krugovima Saveza ima prođu i razumevanje.
Razumem Binu. Drmaju ga kompleksi pošto verovatno naš Samuraj brže trči nego što je on ikada. Kada spominje kvalitet Japanca i njegov dolazak u Srbiju i naš fudbal, a potencira klasu koju navodno nema jer je tu gde jeste, da ga priupitam: A šta Marin radi u CZ kada je takav virtouz, čarobnjak, Leo Mesi... Izgleda da je pun pogodak dolazak Asana. Malko guza steže komšije pa i na ovakav način preko njihovog kadra pokušavaju destabilizovati Partizan.
Najveća je glupost kako je mafijozi u pokušaju lično Marčelo Lipi rekao neke stvari o Asanu. Nisi ti Dragiša taj kalibar da možeš sedeti a kamoli pričati sa trenerskim veličinama. Ti si pre za društvo iz Zabele gde si ustvari i imao " rezervisanu sobu ".

Viduka

Post by Viduka » Sat Aug 10, 2019. 9:55 pm

Meni u celom tom intervjuu nije jasno kad su to Lippi i Asano saradjivali?

B13

Post by B13 » Sat Aug 10, 2019. 10:44 pm

"Nije brz, nego je hitar." :sad-roulette:

Kad je provaljeno da Lipi nikad nije trenirao Asana, svi portali su obrisali taj deo. "Klošari" je preblaga reč.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sat Aug 10, 2019. 11:24 pm

Viduka wrote:
Sat Aug 10, 2019. 9:55 pm
Očito Bina zna nešto što mi ne :megashok:

Withnail

Post by Withnail » Sat Aug 10, 2019. 11:37 pm

Viduka wrote:
Sat Aug 10, 2019. 9:55 pm
lose su portali preneli tekst iz zurnala...tu je govedo reklo kako je pre nekog vremena (dakle pre nego sto se Asano uopste povezao sa nama) pricao sa Lipijem ali generalno o Japancima, posto je Binic igrao u Japanu pa se dotakli kakav su oni profil igraca, i onda je Lipi ono rekao za ko zna kog Japanca, i kao oko njih je sve neki marketing

Viduka

Post by Viduka » Sun Aug 11, 2019. 8:56 am

Ma jasno to za Asana i Lippi-a. Cak mi ni misljenje ne bi smetalo(hvala Bogu ima pravo na njega), da ga je kao neko iz fudbala potkrepio cinjenicama. Pogledao 45' protiv Malatije(ako je i pogledao) i to je to. Poceo sam da prezirem nase fudbalske vedete, kojima komplet poznavanje materje pocinje i zavrsava se sa "vidi se". Kad ih zamole da obrazloze, ubace "iz aviona". To je otprilike to. I onda ti ljudi treba da modernizuju Srpski fudbal :bad:

Crna ovca

Post by Crna ovca » Sun Aug 11, 2019. 11:20 am

Mocartov sastav za veceras:
PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Urošević, Dinga, Vujačić, Miletić – Zdjelar, Smiljanić – Asano, Suma, Lutovac – Sadik
Hocemo li ikada odmoriti Sumu? :D Ocekivao sam Ozega umesto Sadika, mada i dalje verujem da tu dolazi do izmene na poluvremenu.

Zanimljiva je bila izjava Miletica posle Malatije gde je rekao da mu mnogo vise prija ovaj ritam 2 utakmice nedeljno i da ne voli da igra jednu u 7 dana. Posle toga, ne cudi sto je opet u sastavu i sto ce opet da igra 90 minuta :D

Videcemo i kako ce izgledati Dinga i Vujacic ako je sastav tacan naravno.

Posle duzeg vremena, iscekuju se utakmice FKP-a.

Џејси

Post by Џејси » Sun Aug 11, 2019. 11:43 am

Meni je najveca enigma Brezancic, covek ne moze da se upristoji fizicki vec mesec dana.

Nemojte da vas zavara Urosevic koji je odigrao zadnje dve utakmice dobro, mislim da igra iznad svojih mogucnosti jer mu se ukazala sansa zato sto je ovaj nespreman jos uvek.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Aug 11, 2019. 12:19 pm

Iskreno stidljivo se pribojavam tekme sa Čarapanima u Kruševcu. Ne zbog snage nekog novog Napretka nego još imam bojazan kako ćemo se ponašati i dal neće doći do faze opuštanja, ne pomislimo kako su početne partije/rezultati plod naše ogromne snage.
Fin početak sezone mora se naplatiti sigurnom pobedom, igrom koja će dodatno dići samopouzdanje pred veliki ispit u Malatiji.
Nešto ne verujem da će Savo toliko eksperimentisati, ne kažem rizikovati pa prvi put postaviti bedem pred Stojkovićem Dinga-Vujačić . Znam da je Ostoja izgubljen za gostovanje ali pre sam sklon tvrdnji da će se za Turke i revanš uigravati tandem Pavlović-Vujačić. Dinga ipak nema takmičarske u nogama, šta više, mislim da se nije nalazio ni u protokolu.
Ne vidim puno promena u sastavu. Savo je jasno stavio do znanja kako mu je srpska liga prioritet zato se ne očekuje brdo promena. Lutovca očekujem ko protiv Mačke u startnoj postavi. Asano bi trebao krenuti od prvog zvižduka. Moguće jedino korekcija u vrhu napada. Gde se smenjuju Ožeg i Sadik.

Viduka

Post by Viduka » Sun Aug 11, 2019. 12:30 pm

@Dragan Mance
I ja slicno razmisljam. Ne deluje Savo na coveka koji preterano rotira. Pavlovic-Vujacic, skoro zagarantovano, ja bi mozda odmorio Celavog i poceo sa Pesukicem, kao i sa Stevanovicem pre Asana. Pola sata za Asana je sasvim dovoljno. Nije on potpuno fit i sa prevelikim naporom , rizikovali bi povredu.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Aug 11, 2019. 12:38 pm

Kod Asana postoji ta mala nepoznanica jel će početi ili ko u četvrtak ući sa klupe. Ja poput Save nikada nisam bio pobornik rotacije. Starog sam kova "tim koji pobeđuje ne treba menjati".
Ključ trijumfa je ko protiv Inđije , Mačve ili Malatije ran gol. Kada to ostvarimo igra dobije drugu dimenziju. Nestane nervoza, samopouzdanje se napumpa pa sa lakoćom lomimo rivala.
Navijam za pobedu od 2-3 razlike i clean-sheat takvim poduhvatom tim dobija na sigurnosti...

MorningGlory

Post by MorningGlory » Sun Aug 11, 2019. 12:39 pm

Pod utiskom smo prethodnih sezona, i kod mene provejava velika doza skepse.

Ali ovo je drugaciji Partizan. partizan koji pritiska, fizicki melje protivnike...Nadam se da dobra fizicka sprema doci do izrazaja danas i da cemo uspeti nekako da ih rutiniramo.

Mozda je i Zeka zatvoriJo pa odatle nov stoperski tandem :D

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Aug 11, 2019. 12:46 pm

A Napredak lose startovao, ali nama uvek tezak protivnik. Lola i stoperi me brinu... Valjda ce navala da sve to sakrije.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked