FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Naravno da ga ne bi svirao da je razlika manja.
- Tajler Darden
Konačno malo lepih vesti...
Povreda Natha nije teže prirode.
https://www.novosti.rs/vesti/sport.294. ... -povredjen
Povreda Natha nije teže prirode.
https://www.novosti.rs/vesti/sport.294. ... -povredjen
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ne treba ti informacija. Dovoljno je da gledas i vidis kada je mec namesten. Isto kao i komsije sa Vojvodinom. Bukvalno bez cimanja, drugarska utakmica.
A sto se tice onoga sto je najbitnije, najbitnije je nekako oterati ovu ogavnu upravu sa sve Savom. Krenuti od tog minusa od 50 miliona i pokusati vratiti klub gde mu je mesto, a ne imati tim koji u startu ima -10 bodova.
A sto se tice onoga sto je najbitnije, najbitnije je nekako oterati ovu ogavnu upravu sa sve Savom. Krenuti od tog minusa od 50 miliona i pokusati vratiti klub gde mu je mesto, a ne imati tim koji u startu ima -10 bodova.
- Tajler Darden
Pretpostavio sam da je to u pitanju.
Zašto bi se Milošević terao?
Uprkos svim neslaganjima oko stvari van terena, koje imam sa njim i njegovim stavovima, moram istaći jednu stvar... Neverovatno mi je da on, koji je legitimna legenda kluba ima toliko malo poštovanja u odnosu na Trinkijerija. Prvi sam pao na Trinkijerijeve poslovice, citate i duge pauze u govoru, a kako prolazi vreme, tako sve više shvatam da je recimo jedan Džikić sa skoro 10x manjim budžetom imao sa CZ 5-6. Izgubi se derbi u košarci, nema veze, teraj dalje.
Miloševićev Partizan u tri derbija dopusti njima jednu jebenu šansu, ne primi gol, dobije dve od tri utakmice. Najveći problem je što derbi nije dobijen.
Koliki je dug, to ćemo videti kada izađe APR. U startu imaš -10 bodova, zato što druga strana igra 95% prijateljskih mečeva.
Dve su ključne tačke u ovom prvenstvu:
-Lakrdija protiv Inđije i ona dva penala, tu ostaje -4, mi ih dobijamo u derbiju. Oduzmi ta tri boda, već tada bi bili prvi.
-Par kola kasnije maksimalna navlakuša protiv Napretka za njih i gol 90+7 valjda... Isti dan svira se imaginarni penal za Voždovac na JNA.
Sve kasnije je jedna obična lakrdija, koju je uopšte teško i igrati.
Milošević je najviše kriv za samouništenje protiv AZ Alkmara, mada i tu da Stojković nije uradio to što je uradio, mi ne bi primili gol. Svaki naš trener od kada ja pratim klub ima svoje kikseve. Čak i dva moja omiljena... Marko je gubio u Grčkoj od onih 3:0, Stanoje ima Šamrok.
Miloševiću je ovo prva sezona koju će celu (nadam se) izgurati kao glavni trener. U igri smo i dalje za taj kup i bitno je večeras pobediti. Imamo još četiri utakmice do pauze da se povežemo kako treba.
Zašto bi se Milošević terao?
Uprkos svim neslaganjima oko stvari van terena, koje imam sa njim i njegovim stavovima, moram istaći jednu stvar... Neverovatno mi je da on, koji je legitimna legenda kluba ima toliko malo poštovanja u odnosu na Trinkijerija. Prvi sam pao na Trinkijerijeve poslovice, citate i duge pauze u govoru, a kako prolazi vreme, tako sve više shvatam da je recimo jedan Džikić sa skoro 10x manjim budžetom imao sa CZ 5-6. Izgubi se derbi u košarci, nema veze, teraj dalje.
Miloševićev Partizan u tri derbija dopusti njima jednu jebenu šansu, ne primi gol, dobije dve od tri utakmice. Najveći problem je što derbi nije dobijen.
Koliki je dug, to ćemo videti kada izađe APR. U startu imaš -10 bodova, zato što druga strana igra 95% prijateljskih mečeva.
Dve su ključne tačke u ovom prvenstvu:
-Lakrdija protiv Inđije i ona dva penala, tu ostaje -4, mi ih dobijamo u derbiju. Oduzmi ta tri boda, već tada bi bili prvi.
-Par kola kasnije maksimalna navlakuša protiv Napretka za njih i gol 90+7 valjda... Isti dan svira se imaginarni penal za Voždovac na JNA.
Sve kasnije je jedna obična lakrdija, koju je uopšte teško i igrati.
Milošević je najviše kriv za samouništenje protiv AZ Alkmara, mada i tu da Stojković nije uradio to što je uradio, mi ne bi primili gol. Svaki naš trener od kada ja pratim klub ima svoje kikseve. Čak i dva moja omiljena... Marko je gubio u Grčkoj od onih 3:0, Stanoje ima Šamrok.
Miloševiću je ovo prva sezona koju će celu (nadam se) izgurati kao glavni trener. U igri smo i dalje za taj kup i bitno je večeras pobediti. Imamo još četiri utakmice do pauze da se povežemo kako treba.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
https://www.telegraf.rs/amp/sport/fudba ... ssion=true
Lošim vestima ipak nema kraja... Dva meča igrati pod ovakvom povredom je za naklon.
Brz oporavak, Umare!
Lošim vestima ipak nema kraja... Dva meča igrati pod ovakvom povredom je za naklon.
Brz oporavak, Umare!
