KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Irriducibili » Thu Jun 04, 2020. 5:04 pm

Tajler Darden wrote:
Thu Jun 04, 2020. 4:12 pm
Ja govorim o celokupnom bivstvovanju Ostoje u klubu. A to šamaranje dogodilo se prošlog proleća, ako si zaboravio, treća utakmica polufinala ABA. O šamaranjima van terena sam govorio i da se ne ponavljam više. Partizan je ponižen zbog svih gromoglasnih najava i plaćenih gostovanja po televiziji, zato što je jedno najavljeno, a drugo se ostvarilo. I nije problem što se ne igra EL, nego što niko ne odgovara za stadijum ludila -> POKLONITE MI EL ZA ROĐENDAN. I zbog te rečenice, klub je predmet sprdnje u javnosti, a taj klub je veći od svih.
Nemam nikakav motiv da zastupam Ostoju, ne smatram ga bezgrešnim, a pogotovu mi se ne dopadaju njegovi javni nastupi. Ali s druge strane, ne želim da prihvatim ni da je kriv za nešto što nije njegov posao, niti za to što nije jači od Vučica. Nije ni od nekih njegovih čauša, pa šta?

Trecu utakmicu polufinala je izgubio Ostoja, ili igrači i trener? Jesmo li izgubili od slabijeg od sebe, pa da ospemo drvlje i kamenje?

Nema trenutno moc ni da nadjača Čovica u blatu, voleo bih da mi se ukaže na to ko ima. Ali mi realnost ukazuje na to da ne gledamo Djumica i Koprivicu, vec vrlo respektibilnu ekipu. Niti nam je predsednik u USA sa izraženom kurcoboljom za klub

Samo da dodam u vezi rodjendana, u pitanju je bio radio intervju u kom ga je novinar pitao da li bi mu EL bila najlepši poklon za rodjendan, na šta je on odgovorio potvrdno. Kakve to ima veze sa tendencioznim naslovom, možeš i sam zaključiti
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jun 04, 2020. 5:31 pm

Nisam nigde ni napisao da zastupaš Ostoju. :D

E, pa vidiš, ja upravo zato i mislim da je tu gde jeste... Da se pravi privid jakog kluba, da se obećava, da se priča i najavljuje, da se pravi neki glamur (kokteli, televizija, lepe devojke oko terena i ostalo), a onda kada se dobije po ušima, muk par dana, pa nove najave.

Da bi pravio bilo kakvu priču, moraš da imaš uticaj, a ne da te svi gledaju kao dežurnu budalu. Za evo tri nepune godine, uticaj Partizana u Srbiji, regionu, a potom i kod Katalonca je isti... U prevodu nikakav.

U trećoj si razmontiran, u prvoj onako baš perfidno pokraden, a učinio nisi ništa... O stvarima između druge i treće utakmice, jednog lepog dana.

Šta je zapravo po nekom pitanju uopšte učinjeno? Da li je išta pokušano? Deleon, FMP... Ma sve je isto.

To što su upumpani milioni na silu i sa petog se stiglo do drugog mesta, ne znači ništa, sem jeftine šminke. I dalje te ponižava ko želi i dalje te kradu kada zatreba, a ti i dalje ćutiš... Kad kažem ti, ne mislim na tebe, nego na ljude koji klub vode.

Evo jedne zanimljivosti -> poslednji put kada smo dobili Zvezdu kao gosti, jedan od centara je bio upravo taj Đumić... Evo se izređaše Samardo Semjuels, Lendejl, Parahovski, a te pobede u gostima nigde.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 04, 2020. 6:05 pm

Gotovo sam siguran da on nije tu po zadatku da uništi KKP, čoveku koji je gladan društvenog priznanja se to nikako ne uklapa u cv

Sve famozne mutne radnje gde u ovom trenutku nije ravnopravan, mu ne uzimam za greh, imajuci u vidu da je to nemoguca misija za bilo koga u ciganskoj državi, a pritom ti je rival neprikosnoveni šampion borbi u govnima, Čovic dr Nebojša

Famozna dešavanja, urbana legenda o dogadjajima izmedju 2. i 3. utakmice, nikako nece promeniti činjenicu da su majstoticu izgubili bez borbe trener i igrači

Meni je u ovom trenutku jedino važno da konačno imamo.tim koji kida, kog nikakve mutne radnje ne bi mogle.da sapletu, vec je bio nužan Cirkus Korona. A ti budi nostalgičan za Djumicevom pobedom nad Zvezdom. Što se mene tiče, nikada više da takvi ne zaigraju u KKP
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jun 04, 2020. 6:23 pm

Irriducibili wrote:
Thu Jun 04, 2020. 6:05 pm
Gotovo sam siguran da on nije tu po zadatku da uništi KKP, čoveku koji je gladan društvenog priznanja se to nikako ne uklapa u cv

