KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Tajler Darden » Wed Mar 04, 2020. 5:36 pm

U načelu sam saglasan sa Remijem... U nekim starim sezonama kad ovaj deo utakmica dođe, gde se pobedama obezbeđuje plasman dalje u EL ili recimo prednost domaćeg terena u ABA, isto je bila Krka što i Barselona.

Tim pristupom hranile su se i tribine...

Lično očekujem novu laku pobedu. Ako smo ih zgužvali u Italiji, Beograd bi morao biti mačji kašalj.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

bata mare

Post by bata mare » Wed Mar 04, 2020. 6:12 pm

Ja očekujem rutiniranje večeras u laganom ritmu i pobedu od 15+.

Što se tiče protivnika u 1/4, baš ne znam ko bi nam više odgovarao. Monako je ozbiljna defanzivna ekipa, odlično vođena. Uniks možda izgleda kao bušan kurton ove sezone, ali su individualno prejaki, plus put do Kazanja... Definitivno ćemo imati težeg protivnika u četvrtfinalu nego u eventualnom polufinalu.

Uzgred, ako se dokopamo 1/2 u EC, imaćemo baš paklen raspored, nadam se da će naći način da usklade termine ABA plej-ofa sa mečevima u Evrokupu.

Zna li neko šta se dešava ukoliko se desi da se Valensija dokopa plej-ofa EL, a Unikaha osvoji EC? Ko bi tu otpao za Evroligu? Ako se ne varam, valjda je 4 tima iz jedne države maksimum. Napravili su haos od evropske košarke, svake sezone menjaju pravila, jebe lud zbunjenog. Ne zna se ko je gori - katalonski prevarant, ili nesposobnjakovići iz FIBA.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Mar 04, 2020. 10:49 pm

Dobro pitanje Bata Mare.

Uglavnom završen je i ovaj deo, ovoga puta sa prvim mestom. Ostaje da se odbrani domaći teren i da slavimo trofej. :D

VPJTS

Asterix

Post by Asterix » Wed Mar 04, 2020. 11:03 pm

Svaka cast momcima sada da se naostre za Uniks

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Wed Mar 04, 2020. 11:18 pm

Radije bih da smo isli na Monako cisto da se ne vozamo do Kazanja i natrag ali kao ekipa je Uniks vjerovatno laksa opcija.

Asterix

Post by Asterix » Thu Mar 05, 2020. 12:31 am

Hiro Onoda wrote:
Wed Mar 04, 2020. 11:18 pm
Radije bih da smo isli na Monako cisto da se ne vozamo do Kazanja i natrag ali kao ekipa je Uniks vjerovatno laksa opcija.
Pa po imenima: Dzamar Smit,Morgan,MEkalum,Kuk,Kajmakoglu,Tiodor.. nisam siguran ali po igri da, onakva ekipa kao sto je Monako nam sigurno ne lezi, zato dobro bi bilo da ih Virtus (ako prodje) ili Malaga ociste i time nam olaksaju eventualno finale, treba jako i koncentrisano protiv Uniksa, malo me zabrinjava Gorda ali nadam se da ce uhvatiti svoj ritam...Svaka cast na rasporedjenoj minutazi mali Trifa 23 minuta lijepo mu se otvorilo sada moze dobiti dobre minute protiv Mege i Cibone... 17.og prvi mec cetvrtfinala Evrokupa?

Naka

Post by Naka » Thu Mar 05, 2020. 12:52 am

Uniks ekipa 33+. Oni na tucu ne umeju da odgovore, to su i protiv Monaka nocas pokazali. Previse je to skup bivsih kosarkasa, a manje tima. U sustini, nama je najbitnijs da su svi zdravstveno dobro i da se taj 17. mart doceka u dobroj hemiji kao do sad.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Thu Mar 05, 2020. 12:53 am

Stil igre je najvaznija stvar jer ako cemo po imenima da gledamo onda nam se ne pise dobro ali oni su haos od igre tako da smo mi favoriti.

drmisa

Post by drmisa » Thu Mar 05, 2020. 12:58 am

mnogo bolja opcija je uniks po mom misljenju
sad je na nama da odbranimo domaci teren i idemo dalje
dajte neki info za redzija

gvinpi

Post by gvinpi » Thu Mar 05, 2020. 1:09 am

U potencijalnom finalu u ovom trenutku Unicaja bi bila top protivnik, danas protvi Juventuta im se povredio Josh Adams pri kraju utakmice, drzao se za zglob (nadam se da nije nista ozb jako dobar igrac), ako im on ne bude igrao nemaju sta da traze

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Mar 05, 2020. 1:15 am

gvinpi wrote:
Thu Mar 05, 2020. 1:09 am
U potencijalnom finalu u ovom trenutku Unicaja bi bila top protivnik, danas protvi Juventuta im se povredio Josh Adams pri kraju utakmice, drzao se za zglob (nadam se da nije nista ozb jako dobar igrac), ako im on ne bude igrao nemaju sta da traze
Josh Adams je navodno bio prva opcija Trinkijerija pre Korija.