VPJTS
VPJTS
Milosevic je u van fudbalskoj karijeri do sada sebe a i nas popisao dva puta. Prvi put ono politicki, pa covek i nekako da mu progleda, interesi i slicno. Ali drugi put, kada je od borca protiv ove uprave (ciji je zadatak samo da klub dovede na nivo prosjackog stapa) postao njihov najgrlatiji saveznik. Ja mu to, kao neko ko ovu ipravu smatra najstetnijom u poslednjih 30 godina, necu oprostiti. E sad na stranu sve, meni je Partizan iznad svake uprave, pa kao neki mazohista gledam i navijam iako znam da cemo i sledece sezone biti u debelom minusu. U celoj toj prici dao sam Savu sansi par da kao neko mladji, sa mozda nekim inovacijama prodrma klub i uspe u onom sto mu njegova uprava ne dozvoljava (da bude konkurentan timu koji kupuje utakmice i zatvara sezonu pre nego sto i pocne). Medjutim on ne pokazuje nikakve znake. Tim posle ovih njegovih priprema izgleda kriminalno. Nema vodje, nema glave, nema repa. Igraci kao d aigraju za menadzere. A kao slag na tortu je neverovatno losa fizicka sprema tima (koji je ocito isao u emirate na izlet). A kap na casu je prelio onaj derbi u kome smo odigrali na nivou amatera. Bez pasa, prodora, bez sanse. Ako pogledamo i cenovno koliko je ova jadna uprava platila, Savo ima ubedljivo najskuplju igracku u rukama i sa njom ne postise nista.
A kao pecat nase igre, Savinog umeca i postene uprave jeste i poseta koja je na nivou jedne vaterpolo utakmice.
Eto ti ukratko moje misljenje o njemu, o njegovo stilu, znanju, obrazu...
A kao pecat nase igre, Savinog umeca i postene uprave jeste i poseta koja je na nivou jedne vaterpolo utakmice.
Eto ti ukratko moje misljenje o njemu, o njegovo stilu, znanju, obrazu...
-
Hiro Onoda
Milosevicevo (ne)znanje se najbolje pokazuje cinjenicom da on pored zivoga Natka igra sa cirkusantom Sumom kao desetkom.
- Monogamija
Ako niste znali, danas je utakmica Kupa Srbije Partizan - Spartak
Partizan igra u sastavu:
Stevanović - Miletić, S. Pavlović, Vitas, Brežančić - Zdjelar, Šćekić - Marković, L. Pavlović, Asano - Matić.
Partizan igra u sastavu:
Stevanović - Miletić, S. Pavlović, Vitas, Brežančić - Zdjelar, Šćekić - Marković, L. Pavlović, Asano - Matić.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
-
Dragan Mance
Partizan će bez Sadika nastupati sledećih mesec dana.
Etoo prilike da se pridošlica iz Vojvodine Bojan Matić nametne Savi i stručnom štabu.
Etoo prilike da se pridošlica iz Vojvodine Bojan Matić nametne Savi i stručnom štabu.
- Tajler Darden
U danima kad je sport u drugom planu, u Ling Longu se lopta...
Pobeda na kraju 2:1.
Pobeda na kraju 2:1.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Da ne zaboravimo ono Pre, ono Tad, ono Posle, ovo Sad!!!
Trebalo bi da bombardujete Srbe”.
(Papa Jovan Pavle Drugi)
"Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista”.
(Žak Širak)
"Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe”.
(o. Pjer, poznati francuski sveštenik – humanitarac)
"Što se Srba tiče .. To je danas jedan bolestan narod”.
(General Žak Kot)
"Srbi nisu naročito pametni” .
"Srpska deca se više neće smejati”.
(Lorens Inglberger, bivši državni sekretar SAD)
"Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbedili novac za svoj rat .. Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd”
(Pol Džekson, urednik lista „Kalgari san”)
"Srbe treba baciti na kolena”.
(Klaus Kinkel, nemački ministar inostranih poslova)
"Srbi su zločinački dupeglavci”.
(Ričard Holbruk)
”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku .. Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju ..
(Ser Piter Justinov)
”Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu".
(Helmut Kol, nemački kancelar)
”Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva".
(Toni Bler, britanski premije)
”NATO-razsrbljiva" (DESERBIZATOR)”
(rasistička antisrpska reklama za sprej koji uništava gamad. Kanal + francuske TV)
"Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti”.
(Džejms Šej, portparol NATO)
"Prošle nedelje imali smo devetoro ubijenih Srba, ove nedelje – osmoro. To je jasan napredak”.
(Bernar Kušner, Šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji)
- 2 000 ubijenih
- 79-oro ubijene dece
- 50 000 projektila
- 25 000 tona eksploziva
- 60 srušenih mostova
- 300 uništenih fabrika
- 190 škola
- 20 bolnica
- 280 000 nešiptara raseljeno sa Kosova
- 100 milijardi dolara materijalne štete
- 15 tona osiromašenog uranijuma čije je vreme potpunog raspada 45 milijardi godina
- 9 900 obolelih od kancerogenih oboljenja 1990.
- 40 000 obolelih od kancerogenih oboljenja 2015.
Pamtim, ne zaboravljam, ne opraštam ..24.03.1999.
non mollare mai
Ne zaboravljam ni ja, ali voleo bih da vidim originale ovih izjava, makar onih koje su postojale.
Da ne budu kao operacija Milosrdni anđeo koja se nikad nije tako zvala..
Da ne budu kao operacija Milosrdni anđeo koja se nikad nije tako zvala..
- Tajler Darden
Neko bi iz kluba morao da se pozabavi Tviter nalogom kluba. U najmanju ruku je loš humor ovih dana...
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Neka je večna slava našem Miši Tumbasu! Počivaj u miru!
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili