KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Stimac je lagan za skauting nema neku tehniku,ume samo sa svoje desne strane da zida i da ide u sredinu,sa leve nema pojma kao ni sa desne kada ga usmeris na levu ruku..
Inace Jankovic sumnjam da je nesto tezi od Kakadua ali to nema veze,slazem se da je zilaviji i da ce tu dobro doci..ali nije Stimac neki dominator i ove laganoje petice mogu da ga brane jer se lako cita Stime..
Inace Jankovic sumnjam da je nesto tezi od Kakadua ali to nema veze,slazem se da je zilaviji i da ce tu dobro doci..ali nije Stimac neki dominator i ove laganoje petice mogu da ga brane jer se lako cita Stime..
jankovic uglavnom pivotira u levo, to je tacno, ali ta leva ruka mi je i najveci problem ofanzivno. ali bukvalno 90% napada ledjima zavrsava levom rukom, ne znam koji mu je kurac. nebitno sa koje strane napada, ako se leve ide pivot uz ceonu i levi horog, ako je sa desne ide ka kosu i opet levom... on je brat, sam sebi obecao da ce uvesti levi (polu)horog u svoj napadaci repertoar ove sezone, i onda vezba do iznemoglosti, nemam drugog objasnjenja 
U ranu zoru,zoru,zoru kad svane dan!
Igra je losa, umor je vidljiv, ali ovo je mec gde umor mora da se zaboravi. Pobeda bi me iznenadila, ne ocekujem je.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Vidim opet mrtvo more. Niko nista ne pise. Dobro, reci cete ko jebe kup, fokus je ABA liga, EK itd. E pa, ko tako misli nema mjesta medju navijacima Partizana. Idemo po svaki trofej, po svaku pobjedu. Derbi je, kakav je takav je, idemo da odvalimo stoku.
- Tajler Darden
U principu dobiće manje lošiji... Obe ekipe su u lošem momentu, oni bez hemije, mi bez energije i Gordića, ali i Redinga.
Osim Berona, dosta se plašim Davidovca i njegove hladne glave. Takođe, Gist je juče odigrao dobar meč i moguće da će i večeras biti pretnja.
Osim Berona, dosta se plašim Davidovca i njegove hladne glave. Takođe, Gist je juče odigrao dobar meč i moguće da će i večeras biti pretnja.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Maltere,mi smo stoka
Novica u svom standardnom modu protiv cigana i dobijamo ovo 7 razlike.
Uzalud trud,dzaba vam svee
-
Dragan Mance
Kakvo crno "ko jebe Kup" sve se treba osvojiti što se može. Još kad ti preko puta stoje ganferi kud ćeš lepše prilike i osećaja.
Nervoza drma ceo dan. Lakše bi mi bilo da sam igrač nego ovako čekićajući u svojstvu navijača.
Ne znam šta očekivati. Jesmo timski bolji, imamo hemiju, boljeg trenera, verovatno i veću podršku sa tribina ali, opet, derbi je čudna tekma. Imaju cigani itekako evroligaškog iskustva. Znaju igrati ovakve duele.
Nervoza drma ceo dan. Lakše bi mi bilo da sam igrač nego ovako čekićajući u svojstvu navijača.
Ne znam šta očekivati. Jesmo timski bolji, imamo hemiju, boljeg trenera, verovatno i veću podršku sa tribina ali, opet, derbi je čudna tekma. Imaju cigani itekako evroligaškog iskustva. Znaju igrati ovakve duele.
Ne znam za vas, ali ja sam spreman za slavlje. Ako bude nas dan dobijamo 10 razlike, ako ne bude nas dan dobijamo 3-4.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
- Tajler Darden
Hvala, Pejdž, hvala, Jare!
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Auuuuuuu.... 6 poena za 30 sekudni...
- White Mamba
Peiners dobio medalju 
Bravo crno beli
Izgiboh
Sakota :rol:
Bravo crno beli
Izgiboh
Sakota :rol: