KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ja pratim BCL i moram da kazem da je izuzetno zanimljivo takmicenje sa dobrim formatom.
Darusafaka, Lietuvas Ritas, Bilbao i Fortitudo donece jos veci kvalitet, a prica se i o Galatasaraju.
Panter, Mekisik, Sant - Roos, vas Walden su samo neki od igraca koji su ili u EL ili EC a igrali su prosle sezone BCL.
Zaravo ima dosta underdoog igraca koji lagano igrali EL. Ljudi kao da zaboravljaju da je NBA krovna liga, sve ispod je drugi rand pa tako i EL.
Generalno, kao navijac Zvezde, ne bih imao problem da CZ zaigra BCL i da se preusmeri na razvoj mladih igraca uz 3,4 stranca.
Darusafaka, Lietuvas Ritas, Bilbao i Fortitudo donece jos veci kvalitet, a prica se i o Galatasaraju.
Panter, Mekisik, Sant - Roos, vas Walden su samo neki od igraca koji su ili u EL ili EC a igrali su prosle sezone BCL.
Zaravo ima dosta underdoog igraca koji lagano igrali EL. Ljudi kao da zaboravljaju da je NBA krovna liga, sve ispod je drugi rand pa tako i EL.
Generalno, kao navijac Zvezde, ne bih imao problem da CZ zaigra BCL i da se preusmeri na razvoj mladih igraca uz 3,4 stranca.
- Irriducibili
Našao si izuzetke, ali su vrlo specifični. Ili su potekli iz izuzetno jakog Virtusa, koji se odmah potom prebacio u EC, ili su došli usred sezone u timove osakacene povredama, kada tržište nije postojalo u smislu ponude. Walden ne bi bio igrač KKP, da je imao EL ponudu
Iskreno verujem da ti je ta liga zanimljiva, mislim, zanimljiv je meni i cirkus, ali to što je zanimljiva, ne znači i da je kvalitetna. Timovi koje si naveo nisu ni blizu EL kvaliteta, tek suvi prosek, a nama je cilj da igramo protiv najboljih
Bez obzira na tvoje lične afinitete, nemam ni najmanju dilemu da bi rukovodstvo tvog kluba u poziciji našeg, ignorisalo bilo kakvu drugu opciju osim EC. Niko dobrovoljno ne ide u niži rang, zatvarajuci sebi vrata za priključenje eliti
Iskreno verujem da ti je ta liga zanimljiva, mislim, zanimljiv je meni i cirkus, ali to što je zanimljiva, ne znači i da je kvalitetna. Timovi koje si naveo nisu ni blizu EL kvaliteta, tek suvi prosek, a nama je cilj da igramo protiv najboljih
Bez obzira na tvoje lične afinitete, nemam ni najmanju dilemu da bi rukovodstvo tvog kluba u poziciji našeg, ignorisalo bilo kakvu drugu opciju osim EC. Niko dobrovoljno ne ide u niži rang, zatvarajuci sebi vrata za priključenje eliti
non mollare mai
Zar nam ta vrata nisu odavno zatvorena....Irriducibili wrote: ↑Tue Jun 02, 2020. 9:26 pmNašao si izuzetke, ali su vrlo specifični. Ili su potekli iz izuzetno jakog Virtusa, koji se odmah potom prebacio u EC, ili su došli usred sezone u timove osakacene povredama, kada tržište nije postojalo u smislu ponude. Walden ne bi bio igrač KKP, da je imao EL ponudu
Da je Evroliga neko normalno takmicenje Partizan bi imao A licencu koju je odavno zasluzio.
Brzo se zaboravlja kako izgleda ova danasnja Evroliga takmicarski i finansijski.
Normalno da zelimo da igramo sa najboljima, ali sama Evroliga i njihov sistem izgleda smesno. Pokusavaju da kopiraju NBA ali su miljama daleko u svakom smislu, najbolji je bio stari format Evrolige.
- Irriducibili
Tvoje konstatacije uglavnom stoje, ali EL jednostavno nema alternativu. Kakva god da je, najbolji evropski timovi je igraju i igrace je bar narednih 5 godina. Ne smemo sebi dozvoliti da odustanemo i da ostanemo košarkaški marginalizovani
non mollare mai
pusti sad Generala kad pricamo o Ostoji.. nisu oni ista liga da bi mogli u istu recenicu..Irriducibili wrote: ↑Tue Jun 02, 2020. 5:05 pmDobio od stručnjaka iz Kluža zalivanje umobolnog Pantica i telefonski razgovor sa katalonskim govnarom od drugog darodavca. Malo li je
nego mene interesuje zasto se ceka dve nedelje da bi se nesto reklo, a izdesavale su se bitne stvari.. to je kao da Tramp kaze, eto ja cu vam u Julu reci sve u vezi ovih protesta koji se desavaju..
