Nemam nikakav motiv da zastupam Ostoju, ne smatram ga bezgrešnim, a pogotovu mi se ne dopadaju njegovi javni nastupi. Ali s druge strane, ne želim da prihvatim ni da je kriv za nešto što nije njegov posao, niti za to što nije jači od Vučica. Nije ni od nekih njegovih čauša, pa šta?Tajler Darden wrote: ↑Thu Jun 04, 2020. 4:12 pmJa govorim o celokupnom bivstvovanju Ostoje u klubu. A to šamaranje dogodilo se prošlog proleća, ako si zaboravio, treća utakmica polufinala ABA. O šamaranjima van terena sam govorio i da se ne ponavljam više. Partizan je ponižen zbog svih gromoglasnih najava i plaćenih gostovanja po televiziji, zato što je jedno najavljeno, a drugo se ostvarilo. I nije problem što se ne igra EL, nego što niko ne odgovara za stadijum ludila -> POKLONITE MI EL ZA ROĐENDAN. I zbog te rečenice, klub je predmet sprdnje u javnosti, a taj klub je veći od svih.
Trecu utakmicu polufinala je izgubio Ostoja, ili igrači i trener? Jesmo li izgubili od slabijeg od sebe, pa da ospemo drvlje i kamenje?
Nema trenutno moc ni da nadjača Čovica u blatu, voleo bih da mi se ukaže na to ko ima. Ali mi realnost ukazuje na to da ne gledamo Djumica i Koprivicu, vec vrlo respektibilnu ekipu. Niti nam je predsednik u USA sa izraženom kurcoboljom za klub
Samo da dodam u vezi rodjendana, u pitanju je bio radio intervju u kom ga je novinar pitao da li bi mu EL bila najlepši poklon za rodjendan, na šta je on odgovorio potvrdno. Kakve to ima veze sa tendencioznim naslovom, možeš i sam zaključiti