Kazu 1/4 finale je najteži mec, sad bih se slozio. Uniks deluje lose, ali jedan dobar mec u Beogradu i u problemu smo. Ekipa kojoj moze da klikne. Ja sam ih gledao, sto sam gledao, bolje da nisam... Uzasno su delovali...

Ne treba bezati od sanse. Ovo je sansa za evropski trofej i samo pametno, korak po korak.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Mar 05, 2020. 2:24 pm

bata mare wrote:
Wed Mar 04, 2020. 6:12 pm

Zna li neko šta se dešava ukoliko se desi da se Valensija dokopa plej-ofa EL, a Unikaha osvoji EC? Ko bi tu otpao za Evroligu? Ako se ne varam, valjda je 4 tima iz jedne države maksimum. Napravili su haos od evropske košarke, svake sezone menjaju pravila, jebe lud zbunjenog. Ne zna se ko je gori - katalonski prevarant, ili nesposobnjakovići iz FIBA.
Ne bi bio prvi put da imamo 5 ACB predstavnika..

Sigurno mesto sledece sezone u EL od trenutnih ucesnika nemaju Himki,Zvezda,Alba,Zenit i Valensija....Znaci u EL idu finalisti i 3 WC mesta...Jedan WC treba odmah otpisati jer ga 200% dobija Himki,cak ni A licenca nije iskljucena..

Sad provlaci se prica u koliko Valensija obezbedi top 8 da nece biti dovoljno finale EC sto mislim da nije tacno :)....Znaci Valnesija ce u tom slucaju zauzeti mesto finaliste a ostace 2 WC gde ce jedno otici u ruke finaliste...Djordi cirkuzaner klasican koji ne zna gde udara...

Veliki sam protivnik ovog njegovog idiotskog sistema gde je marginalizovao domaca takmicenja...Kosarka je u rukama kretena..a niko da zucne...

bata mare

Post by bata mare » Thu Mar 05, 2020. 4:55 pm

Čekićar wrote:
Thu Mar 05, 2020. 2:24 pm
Sad provlaci se prica u koliko Valensija obezbedi top 8 da nece biti dovoljno finale EC sto mislim da nije tacno :)....Znaci Valnesija ce u tom slucaju zauzeti mesto finaliste a ostace 2 WC gde ce jedno otici u ruke finaliste...Djordi cirkuzaner klasican koji ne zna gde udara...

Veliki sam protivnik ovog njegovog idiotskog sistema gde je marginalizovao domaca takmicenja...Kosarka je u rukama kretena..a niko da zucne...
Sve glasnije se priča o Londonu u EL, neki čak pričaju da će Željko tamo. Već je bilo takvih eksperimenata u prošlosti i neće se smiriti dok ne isforsiraju iole stabilnog evroligaša iz Londona.

Bitanga ne samo da je marginalizovala nacionalna prvenstva, nego je ovakav sistem takmičenja Evrolige potpuno sulud za evropsku košarku. Ne mogu igrači da izdrže ovakav tempo, zato se sve više i dešavaju povrede. Pričaju kako se približavaju NBA modelu, samo zaboravljaju kakve uslove imaju klubovi u SAD, počevši od aviona, uslova za trening i oporavak, pa i lova, ali onda bih zvučao kao Žex :D

Što se tiče nas i Evrokupa - šta je po vašem višljenju veći uspeh - F4 2010. ili eventualno osvajanje EC?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Mar 05, 2020. 5:41 pm

Nemoj da se zezamo. :D

Jedna pobeda protiv Makabija vredi više nego eventualno osvajanje EK.

VPJTS

Sezione

Post by Sezione » Thu Mar 05, 2020. 5:44 pm

Ako se postavi bas F4 2010. i EC 2020. mislim da sam malo blizi F4. Mada je evropski trofej, evropski trofej.

Ipak, dodjes na f4 el kao totalni autsajder, ovde si ipak u 5 favorita da osvojis... realno je cipiripi takmicenje

Na stranu sto mislim da nema sanse da osvojimo :D

Locked