Sve famozne mutne radnje gde u ovom trenutku nije ravnopravan, mu ne uzimam za greh, imajuci u vidu da je to nemoguca misija za bilo koga u ciganskoj državi, a pritom ti je rival neprikosnoveni šampion borbi u govnima, Čovic dr Nebojša

Famozna dešavanja, urbana legenda o dogadjajima izmedju 2. i 3. utakmice, nikako nece promeniti činjenicu da su majstoticu izgubili bez borbe trener i igrači

Meni je u ovom trenutku jedino važno da konačno imamo.tim koji kida, kog nikakve mutne radnje ne bi mogle.da sapletu, vec je bio nužan Cirkus Korona. A ti budi nostalgičan za Djumicevom pobedom nad Zvezdom. Što se mene tiče, nikada više da takvi ne zaigraju u KKP
Nisam nostalgičan za tom pobedom, već samo navodim jedan od primera koliko je sve ovo prazna i veštačka priča.

Imaš tim koji kida i predsednika, koji se ili sklanja ili ćuti, naravno po potrebi. Takav tim neće nikada ostvariti ništa.

Da ponovim... Uvek tu negde, a zapravo nigde.

Tu famoznu konferenciju sutra će prenositi Sport Klub... Prvi put u istoriji... Ko bi rekao. :yahoo:

VPJTS

Asterix

Post by Asterix » Thu Jun 04, 2020. 6:56 pm

Prenos konferencije sjutra na jutjub kanalu BC Partizan u 15h

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 04, 2020. 6:57 pm

Ovo je prazna i veštačka priča, a Djumic, Petrov, Tomic, Sinadinovic, Šalic, Vrabac itd prava? Meni deluje upravo obrnuto

Posao predsednika je da obezbedi uslove da se formira takav tim, iz tvojih reči proizilazi da bi trebalo i sam da zaigra, inače tim nece ostvariti ništa

I ne treba da bude bilo gde, najbolje bi bilo da radi bez pažnje.javnosti. Mada tada ni ti ni on ne bi bili zadovoljni

Mora da je naložio SK da organizuju prenos, nema to nikakve veze sa tim što oni jedva čekaju da nešto zanimljivo prenose, kad imaju jezive šupljine u programu. Streljati Ostoju i za to
non mollare mai

Asterix

Post by Asterix » Thu Jun 04, 2020. 7:04 pm

Inace je li ugrozen status Trinkjerija? Moze li se desiti smjena sjutra?

Viduka

Post by Viduka » Thu Jun 04, 2020. 7:22 pm

Ko umesto Ostoje je jedino validno pitanje, kad god se pokrene prica o njegovoj ulozi u klubu? Ali samo ozbiljno, znaci covek koji ce doci, suprotstaviti se trenutnoj vlasti, a u isto vreme imati uticaj na Djordija i sposobnost da iz godine u godinu obezbedi budzet za igracki kadar i plate.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jun 04, 2020. 7:43 pm

Irriducibili wrote:
Thu Jun 04, 2020. 6:57 pm
Ovo je prazna i veštačka priča, a Djumic, Petrov, Tomic, Sinadinovic, Šalic, Vrabac itd prava? Meni deluje upravo obrnuto

Posao predsednika je da obezbedi uslove da se formira takav tim, iz tvojih reči proizilazi da bi trebalo i sam da zaigra, inače tim nece ostvariti ništa

I ne treba da bude bilo gde, najbolje bi bilo da radi bez pažnje.javnosti. Mada tada ni ti ni on ne bi bili zadovoljni

Mora da je naložio SK da organizuju prenos, nema to nikakve veze sa tim što oni jedva čekaju da nešto zanimljivo prenose, kad imaju jezive šupljine u programu. Streljati Ostoju i za to
Dato ti je veštačko disanje, a rivalu legitimitet za titule. Lako je biti trener kad svaki promašaj možeš da zameniš novim igračem, ali ajde da vidimo kako će se gledati trener, kod koga će sve ovo doći na naplatu.

Super je sve ovo, imamo najveći budžet u istoriji (kaže predsednik), možemo da menjamo igrače kao na traci, možemo da igramo u Areni, mogu da procure ( :roll: ) podaci oko famoznih prihoda (ovo je jednako Eksel tabelama iz Železnika).

Sve to što ti navodiš je privid nekakve priče... Piše juče Tegeltija „konstruktivna rasprava”, koga boli uvo? Ako imaš imalo mozga, igraj takmičenje koje ti donosi potencijalno igranje sa najboljima (iako ni njima ne verujem ništa).

Džaba tebi i sto miliona budžet, džaba ti sve, ako ti nisi u stanju da zaštitiš tim nakon neke krađe, da se ta krađa ne ponovi. I to se ponavlja i ne staje, niti će stati... Sudiće Ilija bezbroj nesportskih, puštaće četvorokorak, otići će u Podgoricu na ručak, pa će kasnije svirati nepostojeći faul u napadu, a mi ćemo da trošimo. Ako neko nije u stanju da zaštiti interes Partizana, taj ne treba da bude na svom mestu.

