Ima i ovde od 1:22 do 1:36 malo duza verzija. Momina faca na kraju.
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
I kako covek posle ovoga da mu zameri zicere? 

Nego hoce li se Mozliju sredjivati taj pasos 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Lepo je ponovo videti KKP na tronu, treci put zaredom smo osvojili KRK, ali bicu surov i reci cu ovaj put da je vise Zvezda izgubila ovaj trofej, nego sto smo ga mi osvojili.
Naravno, poklonu se ne gleda u zube, prihvatili smo oberucke to sto nam se nudilo.
Nadam se, da ce igraci koliko toliko da napune baterije u ovu pauzu za kljucni deo sezone, a deo njih i oporaviti se kako bi kompletni bili, jer ce raspored da bude gust i naporan.
Naravno, poklonu se ne gleda u zube, prihvatili smo oberucke to sto nam se nudilo.
Nadam se, da ce igraci koliko toliko da napune baterije u ovu pauzu za kljucni deo sezone, a deo njih i oporaviti se kako bi kompletni bili, jer ce raspored da bude gust i naporan.
Dje si kobro kralju igre 1 vs 1Kobra wrote: ↑Wed Feb 19, 2020. 5:12 pmLepo je ponovo videti KKP na tronu, treci put zaredom smo osvojili KRK, ali bicu surov i reci cu ovaj put da je vise Zvezda izgubila ovaj trofej, nego sto smo ga mi osvojili.
Sta mislis kakve su mi sanse u duelu s Jankerom 1 vs 1
Jankovic na momente deluje kao solidan "defanzivac", dok sa druge strane ponekad izgleda kao obican amater, ali svakako za sada je korisniji od Mekadua koji jos uvek nema ulogu u ovom timu.
Angola je veliki promasaj i trebalo bi Peinersa da vratimo u rotaciju i koristimo njegove vrline, koje su jako skromne.
Angola je veliki promasaj i trebalo bi Peinersa da vratimo u rotaciju i koristimo njegove vrline, koje su jako skromne.
-
Hiro Onoda
Jeli stvarno moguce da ovog Angolu placamo 75 hiljada Ostendeu?
Pa obestecenje od 75 hiljada dolara nije strasno to je 68,5 -69 hiljada evra...Hiro Onoda wrote: ↑Wed Feb 19, 2020. 9:46 pmJeli stvarno moguce da ovog Angolu placamo 75 hiljada Ostendeu?
-
Hiro Onoda
Nije strasno ali mi smo ga toboze doveli samo do juna.Znaci on jeste doveden za iducu sezonu.
- Tajler Darden
70000 evra. Neku sličnu svotu će zaraditi za tih par mečeva.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Tesko da je do Juna nece on moci da igra u KLS a ako je 15k dolara plata onda ce oko 40 k evra zaraditi za ta 3 mjeseca ukupnoHiro Onoda wrote: ↑Wed Feb 19, 2020. 10:16 pmNije strasno ali mi smo ga toboze doveli samo do juna.Znaci on jeste doveden za iducu sezonu.
69 k evra tacno ucent sto bi rekli :)Tajler Darden wrote: ↑Wed Feb 19, 2020. 10:19 pm70000 evra. Neku sličnu svotu će zaraditi za tih par mečeva.
Irr pogodio budzet Partizana u cent 6 miliona 281 hiiljada svaka cast