Ceo intervju procitajte na sajtu KK Mornara.MV: Ova epidemija je velika nepoznanica. Zahvatila je čitav svijet, negdje jenjava, negdje se zahuktava, kao u nekim južnoameričkim državama, ali svuda zaustavila sport, osim u rijetkim zemljama. Nepoznanica je i ABA liga. Nedavni četvoročasovani onlajn sastanak čelnika klubova ABA lige nije donio konkretne rezultate. ABA liga je nekako vezala svoju sudbinu za Evroligu. Pominje se da bi Evroliga mogla da bude nastavljena 4. jula. Koje su opcije za ABA ligu?
ĐP: Na tom sastanku, poslije duže vremena, uspjeli smo svi da se okupimo. Javnost je o njemu upoznata jer su neovlašćeno iscurili neki video snimci. ABA liga je pokrenula pitanje odgovornosti onoga ko je to napravio kako bi i krivično odgovarao.
Svako je dao svoje predloge, bilo je i nesuglasica, što je normalno, jer svi naginju na svoju stranu. Predstavnici pet-šest klubova koji su ostali bez ekipe iznijeli su svoju situaciju. Ukratko, ABA liga nije donijela nikakvu odluku pošto je to bio radni sastanak, a odluke može da donosi samo Skupština ABA lige. Predsjednik Domagoj Čavlović i sportski direktor Milija Vojinović tražili su da se donese neki zaključak i u suštini je dogovoreno da sačekamo odluke Evrolige koje će biti donijete 24. maja i da se prilagodimo satnici najvažnijeg evropskog takmičenja. Sjutradan, 25. maja, trebalo bi da zakažemo Skupštinu ABA lige gdje ćemo čvrsto odlučiti o nastavku takmičenja i o našim datumima. Da li će se igrati kompletno posljednje kolo i plej-of ili fajnal-for, to ćemo vidjeti i definisati poslije sastanka Evrolige.
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Gost Radio Bara u „Promenadi četvrtkom“ bio je Đorđije Pavićević, predsjednik KK Mornar. Odgovrao je na pitanja urednika i voditelja emisije Milana Vujovića.
Daleko je manji njihov budzet od 4 najveca u Aba ligu... Nedje su ga pokazali cini mi se
Jes da se uklapa u njihovu divljinuTajler Darden wrote: ↑Fri May 01, 2020. 1:42 pmOčigledno se spremaju za Evrokup.
Pominje se i da su zainteresovani za Erla Klarka. Potez da se naježim.![]()
Jos jedan produzetak saradnje u Baru
-
Hiro Onoda
Kao da je on imao ponuda da ide nekud.
Nemoj tako o reprezentativcu
-
Hiro Onoda
Kosarkaska verzija Zorana Vujovica,stariji znaju o cemu je rec.
Previse potcenjujete Seada Sehovica, moze on kao rotacijski igrac da posluzi.
izvor: KurirVeoma teško je u ovom trenutku dati pravi odgovor. Naravno da bi svi košarkaši, kao i mi želeli da se sezona završi na parketu, to je bio stav svih klubova na poslednjem sastanku, ali isto tako postoje razlozi i da se ne odigra. Moramo da čekamo kako će da se razvija situacija oko korone. Činjenica je da se većina država u regionu polako oporavlja, i mere se relaksiraju, ali to ne mora ništa da znači - kazao je Čavlović.
izvor: CDM"Teško je dočekati pravedno rješenje, jer svi vuku na svoju stranu i gledaju interes. Partizan bi da mu se uvaži plasman u regularnom dijelu sezone i dodijeli titula. Ni Zvezdi se ne igra, i ona bi da odugovlači sa rješenje, pa da eventualno nakon proglašenja sezone nevažećom zadrži status Evroligaša. Mi i Budućnost Voli bi da igramo, jer nam je to jedini put do titule… U svemu je najčudniji stav Cedevita Olimpije, iz koje ističe da bi igrali završnicu i tražili to mjesto za Evrokup, a već su raspustili skoro cijeli tim”, rekao je Pavićević.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Misko i njegove "zagonetke", uglavnom verovatno najbitniji produzetak u Podgorici od igraca kojima istice ugovor
- Tajler Darden
Za svaku zagonetku je dovoljno dve sekunde da se reši.
Za njih sjajna vest, meni lično ostaje krivo što sam Kobs nije otišao na veći nivo.
Za njih sjajna vest, meni lično ostaje krivo što sam Kobs nije otišao na veći nivo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS