To je Ostoja najavio da Trinkjeri ima zelju da produzi ugovor to bi bio fenomenalan potez i za nas i za njega
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Kad su počeli navijači Partizan da se pociganjuju? Izgleda da je transfer (bili vođa cigana, a sada su grobara) odradio svoje. Polako se širi kao kancer i za koju godinu ćemo biti kao cigani...
Nije bitno ko je tebe gde ubacio, pričam o generalnom problemu Grobara. Pre su Grobari sa ciganskim manirima bili izuzetak koji potvrđuje pravilo. Nažalost taj kancer se sve više i više širi i plašim se da razlika između nas i njih za 10ak godina neće više biti.
Tu si ti da ocuvas grobarstvo na tvojim ledjimaReaper wrote: ↑Mon Apr 27, 2020. 8:12 pmNije bitno ko je tebe gde ubacio, pričam o generalnom problemu Grobara. Pre su Grobari sa ciganskim manirima bili izuzetak koji potvrđuje pravilo. Nažalost taj kancer se sve više i više širi i plašim se da razlika između nas i njih za 10ak godina neće više biti.
Mašiš poentu. Ukazujem prosto na žalostan razvoj ili ako hoćeš "problem" (koji ne nameravam da rešavam pošto nemam Sizifov kompleks).Tommen wrote: ↑Tue Apr 28, 2020. 1:09 pmTu si ti da ocuvas grobarstvo na tvojim ledjimaReaper wrote: ↑Mon Apr 27, 2020. 8:12 pmNije bitno ko je tebe gde ubacio, pričam o generalnom problemu Grobara. Pre su Grobari sa ciganskim manirima bili izuzetak koji potvrđuje pravilo. Nažalost taj kancer se sve više i više širi i plašim se da razlika između nas i njih za 10ak godina neće više biti.
Druze, ne masim ja nista. Nikad ni jednom nasem igracu u hali nisam uputio ruznu rec, svaku sezonsku sam kupio direktno preko kluba i bodrio ga i protiv Tamisa i protiv Barselone. To sto necu da mi Rade maze oci grobarstinom kao vama je moja stvar. Za ovaj klub zivim a i umro bih ako treba, dok je on dosao u njega kad nije imao drugu opciju. A kao sto sam jedno 10 puta rekao do sada, pristao bih da Rade bude mvp evrokupa i aba lige ako bi to znacilo da cemo mi da ih osvojimo pa cu sa zadovoljstvom da prihvatim polivanje govnima.Reaper wrote: ↑Tue Apr 28, 2020. 7:50 pmMašiš poentu. Ukazujem prosto na žalostan razvoj ili ako hoćeš "problem" (koji ne nameravam da rešavam pošto nemam Sizifov kompleks).Tommen wrote: ↑Tue Apr 28, 2020. 1:09 pmTu si ti da ocuvas grobarstvo na tvojim ledjimaReaper wrote: ↑Mon Apr 27, 2020. 8:12 pmNije bitno ko je tebe gde ubacio, pričam o generalnom problemu Grobara. Pre su Grobari sa ciganskim manirima bili izuzetak koji potvrđuje pravilo. Nažalost taj kancer se sve više i više širi i plašim se da razlika između nas i njih za 10ak godina neće više biti.
p.s. Nesto ne primecujem da je vama moralistima smetalo polivanje govnima po npr. Cakaravecu, Andricu, Bircevicu i ostalima koji su dali 100% sebe svaki put kad su izasli na parket? Jebiga, smesno je vikati Birci mvp i jebati mu kevu.
@Tommen
Eto par dobrih primera na temu. Ja nisam "mi" i ne vidim se kao "moralista", ali da, meni lično je smetalo to polivanje govnima.
Elem, ja ne tvrdim da toga nikad nigde nije bilo. Samo konstatujem da su igrače ranije pljuvali pojedinci kojima si mogao da se načestitaš Nove godine u hali. Sada pak ne čestitaš pošto ih pljuju celi redovi pa i sektori (eto dobar primer Birče koji se opet odnosi na današnje vreme). Ranije do duše nije bilo ni društvenih mreža pa (srećom) nisi mogao da vidiš paćenike koji su na taj način vređali igrače.
Eto par dobrih primera na temu. Ja nisam "mi" i ne vidim se kao "moralista", ali da, meni lično je smetalo to polivanje govnima.
Elem, ja ne tvrdim da toga nikad nigde nije bilo. Samo konstatujem da su igrače ranije pljuvali pojedinci kojima si mogao da se načestitaš Nove godine u hali. Sada pak ne čestitaš pošto ih pljuju celi redovi pa i sektori (eto dobar primer Birče koji se opet odnosi na današnje vreme). Ranije do duše nije bilo ni društvenih mreža pa (srećom) nisi mogao da vidiš paćenike koji su na taj način vređali igrače.
Ako niste pogledali Zagor je bio gost.
-
Hiro Onoda
E ovo je previse nisko cak i za kretena Gorana Vesica za kojeg ne mogu da kazem da je kreten jer ce da me tuzi:
https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1318026 ... rokup.html
Zamisli molim te turnir EL u BG a mi u NS,dobro nas nije poslao Pristinu.Nedvosmislena poruka koga zele u El iz Srbije iduce sezone.
https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1318026 ... rokup.html
Zamisli molim te turnir EL u BG a mi u NS,dobro nas nije poslao Pristinu.Nedvosmislena poruka koga zele u El iz Srbije iduce sezone.
izvor: Mondo.rs/SportCrno-beli će se okupiti u Hajd parku na Topčideru, pod komandom kondicionog trenera Alena Đorđevića, pošto profesor Vladimir Koprivica ima 67 godina te mu je ograničeno kretanje. Glavni trener Andrea Trinkijeri je u Italiji, a njegov pomoćnik Vlado Šečepanović u Crnoj Gori.
Na treningu će se pojaviti domaći košarkaši i Rašon Tomas, koji nije napuštao Beograd od kada je počela pandemija korona virusa.