FK Partizan - uživo
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan - uživo
U kakvo djubre od igraca se pretvorio Markovic
Koji je njegov dalji cilj u karijeri? Teloptik? Asano koliko god djubre bio, on ce sigurno imati mesto u nekon JLeague timu, ali Markovic? Ni napred, ni nazad nista ne prikazuje. A derbi u globalu sranje.
Realno su bolji za sad sa više želje. Svaki napad po ćelavoj strani je polušansa.
Savo poptuno promašio sa postavkom. Poslednjih x derbija mi ih kidamo na sredini i ne damo im da priđu golu, i ti se sad odlučiš za kontra napade.
Naš najbitniji šraf u prvom delu sezone, Sadik, neko oko koga se vrtela igra, potpuno je van forme, te zato i gledamo ovo što gledamo.
Mora nešto da se menja na poluvremenu, npr Šćekić umesto Sume. Prebiše nas, mora da im se vrati po nogama.
Savo poptuno promašio sa postavkom. Poslednjih x derbija mi ih kidamo na sredini i ne damo im da priđu golu, i ti se sad odlučiš za kontra napade.
Naš najbitniji šraf u prvom delu sezone, Sadik, neko oko koga se vrtela igra, potpuno je van forme, te zato i gledamo ovo što gledamo.
Mora nešto da se menja na poluvremenu, npr Šćekić umesto Sume. Prebiše nas, mora da im se vrati po nogama.
45 minuta sramote fudbala...
Apsolutno se slazem za Markovica. Njega uopste nema na terenu, bezi od svakog moguceg kontakta. Natho neprimetan, bez lopte u nogama on je igrac manje. Suma nervozan. Miletic spooor, vozaju ga po strani.
U sustini ovo nije fudbal, a nije ni f od istog. Ocajna fizicka sprema igraca.
Nasa sreca je pa su i komsije skoro identicne... Zalost...
Apsolutno se slazem za Markovica. Njega uopste nema na terenu, bezi od svakog moguceg kontakta. Natho neprimetan, bez lopte u nogama on je igrac manje. Suma nervozan. Miletic spooor, vozaju ga po strani.
U sustini ovo nije fudbal, a nije ni f od istog. Ocajna fizicka sprema igraca.
Nasa sreca je pa su i komsije skoro identicne... Zalost...
Vec nekoliko zadnjih derbija na Rajku imamo brdo kontri koje resavamo sve gore i gore,zaista neverovatno.
- Tajler Darden
Ulazi Filip Stevanović umesto Lazara.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Kad igrac koga su otpisali do ove sezone, slali na pozajmice...pokaze vise zelje nego bilo koji drugi fudbaler Partizana...Fuj!
Mali Stevanovic za 10' pokazao mnogo, mnogo vise nego Markovic za 45'
Da sam predsednik FSS zbog korona virusa odlozio bih prvenstvo za jedno dve tri godine...
Radnički iz Niša gostuje na JNA.
Pametni Savo i 0 udaraca u okvir gola, 20% tacnost pasova prema napred...
- Tajler Darden
Partizan vs Spartak
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Za sada svaki 4. pas tacan... Kao da su ih slucajno sakupili.
Ja mislim ni bliza rodbina fudbalera nije na tribinama...
Ja mislim ni bliza rodbina fudbalera nije na tribinama...
Lazar Pavlovic za sad jako dobar.
Prozvao sam ga
Prozvao sam ga