KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Šakota ne putuje na meč EL sa ekipom zbog zdravstvenih problema.
Kada je objavljeno da ima zdravstvenih problema bila je i informacija da su mu lekari savetovali da izbegava avionski prevoz na neodredjeno (dok mu ne kazu drugacije), tako da je bilo izvesno da cemo na EL gostovanjima gledati Gavrilovica kako radi nesto sto ga nikada nije ni interesovalo (glavni trener kosarkaskog kluba).
- Tajler Darden
Imam neki utisak da imate trenera, skinuli bi makar dva skalpa u gostima od jačih timova.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Sjebasmo na kraju, neki igraci verovatno nisu trebali igrati zadnjih par minuta ali sta je tu je. Nadam se da Kuridza nije ozbiljnije povredjen posto cemo po svemu sudeci gledati Gista na 4 i Odza na 5 sve dok se ne vrati, ili cemo mozda (samo mozda) probati da igramo i sa nekim ko moze da rasiri odbranu sa te pozicije i da prostora Braunu i Panteru i za neki prodor.
Imamo trenera i zamenika koji su resili da "podmlade" Gista i vrate ga na njegovu poziciju sa starta karijere u 35-toj godini, evo sad se opet povredio Kuridza pa ce Gist da guli 4-ku dok mu ne dopizdi i posalje ih u 3 PM.Tajler Darden wrote: ↑Wed Mar 04, 2020. 8:42 pmImam neki utisak da imate trenera, skinuli bi makar dva skalpa u gostima od jačih timova.
Kolektivno će navijači na f odeljenju završiti nakon ove sezone.
Koji nivo odsutnosti moraš da budeš da vaskrsnes Lazića i vratiš ga umesto Davidovca? Pri tom, Deki je do tada čuvao Kalinića što mu idealno odgovara.
Da li su toliko slepi, da ne vide da Željko Štimca ubija na piku? Pa stavi Gista na C, da zatvori pik,...stavi Dekija na četri .... Pa nek napadnu sa DW Davidovca.... nateraj Željka da u 35tom minutu koncepciju napada.
22pts primis u I četvrtini, jedan timski faul.
Još jedan u moru dokaza koliko smo neodgovorni.
Jako mi je žao pojedinih igrača.... Iscediti su ih psihički maksimalno a glavno tek sledi.
Ko do sada nije video, zašto je ovoliki mazohizam pratiti KK ove sezone, mogao je protiv Cedevita sve jasno da vidi.
Koji nivo odsutnosti moraš da budeš da vaskrsnes Lazića i vratiš ga umesto Davidovca? Pri tom, Deki je do tada čuvao Kalinića što mu idealno odgovara.
Da li su toliko slepi, da ne vide da Željko Štimca ubija na piku? Pa stavi Gista na C, da zatvori pik,...stavi Dekija na četri .... Pa nek napadnu sa DW Davidovca.... nateraj Željka da u 35tom minutu koncepciju napada.
22pts primis u I četvrtini, jedan timski faul.
Još jedan u moru dokaza koliko smo neodgovorni.
Jako mi je žao pojedinih igrača.... Iscediti su ih psihički maksimalno a glavno tek sledi.
Ko do sada nije video, zašto je ovoliki mazohizam pratiti KK ove sezone, mogao je protiv Cedevita sve jasno da vidi.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Odlicna utakmica od pocetka pa do kraja, borba na nivou, sut je bio vrhunski ali i skok takodje. U drugom poluvremenu je odbrana utegnuta posto je verovatno bilo jasno da onaj nestvarni procenat suta iz prvih 20 minuta nema sanse da se odrzi.
Kroz zavrsetak EL juriti formu za kraj ABA lige. Ove utakmice protiv Olimpije, Fenerbahcea i Makabija su bile ok.
Lukas se uvodi u ritam. Ocekujem jos 3,4 pobede do kraja EL.
Imali smo tim za 8, ja licno mislim da smo mogli i 6. biti, zasto nismo, e za taj odgovor treba dosta vremena.
Lukas se uvodi u ritam. Ocekujem jos 3,4 pobede do kraja EL.
Imali smo tim za 8, ja licno mislim da smo mogli i 6. biti, zasto nismo, e za taj odgovor treba dosta vremena.
- Tajler Darden
Ako je uopšte i bilo dileme više je nema... Zvezda ide na Budućnost u 1/2 finalu ABA lige.
VPJTS
VPJTS
Spanija donela odluku da se sva sportska takmicenja u narednih mesec dana (do 10. Aprila) igraju bez publike pa ce tako biti i u cetvrtak onda u Madridu.
Takodje ova danasnja odluka vlasti ovde oko restrikcija za ljude koji stizu iz nekih zemalja ce verovatno znaciti da ce u Areni protiv Armanija biti bez publike.
Takodje ova danasnja odluka vlasti ovde oko restrikcija za ljude koji stizu iz nekih zemalja ce verovatno znaciti da ce u Areni protiv Armanija biti bez publike.
- Tajler Darden
Sigurno.
Očekujem da će se raditi isto što i u fudbalskoj LŠ.
Taman kad smo izborili prednost domaćeg terena.
Taman kad smo izborili prednost domaćeg terena.
VPJTS
VPJTS
Na koga mislis da ce raidti i sta se tacno se desava u fudbalu tj LS?Tajler Darden wrote: ↑Tue Mar 10, 2020. 4:11 pmSigurno.
Taman kad smo izborili prednost domaćeg terena.![]()
- Tajler Darden
Pa verujem da će mečevi u svim košarkaškim takmičenjima biti igrani bez prisustva publike.
To je sada rađeno u LŠ. Mislim da je trenutno jedini interes da se sva takmičenja završe u predviđenom roku.
To je sada rađeno u LŠ. Mislim da je trenutno jedini interes da se sva takmičenja završe u predviđenom roku.
VPJTS
VPJTS
Jel su sve utakmice (verovatno skorasnje) u fudbalskoj LS bile bez navijaca?
Zar ne bi trebalo da te odluke (igranje bez publike) donose organi drzave gde se igra utakmica (verovatno u sklopu neke generalne strategije da se smanje/ogranice javna okupljanja gde se virus najlakse moze prosiriti).
Zar ne bi trebalo da te odluke (igranje bez publike) donose organi drzave gde se igra utakmica (verovatno u sklopu neke generalne strategije da se smanje/ogranice javna okupljanja gde se virus najlakse moze prosiriti).
Tako je države donose odluku da li se zabranjuje javno okupljanje pa samim tim i prisustvo navijača na utakmicama a ne savezi, UEFA ili Euroliga. Oni mogu samo da donesu odluku da se takmičenje suspenduje
Da logicno je da mogu eventualno da suspenduju ili odloze utakmicu na neciji zahtev, mada sto se Djordija tice to nema kod njega