uvek smo mi i bili podeljeni, u tome je i draz
ja se ovde slazem sa Tajlerom, dovoditi jos jednog stranca, samo da bi mogao da igra tih par utakmica u ABA plejofu je poprilicno glupo.. ali dobro, Ostoja je svakako neka nasa varijanta Zike Pauka doduse on ima srecu da mu prekopute nisu Danilovic i Dule, vec Coki i njegovi treneri, pa i pored veceg novca koji dobiju, opet su pobedivi, ako stigne zeleno svetlo..
i nema veze to sa vremenom, od osamdesetih se zna sta je Partizan, domaci igrac, krvav radi i eventualno par stranaca (ne znam da li smo u sva tri pojavljivanja na f4 imali zajedno vise od 4 stranca), ovo sto danas vidimo je neka poor mans Crvena Zvezda, kako tvrdim od pocetka sezone.. slazem se da je DV jedan i jedinstven, ali to ne znaci da treba da se odustane od toga sta je Partizan..
meni je ovo najnegledivija sezona od kad pratim kosarku, verovatno sam zato i pogledao mislim samo dve cetvrtine ukupno, protiv Darusafake jednu i protiv Buducnosti sad jednu.. ali verovatno je do mene, posto po ovoj punoj dvorani rekao bih da je hajp veci nego iz zlatnih EL godina
ali bezobzira, Dzikiceva druga sezona >>> ova sezona