ABA liga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: ABA liga
Braća banditi pokrali Krku.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Sramota je sta je Mega uradila ove sezone. Koliko namestenih utakmica. Cirkus.
- Tajler Darden
Miler Mekintajer doneo pobedu Cedeviti.
Mornar pobedom nad Megom ide u četiri najbolja tima. Bolji međusobni skor imaju Barani.
Mornar pobedom nad Megom ide u četiri najbolja tima. Bolji međusobni skor imaju Barani.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Odlukom Predsedništva ABA lige, mečevi Mega Bemax – Mornar je pomeren na ponedeljak 16. mart od 18 časova, a u istom terminu će se igrati i mečevi Krka – Cedevita Olimpija i Crvena zvezda mts – Zadar.
izvor:sport klubIzvršni direktor Evrolige Edvard Skot rekao je ekskluzivno za Sport Klub da postoji mogućnost da ABA liga naredne sezone ima i dva predstavnika u elitnom takmičenju.
Ma nema nista od toga sigurno... Ili sad ima Bokan da insistira da se Partizan proglasi sampion pa i oni da odu kao vicesampioni, nema srece ovjdje otislo je ovo predaleko tako da su bas male sanse da ce se steci uslovi i za igranje u praznim dvoranama veliki je rizik
-
Hiro Onoda
Nije nemoguce organizovati nekoliko meceva pred praznim tribinama samo je pitanje da li je iko spreman da ceka toliko jer moze se zamisliti da se organizuje nesto u drugoj polovini maja ali da li su spremni da toliko dugo drze timove,treniraju i placaju ih.
Ceo intervju pročitajte na sajtu Mega Bemaxa.– Rođen sam u Kolašinu, a jedini košarkaš koji je iz Kolašina napravio zavidnu karijeru je Vlado Šćepanović. Zato i ne čudi što sam se u mladosti ugledao na njega. Imao sam priliku da ga upoznam u detinjstvu i zaista sam ga obožavao kao košarkaša.Dobio sam mnogo saveta od njega a dva sam dobro zapamtio. Prvi je da treba da me zanima samo sport, a drugi je da mi ciljevi budu najveći mogući. Time se i danas rukovodim – kaže Simonović.
Cirbes i Cedevita Olimpija postigli sporazum o prekidu saradnje.
Sraman tekst Monda:
https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1297663 ... emije.html
https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1297663 ... emije.html