Čovek je uspeo da se pre oglasi da čestita Borcu iz Čačka ABA ligu, nego nešto vezano za klub.

http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Kosarka ... oligu.html

Crno-beli su nedavno u Nišu osvojili Kup Radivoja Koraća i prvi put od 2014. godine osvojili neki trofej, a plan je da se napadne i domaća titula.
"Podnet je izveštaj sportskg sektora za period od dolaska novog stručnog štaba i usvojen je jednoglasno. Govorilo se o planovima, a jedinstven stav Upravnog odbora je da je cilj osvajanje domaće lige, a za sledeću sezonu ulazak u Evroligu," izjavio je Mijailović za "Blic".
2018. godina -> Evo recimo dobrog primera prazne priče. Niti je osvojena titula te sezone, niti je Partizan naredne izborio Evroligu.

Je li neko odgovarao za neispunjena obećanja?

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 04, 2020. 8:19 pm

Nekako je uobičajeno menjati igrače, ne mislim da je to slučaj samo u KKP

Nije najveci budzet u istoriji, imao se možda ne nominalno, ali realno veci, pa ništa nije uradjeno

Ne znam šta ti očekuješ od predsednika kluba, pitan si vec za ime tog Supermena koji bi danas u Srbiji zaštitio Partizan od kradje. Četvorokorak je Ostojin greh, a ne klupe koja je istog trenutka morala da reaguje jer vreme nije isteklo

Mi od njih moramo biti bolji za 10 razlike, jedini način da ublažimo faktore spolja. Ostoja je omogucio da se takav tim formira, šta više da tražim. Najbolje da se priključim pljuvačima koji valjda od njega očekuju da bude mocniji od Vučica

Cilj nije isto što i obecanje, meni je samo bitno da smo svake godine sve jači i da nastavimo tim putem

Pažljivo odslušati stručnjaka iz Kluža dok zaliva Pantica, može se dosta toga čuti od bivšeg miljenika, a sada protivnika režima
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jun 04, 2020. 8:59 pm

non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Jun 04, 2020. 9:02 pm

Asterix wrote:
Thu Jun 04, 2020. 7:04 pm
Inace je li ugrozen status Trinkjerija? Moze li se desiti smjena sjutra?
Ne vidim razloga za smenu, trenera koji je bio prvi u svim takmičenjima dok se igralo.

Da li se nekom dopada ili ne to kako rad i sta sto je drugo, na terenu je njegova ekipa bila najbolja.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Asterix

Post by Asterix » Thu Jun 04, 2020. 9:10 pm

Pa pisu pojedini mediji da je dobio ponudu iz Rusije https://direktno.rs/sport/kosarka/27868 ... usiji.html

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jun 04, 2020. 9:20 pm

Irriducibili wrote:
Thu Jun 04, 2020. 8:19 pm
Nekako je uobičajeno menjati igrače, ne mislim da je to slučaj samo u KKP

Nije najveci budzet u istoriji, imao se možda ne nominalno, ali realno veci, pa ništa nije uradjeno

Ne znam šta ti očekuješ od predsednika kluba, pitan si vec za ime tog Supermena koji bi danas u Srbiji zaštitio Partizan od kradje. Četvorokorak je Ostojin greh, a ne klupe koja je istog trenutka morala da reaguje jer vreme nije isteklo

Mi od njih moramo biti bolji za 10 razlike, jedini način da ublažimo faktore spolja. Ostoja je omogucio da se takav tim formira, šta više da tražim. Najbolje da se priključim pljuvačima koji valjda od njega očekuju da bude mocniji od Vučica

Cilj nije isto što i obecanje, meni je samo bitno da smo svake godine sve jači i da nastavimo tim putem

Pažljivo odslušati stručnjaka iz Kluža dok zaliva Pantica, može se dosta toga čuti od bivšeg miljenika, a sada protivnika režima
https://naslovi.net/cir/2019-07-11/tele ... a/23726581

11.7 prošle godine.

Zašto misliš da ja kao običan navijač treba da znam ime tog Supermena? Može li se izraziti nezadovoljstvo ovim trenutnim, pa kada dođe sledeći, ako ne valja reći i za tog nekog da je loš?

Evo, kažem ti ja šta se može tražiti, da imaš makar neki uticaj, a ne da najveće budžete urpskaš tako što te krade ko poželi, da li Železnik ili Podgorica.

Ajde kad već nije obećanje, a jeste... Pošto ono što kažeš treba da ispuniš, a ne da blebećeš, pa posle da ćutiš. Je li iko odgovarao što cilj nije ispunjen?

Šta priča Vujošević, iskreno me ne zanima... Niti imam volje, niti imam vremena da trošim vreme slušajući njega.

VPJTS

FKCZ

Post by FKCZ » Thu Jun 04, 2020. 10:50 pm

Navodno Vas napusta AT, usled ne slaganja s Ostojom i navodno mu se duguje par plata.

Locked