FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Sezione

Re: FK Partizan

Post by Sezione » Mon Feb 10, 2020. 1:34 am

medjutim wrote:
Sun Feb 09, 2020. 8:02 pm
Nadam se da to što smo jači nego na jesen iako ništa nismo uradili za sledeću godinu znači da se nismo oprostili od titule, u slučaju da se Mister ne snađe u svojoj novoj ulozi, i ako mu bude dozvoljeno da ponekad kiksne..
Dobar, dobar :D

Titula je izgubljena sa 6 kikseva u 20 kola. Previse, ma koliko konkurent dobijao sve redom. Ima jos 17 kola do kraja, bez podele bodova, ali i dva derbija kod njih.

Houdini

Post by Houdini » Tue Feb 11, 2020. 8:14 pm

CikaZika wrote:
Sun Feb 09, 2020. 11:31 pm
Pa zar to uvek nisu bile zamerke da se trenerima ne daje dovoljna sloboda?

Posteno data mu je sloboda i on ce da snosi odgovornost. Eh sad drugo je pitanje ko ce da snosi odgovornost za dug...
to je super stvar, generalno struka treba da odlucuje koji igrac ce da dodje a koji ne..

ja sam samo rekao da ovi Savini postulati su idealni za upravu jer je mogucnost dovodjenja igraca mala, pogotovo na zimu.. mesta za strance nema, balvane je tesko uvaliti, a i generalno naci igraca koji dize kvalitet ekipe..

samo se nadam da postoje i neki postulati za odlaske.. recimo nema odlazaka dok nema spremne zamene..

i jos jedna stvar, ako dizemo lestvicu kod prodaje igraca, ta lestvica mora da se dize i kod kupovine.. znaci ako dobijemo za Kalabu 10m+, sasvim je logicno da nije problem platiti obestecenje od recimo 2 miliona za njegovu zamenu, ako se ukaze prilika..

u sbakom slucaju to da trener odlucuje o dolascima je pozitivno, nadam se da ce se pitati i za odlaske, pogotovo kada dodje jun..

dobar je Savo, dogodine mozda dodje do Senjorovog nivoa i prezimi u Evropi :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Feb 13, 2020. 1:47 am

Opet nisi dobro razumeo ili napisao, pa da te ispravim....znači ako dobijemo za Kalabu 10m+, sasvim je logično da nije problem platiti Vazuri obeštecenje od recimo 2 miliona, za njegove potrebe, nikako ne za zamenu, a prilika ce se vec ukazati, ukoliko vec nije...

Nema na čemu :chores-mop:
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Feb 13, 2020. 8:30 am

Pa moze koliko hoce da uzme, kad niko ne kontroliše to. Mada izvukao je Savo letos Natka i Asana, posle kuknjave po medijima. Kontam da ce i sledeće leto tako biti, kukace dok Vazura ne zavuce ruku u dzep, pa nekako da neki dinar.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Houdini

Post by Houdini » Sat Feb 15, 2020. 3:59 pm

Irriducibili wrote:
Thu Feb 13, 2020. 1:47 am
Opet nisi dobro razumeo ili napisao, pa da te ispravim....znači ako dobijemo za Kalabu 10m+, sasvim je logično da nije problem platiti Vazuri obeštecenje od recimo 2 miliona, za njegove potrebe, nikako ne za zamenu, a prilika ce se vec ukazati, ukoliko vec nije...

Nema na čemu :chores-mop:
Ironisao sam, jer je Vazura lupao gluposti, kako su oni sad digli lestvicu transfera.. iako su hteli da prodaju istog igraca par meseci ranije za 5 miliona sa sve masnicom..

ne sumnjam da ce ostati sve po starom, da ce se preko miliona za transfer izdvojiti jedino ako imaju neku kombinaciju.. jedino tu u Savu imam poverenja, da uspe da izvuce neka pojacanja kao na leto..

LM, jedva cekam sutra i pocetak drugog dela sezone.. ocekivanja su da budemo bolji nego u prvom delu rezultatski, da igramo i dalje lep fudbal, da klinci imaju prostora i da u derbijima uzmemo 4 boda..