- Irriducibili
Pitao si šta je dobio za rodjendan, otuda pominjanje dotičnog koji očgledno drugačije vrednuje Ostojin učinak od tebe i Pantica
Po meni je pametnije što je cutao, jer ne vidim šta je pametno mogao da kaže. Sazoveš UO, proanaliziraš sezonu, donesete zaključke, pa izadješ u javnost. KKP nije njegov privatni klub
Po meni je pametnije što je cutao, jer ne vidim šta je pametno mogao da kaže. Sazoveš UO, proanaliziraš sezonu, donesete zaključke, pa izadješ u javnost. KKP nije njegov privatni klub
non mollare mai
sto se ucinka tice, sasvim je korektan.. uspeo je da dobije/donese verovatno najveci budzet u istoriji Partizana, sto je bilo dovoljno para da ispravi Trinkijerijeve (ili sportskog sektora ko je vec birao) promasaje sa igracima i ovaj mu je to vratio odlicnom polusezonom.. sta bi bilo dalje nikad necemo saznati..
ali on jeste predsednik Partizana i red je da izadje u javnost i kad su lose stvari u pitanju, a ne samo pozitivne.. izadjes i kazes zasto je Partizan bio da se ABA liga i pasteta liga igraju, zasto si glasao za taj predlog, zasto je to po tebi moguce i kako drugi i ko to konkretno nije hteo.. jer tu bi, u tim ligama, Partizan trebao da ima kakvog takvog uticaja..
a onda posle UO i posle dve nedelje mozes da kenjas o finansijama pre svega i kakvi su planovi za buducnost..
ovako je Ostoja neko ko kad treba da primi mlade kosarkase, to je sve super, sve se snima, rukovanje u kancelariji ko Tito.. a kad nesto ne valja, onda ispod kamena..
ali on jeste predsednik Partizana i red je da izadje u javnost i kad su lose stvari u pitanju, a ne samo pozitivne.. izadjes i kazes zasto je Partizan bio da se ABA liga i pasteta liga igraju, zasto si glasao za taj predlog, zasto je to po tebi moguce i kako drugi i ko to konkretno nije hteo.. jer tu bi, u tim ligama, Partizan trebao da ima kakvog takvog uticaja..
a onda posle UO i posle dve nedelje mozes da kenjas o finansijama pre svega i kakvi su planovi za buducnost..
ovako je Ostoja neko ko kad treba da primi mlade kosarkase, to je sve super, sve se snima, rukovanje u kancelariji ko Tito.. a kad nesto ne valja, onda ispod kamena..
- Irriducibili
ABA liga je interesna zajednica, svako glasa u skladu sa onim šta njemu odgovara. To je valjda svima jasno. I ne mislim da je tu tajming previše bitan, ništa nije bilo hitno da se oglasi pre sastanka UO
Što se lične promocije tiče, ni najmanje mi se ne svidja, potpuno bez manira, jalovi pokušaj dokazivanja na potpuno pogrešan način
Što se lične promocije tiče, ni najmanje mi se ne svidja, potpuno bez manira, jalovi pokušaj dokazivanja na potpuno pogrešan način
non mollare mai
- Tajler Darden
Nije njegov privatni klub, ali se ponaša kao da jeste... Kao da Partizan pre njega nije postojao, mnogo se često ponavlja ono čuveno - prvi put u istoriji, sledeće sezone i ostale floskule.Irriducibili wrote: ↑Wed Jun 03, 2020. 12:37 pmPitao si šta je dobio za rodjendan, otuda pominjanje dotičnog koji očgledno drugačije vrednuje Ostojin učinak od tebe i Pantica
Mi idemo iz obećanja u obećanje, svako sledeće je veće od prethodnog, naravno, nijedno veliko obećanje nije ispunjeno. Za to niko nije odgovarao, niti mu je postavljeno pitanje.
Napravljena je ta televizija, koja sa sve glavnim i odgovornim čini sve kako bi KKP izgledao kao neki grad svetlosti, a miljama je udaljen od toga. Gostovanje po nameštenim emisijama, plaćeni intervjui kod "lakih" novinara, a pored toga ima i klupsku televiziju, gde kao odgovara na sva pitanja kod hrabrog novinara. Stvarno treba imati jak želudac da se sve ovo svari.
Definicija KKP pod Ostojom - uvek tu negde, a zapravo nigde. Otprilike se stvara slika kako smo bitni, a zapravo smo poslednja rupa na svirali. I sve počinje i završava se onim "Ajde, Ostoja, idi na utakmicu".
Koja je ozbiljnost tog UO, kad te zapišava ko poželi? Ovaj napravi četvorokorak, mi u borbu kroz institucije, u Podgoricu na ručak sa Bokanom, sudije te ojade i izgubiš meč i opet ćutiš i prave te magarcem, a zapravo ne škodi sebi, nego samo ugledu Partizana, ugledu koji je stican generacijama.
