KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Pa ako nece nista biti danas, sta saziva KZN. Neka izadje u javnost kad bude nesto konkretno.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
ko umesto Ostoje? moj predlog je neka clanica SNS, koja lepo izgleda i koja je zavrsila drzavni fakultet.. eto valjda moze da se nadje.. nista se sustinski ne bi promenilo, ali bi makar intervjui bili prijatniji za gledanje, a verujem da bi se i Tegi slozio..
ja razumem da se nece pojaviiti neko ko ce biti odvojen od drzave i odluciti da ubacuje 4-5 miliona godisnje, a da nema nikakvog benefita, cak i probleme ako mu je biznis u Srbiji.. ali da ne pravimo od Ostoje nekog ko je uradio nesto ne znam ti koliko znacajno.. niti je svoje pare ulozio, niti imamo ozbiljnije sponzore koji nisu ili drzavni ili dovedeni drzavnim vezama..
Ostojino je tu samo da slusa sta mu se kaze, da se slika i prica.. a za to sigurno ima i boljih kandidata..
ja razumem da se nece pojaviiti neko ko ce biti odvojen od drzave i odluciti da ubacuje 4-5 miliona godisnje, a da nema nikakvog benefita, cak i probleme ako mu je biznis u Srbiji.. ali da ne pravimo od Ostoje nekog ko je uradio nesto ne znam ti koliko znacajno.. niti je svoje pare ulozio, niti imamo ozbiljnije sponzore koji nisu ili drzavni ili dovedeni drzavnim vezama..
Ostojino je tu samo da slusa sta mu se kaze, da se slika i prica.. a za to sigurno ima i boljih kandidata..
- Tajler Darden
Mijailović je upravo saopštio da ostajemo u Evrokupu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
najjace kad je rekao s jedne strane kosarka sa druge strane pare, pritom misleci na FIBU za pare 
- Tajler Darden
Čekali smo deset dana da bi nam bilo rečeno, ono što je skoro svako očekivao... Klasičan teatar apsurda.
Rezimirana sezona, prvi put u istoriji smo otišli na F4 juniora (ozbiljan uspeh izgleda), zahvalnost navijačima (kaže da ih je u gostima bilo i po par hiljada na nekim mečevima), da su mu govorili da je lud što hoće Arenu (ali eto on je izgurao plan), još malo nahvalio navijače, pa se prešlo na glavni deo.
Usput je preneo čestitke svim ekipama koje igraju EL, čestitao gradskom rivalu (verujem da se Čović jako potresao zbog Tegeltijinog podjebavanja)...
Četiri opcije su bile:
1. EL
2. FIBA LŠ
3. Samo ABA
4. EK
Doneo je najtežu odluku u istoriji kluba i igraćemo EK.
Sprdnja na toliko mnogo nivoa.
Uvek tu negde, zapravo nigde.
Rezimirana sezona, prvi put u istoriji smo otišli na F4 juniora (ozbiljan uspeh izgleda), zahvalnost navijačima (kaže da ih je u gostima bilo i po par hiljada na nekim mečevima), da su mu govorili da je lud što hoće Arenu (ali eto on je izgurao plan), još malo nahvalio navijače, pa se prešlo na glavni deo.
Usput je preneo čestitke svim ekipama koje igraju EL, čestitao gradskom rivalu (verujem da se Čović jako potresao zbog Tegeltijinog podjebavanja)...
Četiri opcije su bile:
1. EL
2. FIBA LŠ
3. Samo ABA
4. EK
Doneo je najtežu odluku u istoriji kluba i igraćemo EK.
Sprdnja na toliko mnogo nivoa.
Uvek tu negde, zapravo nigde.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
-
Hiro Onoda
Koliki narcis majko mila,mogao bi da prica 3 dana non stop a da ne kaze nista.
To je odlika politicaraHiro Onoda wrote: ↑Fri Jun 05, 2020. 4:48 pmKoliki narcis majko mila,mogao bi da prica 3 dana non stop a da ne kaze nista.
- Irriducibili
Kako život u uredjenoj zemlji zamagli ono što se dešava ovde. Ovde nemamo Kurca, ali nam konstantno visi nad glavom da nam se kurac uvaliHoudini wrote: ↑Fri Jun 05, 2020. 11:26 amko umesto Ostoje? moj predlog je neka clanica SNS, koja lepo izgleda i koja je zavrsila drzavni fakultet.. eto valjda moze da se nadje.. nista se sustinski ne bi promenilo, ali bi makar intervjui bili prijatniji za gledanje, a verujem da bi se i Tegi slozio..
Lepo je to što ti zamišljaš starletu na mestu predsednika, ali ne biva ni to, niti se može staviti znak jednakosti izmedju svakog sns oblika. Primer Pekovica ti to savršeno ilustruje
Ostoja je dao i svoje pare (ne samo on), a u ovoj zemlji su svi sponzori na ovaj ili onaj način državni
Da mu je uloga samo da sluša, ne bi vec danas bili suočeni sa odlaskom sponzora. Čekali da vide da li cemo pravilno odabrati i izgleda da po njima nismo.
Nije Ostoja veliki mag, samo je nešto najbolje što trenutno možemo imati. Voleo bih da sutra vi pljuvači po definiciji iznedrite boljeg
non mollare mai
Daj nešto više o ovome irrIrriducibili wrote: ↑Fri Jun 05, 2020. 7:13 pmKako život u uredjenoj zemlji zamagli ono što se dešava ovde. Ovde nemamo Kurca, ali nam konstantno visi nad glavom da nam se kurac uvaliHoudini wrote: ↑Fri Jun 05, 2020. 11:26 amko umesto Ostoje? moj predlog je neka clanica SNS, koja lepo izgleda i koja je zavrsila drzavni fakultet.. eto valjda moze da se nadje.. nista se sustinski ne bi promenilo, ali bi makar intervjui bili prijatniji za gledanje, a verujem da bi se i Tegi slozio..
Lepo je to što ti zamišljaš starletu na mestu predsednika, ali ne biva ni to, niti se može staviti znak jednakosti izmedju svakog sns oblika. Primer Pekovica ti to savršeno ilustruje
Ostoja je dao i svoje pare (ne samo on), a u ovoj zemlji su svi sponzori na ovaj ili onaj način državni
Da mu je uloga samo da sluša, ne bi vec danas bili suočeni sa odlaskom sponzora. Čekali da vide da li cemo pravilno odabrati i izgleda da po njima nismo.
Nije Ostoja veliki mag, samo je nešto najbolje što trenutno možemo imati. Voleo bih da sutra vi pljuvači po definiciji iznedrite boljeg
-
Hiro Onoda
On je politicar u pokusaju,on misli da ce preko KK-a da se progura navise al dzaba mu sve.Asterix wrote: ↑Fri Jun 05, 2020. 6:34 pmTo je odlika politicaraHiro Onoda wrote: ↑Fri Jun 05, 2020. 4:48 pmKoliki narcis majko mila,mogao bi da prica 3 dana non stop a da ne kaze nista.
Evo se potencijalna pojacanja smjenjuju kao na traci :)
Mozda bi valjala neka tema za spekulacije da se otvori da nam bude zanimljivije na forumu :)
Pa razmislicemo, ali nesto su nudjenja uvek, brdo igraca prodje tu, cim bude konkretno pisacemo. Ali, kazem prvo da vidimo kakva je situacija sa trenerom...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!