Savo, sa svim svojim manama, je nesto ubedljivo najbolje u JSD.. igramo lep fudbal, imamo rezultate, guraju se klinci, pogadjaju stranci.. sve ono sto trener Partizana treba da radi..

zato puna podrska i napred Savo..

Image

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sun Feb 16, 2020. 3:28 pm

Scekic u startnih 11 umesto Zdjelara koga nema ni na klupi izgleda.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Feb 16, 2020. 5:53 pm

Odlična utakmica. Slabiji početak, sve do gola Tošića.

Ozbiljno smo mleli celu utakmicu. Dovoljno je reći da smo vršili presing u 87. minutu.

Nathov gol iz slobodnog udarca bila je čista lepotica.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Houdini

Post by Houdini » Sun Feb 16, 2020. 6:04 pm

igra na momente dobra, na momente bas i ne.. 3 gola ali sva tri iz prekida, ne bi bilo lose da je neki iz igre bio.. i dalje je zavrsnica problem..

ali sto kaze Tajler, presing citavu utakmicu, sabili smo ih 90 minuta na njihovu polovinu..

Scekic naravno neupotrebljiv za utakmice gde nema da se bije.. bekovi nam fale da bi ovo bilo jos mnogo bolje.. oba nasa beka su napadacki vrlo tanka..

bilo dobro, mora jos bolje..

nadam se da je Asano ok, da nije nista strasno..

Viduka

Post by Viduka » Sun Feb 16, 2020. 7:14 pm

Ja nisam zadovoljan prikazanim. Prvih 30' je bilo tragicno. Jalovi napadi, besumucno dodavanje bez cilja i odbrana koja i dalje pokazuje slabosti. Nije bas bilo lepo za gledanje, tih prvih 30'. Posle se to nekako konsolidovalo, ali opet, protiv ovakvog protivnika, moralo je bolje i lakse. Nisam video napredak u igri naspram jesenje polusezone i to me najvise brine. Mozda je cinjenica da je prva utakmica u nastavku i da je to doprinelo slabijoj predstavi, ali ovakva igra, protiv ozbiljnijeg protivnika i te kako moze biti kaznjena.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Feb 16, 2020. 7:32 pm

Tačno, ali imajte u vidu da je prvi meč.

Krenulo se u prvoj brzini i nismo mogli da sastavimo dva dobra pasa. Ipak, ako ništa, držali smo tempo, nije bilo mlitavosti.

Sam Milošević je istakao da mora bolje. Tri gola smo dali iz prekida.

Ima vremena da budemo bolji.

VPJTS

Sezione

Post by Sezione » Sun Feb 16, 2020. 7:41 pm

Videlo se i na stadionu posle prvih par minuta da mora jaci presing posto je poznato koliko su tehnicki slabi igraci nase lige.

Mene odbrana brine. Tacnije, da imamo jednog Evertona ispred mnogo bi bolje bilo.

Aj napred uvek neko odigra dobro, mada danas nista spec, al ajde, ceka se i taj Asano...

Ako je procenjeno da nam pre leta ne treba dvojac iz Olimpije onda ok... Valjda im isticu ugovori pa nece morati da se plati milion, valjda imaju neki dogovor

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Feb 20, 2020. 1:36 pm

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/31 ... -fk-kairat
Krajem tekućeg meseca Partizan će najverovatnije ostati bez Zorana Bambija Tošića, koji je dobio i prihvatio ponudu Kairata, ekskluzivno saznaje Telegraf!

Ostalo je da se otklone još neke papirološke stavke u Fudbalskom savezu Kazahstana, kako bi se transfer kompletirao.
Odlazak koji sam priželjkivao odavno. Sad ostaje da vidimo kako će se nadomestiti njegov odlazak. Da se ne lažemo, ovo je verovatno pozicija na kojoj smo najviše popunjeni.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Feb 20, 2020. 1:38 pm

Fica u 11.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Thu Feb 20, 2020. 1:44 pm

CikaZika wrote:
Thu Feb 20, 2020. 1:38 pm
Fica u 11.