I kada izađe u javnost, redosled se već zna, red samopromocije, red toga kako mi nismo krivi (i nismo, treba da odgovara onaj koji je prdeo u prazno i naneo sramotu klubu), pa red velikih obećanja.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Jedino oko čega cu se saglasiti je odsustvo manira i krajnje napadno isticanje samoga sebe u prvi plan, pritom uglavnom na neukusan način
Ne znam na koja obecanja aludiraš da ih nije ispunio, po meni je klub napravio veliki napredak, barem što se tiče sportskog sektora. Retka prilika da se saglasim sa stručnjakom iz Kluža, koji je svima koji odbijaju realnost, objasnio da u ovoj zemlji nema života izvan sns-a.
Na terenu smo postali bitni, na ostale stvari ne možemo previše da utičemo. I zadnja stvar koja je ikome normalnom potrebna, je da bude sa Bokanom na istoj strani. Meni je sasvim dovoljno što je na toj skupštini zlo iz Železnika zvao pravim imenom, jer je sama liga u tom trenutku bila nebitna
Ne znam na koja obecanja aludiraš da ih nije ispunio, po meni je klub napravio veliki napredak, barem što se tiče sportskog sektora. Retka prilika da se saglasim sa stručnjakom iz Kluža, koji je svima koji odbijaju realnost, objasnio da u ovoj zemlji nema života izvan sns-a.
Na terenu smo postali bitni, na ostale stvari ne možemo previše da utičemo. I zadnja stvar koja je ikome normalnom potrebna, je da bude sa Bokanom na istoj strani. Meni je sasvim dovoljno što je na toj skupštini zlo iz Železnika zvao pravim imenom, jer je sama liga u tom trenutku bila nebitna
non mollare mai
- Tajler Darden
Njegovo glavno obećanje bilo je igranje Evrolige u tekućoj sezoni, sada već završenoj sezoni. Eto, samo jednog obećanja. Šta se dešava sa famoznom Marfin bankom? Tu je prikupio dobar deo poena.
Dobro je to podignuto... Taman toliko da budeš tu negde, a da zapravo ne uradiš ništa. Pa te recimo našamara Zvezda 20 razlike, a bilo +30 u nekom momentu... To smo sve mogli da imamo i bez SNS.
Ako klub veličine Partizana ne može da utiče ni na šta, onda jebiga, gasi radnju.
Ja ne tražim da Partizan bude na istoj strani kao Bokan, ali tražim da Partizan ne ponižava ko stigne i kako stigne.
Dobro je to podignuto... Taman toliko da budeš tu negde, a da zapravo ne uradiš ništa. Pa te recimo našamara Zvezda 20 razlike, a bilo +30 u nekom momentu... To smo sve mogli da imamo i bez SNS.
Ako klub veličine Partizana ne može da utiče ni na šta, onda jebiga, gasi radnju.
Ja ne tražim da Partizan bude na istoj strani kao Bokan, ali tražim da Partizan ne ponižava ko stigne i kako stigne.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
E najbolje da je Ostoja kriv za koronu i što su lige prekinute. Šta je do njega, uradio je, doveo trenera i omogucio mu da formira tim koji je bio vodeci u svim takmičenjima
Kad te je to išamarala Zvezda? Imamo pozitivan skor sa njima, uzeli smo Kup, bili ispred njih u ABA...
I ne mislim da je Partizan ponižen, naprotiv, ponosan sam na momke kako su izneli sezonu dok ih viša sila nije sprečila da.je zaokruže
Kad te je to išamarala Zvezda? Imamo pozitivan skor sa njima, uzeli smo Kup, bili ispred njih u ABA...
I ne mislim da je Partizan ponižen, naprotiv, ponosan sam na momke kako su izneli sezonu dok ih viša sila nije sprečila da.je zaokruže
non mollare mai
izvor: sajt KKPUpravni odbor KK Partizan NIS, sastao se danas u beogradskom hotelu Radison, gde je su na sednici usvojeni izveštaji o radu sportskog direktora Lončara i direktora Kijanovića o sezoni 2019/20. Pod tačkom četiri, UO je nakon tročasovne rasprave doneo odluku da podrži predlog koji se ovlašćuje predsednik Ostoja Mijailović da do petka donede odluku o budućem putu KK Partizan i saopšti je javnosti na konferenciji za medije.
Nakon veoma konstruktivne rasprave, članovi UO, koji ujedno čine predstavnike većine sponzora kluba, izneli su podeljena mišljenja po pitanju budućnosti kluba, gde se određeni broj članova izjasnio za prelazak u takmičenja pod okriljem FIBA, dok su se drugi izjasnili za ostanak pod okriljem EKA.
Zbog specifičnosti situacije, konferencija za medije KK Partizan NIS se odlaže za petak, 5. jun u 15 časova, kada će predsednik Ostoja Mijailović saopštiti konačnu odluku.
- White Mamba
Rknuce nas u BCL 'ebo nam pas mater 
Stani Ostoja, salili smo se