Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Strasan igrac jos ima 24 godine i dosta prostora za napredak, veliki pogodak Piksija Subotica ispod radara
Jos se ne zna nista za EL i EC, traze resenja da zavrse sezonu ali mislim da je to uzalud. Treba je prekinuti i uvaziti raspored za narednu sezonu bez sampiona.
Nista novo sto vec nije bilo oko nastvaka sezone EL i EK nije receno, tu mislim na promenu sistema eventualno, igranje u jednom gradu itd.
Jedino sto je novo je mozda kranji rok koji su predvideli da sezona moze da se nastavi/zavrsi
Jedino sto je novo je mozda kranji rok koji su predvideli da sezona moze da se nastavi/zavrsi
- Tajler Darden
Nedović je ako sam dobro video napustio Milano.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Istice mu valjda ugovor, a Armani mu sigurno nece ponuditi novi. S druge strane ima informacija da ce Micovu ponuditi produzetak saradnje.
Zalgiris i Jasikevicijus pametno rade
U ponedeljak glasanje o nastavku takmicenja u EL, pravo glasa ima 11 klubova sa visegodisnjim ugovorima i Djordi ako bude potrebe.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Teska sprdacina, da se nije desila korona rijesila bi ih Darusafaka u Turskoj pa se ne bi plasirali ni u cetvrtfinale sa onolikim budzetom
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković:
izvor: KurirLično sam rekao i Bertomeuu, ja bih mesto u Evroligi dao Zvezdi i Partizanu. Kao Beograđanin, i predsednik OKS, smatram da bi oni oborili sve rekorde što se tiče gledanost u Evropi. Ako je problem Budućnost neka se dogovore i odigraju utakmicu na neutralnom terenu. Ipak, to sve zavisi od Đordija Bertomea."
Neke informacije od gazde Sportanda