Čekam te da se javiš.
Liga Šampiona
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Liga Šampiona
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Zaebani Swabovi ko kratko cebe
Hahaha cestitke Red Bullu ali tek smo na poluvremenu
Inace Aurier je skandalozan igrac,koliko je samo nesiguran tiha jeza...Ni Sancez mi ne uliva poverenje...
Gore bez Kanea i Sona bas tesko ide ..ali videcemo ako Ga metne Zoze prvi u Nemackoj bice svasta..
Treba ovde mnogo igraca...Stoper,oba beka,zadnji vezni,desetka...
Inace Aurier je skandalozan igrac,koliko je samo nesiguran tiha jeza...Ni Sancez mi ne uliva poverenje...
Gore bez Kanea i Sona bas tesko ide ..ali videcemo ako Ga metne Zoze prvi u Nemackoj bice svasta..
Treba ovde mnogo igraca...Stoper,oba beka,zadnji vezni,desetka...
- Tajler Darden
Čekaj da te podsetim, kako si mi rekao kada sam pominjao osam igrača koji su falili Junajtedu jesenas...
To je izgovor za dunstere. Tako beše jesenas
Razbio je Lajpcig Totenhema i zaslužio još neki gol. Trče ljudi alal im vera.
To je izgovor za dunstere. Tako beše jesenas
Razbio je Lajpcig Totenhema i zaslužio još neki gol. Trče ljudi alal im vera.
VPJTS
VPJTS
Salu na stranu,izostanak bitnih igraca utice na svaku ekipu,svakog trenera..
Red Bull cepa fudbal koji je gledljiv,total fubal ali taj fudbal nije sampionski...
- Tajler Darden
Falili su i Lajpcigu štoperi, tako makar kaže Aca.
Pisao sam na Tviteru... Zamisli da mi na JNA odigramo ovakav meč u Evropi, kakvi bi komentari bili?
Bez zezanja... Užasan Totenhem, kad dozvoliš da ti odbrana pukne dva puta u prva dva minuta, da napraviš jednu izrađenu akciju za ceo meč, treba da budeš presrećan sa ovim rezultatom.
Još imaju sreću da su u igri.
Pisao sam na Tviteru... Zamisli da mi na JNA odigramo ovakav meč u Evropi, kakvi bi komentari bili?
Bez zezanja... Užasan Totenhem, kad dozvoliš da ti odbrana pukne dva puta u prva dva minuta, da napraviš jednu izrađenu akciju za ceo meč, treba da budeš presrećan sa ovim rezultatom.
VPJTS
VPJTS
Definitivno Totenhem treba da bude zadovoljniji rezultatim iako je izgubioTajler Darden wrote: ↑Thu Feb 20, 2020. 12:45 amFalili su i Lajpcigu štoperi, tako makar kaže Aca.
Ne znam da li ce se Son vratiti za revans,mnogo je bitan...Najbolji igrac Spursa..
- Tajler Darden
Ko bi rekao da ćemo se ti i ja usaglasiti u nečemu?
Naravno mislim na prvu rečenicu.
I dalje mislim da je revanš otvoren. Da, veće šanse ima Lajpcig, ali jedna greška, prekid ili kontra menjaju sve.
I dalje mislim da je revanš otvoren. Da, veće šanse ima Lajpcig, ali jedna greška, prekid ili kontra menjaju sve.
VPJTS
VPJTS
A nije bas tako
Ocekivao sam ovakav rasplet na mecu Tottenham-a i Leipzig-a. Prevlik je udarac za Tottenham odsustvo Kanea i Sona. Mislim da je to to, bar sto se tice ovog duela. Son se mozda i vrati za revans, mada je pitanje koliko ce biti spreman da pomogne, a Kane sigurno nece na teren do aprila, tako da od njega nema nista, sto je i dalje prevelik deficit za nesto vise protiv RB Leipzig-a.
Sto se tice duela Atalante i Valensije, to mi je bas bio suprise, pozitivan, ali suprise. Ocekivao sam pobedu Atalante, ali demoliranje kakvo je sinoc dozivela Valensija, to bas i nisam. Atalanta mi je u poslednjih par godina bas prirasla za srce, pogotovo kada se uzme u obzir cela prica koja okruzuje klub, od navijaca, istorije i veza izmedju opstina Bergamo i Bresa i njihov uticaj na Milan, kao i celu pokrajnu Lombardiju...Iskreno se nadam da ce sto dalje dogurati u LS, a ako bude srece za koju godinu i napsti kako Skudeto, tako i LS.
Sto se tice duela Atalante i Valensije, to mi je bas bio suprise, pozitivan, ali suprise. Ocekivao sam pobedu Atalante, ali demoliranje kakvo je sinoc dozivela Valensija, to bas i nisam. Atalanta mi je u poslednjih par godina bas prirasla za srce, pogotovo kada se uzme u obzir cela prica koja okruzuje klub, od navijaca, istorije i veza izmedju opstina Bergamo i Bresa i njihov uticaj na Milan, kao i celu pokrajnu Lombardiju...Iskreno se nadam da ce sto dalje dogurati u LS, a ako bude srece za koju godinu i napsti kako Skudeto, tako i LS.
- Tajler Darden
Kakav gol Mertensa... Bum!
VPJTS
VPJTS
Kako prija ovo gazenje Lamparda.
Blamantno da ovo nije penal.
Blamantno da ovo nije penal.
- Tajler Darden
Tresu Nemci Engleze. 
Koliko je glup Abraham...
Koliko je glup Abraham...
VPJTS
VPJTS
Da ih osure 3:0 i u Minhenu, pa da veliki strateg popije sesticu .