Uglavnom, ono što je najvažnije jeste da je Šćekić započeo meč. Uprkos svim svojim nedostacima za nešto više van ove lige, Opet, u derbiju je to više nego dovoljno... Da uvek bude tu negde oko lopte, pokupi te ničije lopte, dobije skok duel, preseče koju kontru, napravi sitan faul, postavi se... Da ne duva kao što je duvalo prošli derbi.
Marković je iako spremniji, odigrao pod kočnicom, a u njemu nam je najveća rezerva... Opet i takav bez samopouzdanja, uspeo je da da tu bocu Sadiku.
Neko moje gledanje naših igrača juče...
Stojković - Odbranio je ono što treba braniti, ali je svakako zaslužan za jedini period meča u kom nismo imali kontrolu... Sreća je što je to bilo u 45+, pa im nije dozvoljeno da se razigraju... A dao im je slobodnjak, pa još jedan šut i onu polukontru.
Urošević - Dovoljno je istaći da je sam zatvorio svoju stranu... Odična partija.
Ostojić - Nekako se ističe kao tihi heroj Partizana svih ovih godina... Od one titule, pa preko onog perioda kada je skrajnut u stranu i kada su se užasno ophodili prema njemu (bilo je priča čak i o ucenama), do povratka u tim, gola za kup... Nekako čovek koji ponašanjem pokazuje kako treba da izgleda fudbaler Partizana. Zatvorio je sve moguće, svaki put doneo najbolju moguću odluku u tom momentu. Igrač za kojeg mi se čini da je imao boljeg menadžera, da bi imao mnogo bolju karijeru.
Pavlović - Verujem da ćemo za koju godinu pričati kako smo imali čast da ovo dete odrasta kod nas. Počistio je sve pred sobom.
Miletić - Dosta je pomogao i Stanković, time što je stavio igrača, kojeg Miletić tu i tamo poznaje. Pokušavali su najviše da probijaju po njegovoj strani (dok je rezultat bio aktivan), bolje se snalazio nego prošli put... Desnog beka nam igra igrač koji bek nije i tu nastaju ogromni problemi... O zalaganju, stajanju iza saigrača nema potrebe da se troše reči.
Šćekić - Definitivno najveća prevaga u odnosu na prethodni derbi... Da, možemo naći mnogo boljeg igrača od njega, koji poseduje dosta više kvaliteta, ali u ovom sastavu, on ovaj deo posla za tim radi najbolje. 2/3 meča odigrao je sa žutim kartonom, a nije napravio jedan jedini sumnjiv faul. On ili igrač njegovog tipa, definitivno je u derbijima neophodan... Sprečava promaju i uliva sigurnost ovima pozadi.
Zdjelar -Momak je prava radilica i nekada mi izgleda da može odigrati i dva meča istim intenzitetom. Ne toliko primetan nekim potezima, koliko je sve vreme bio fokusiran i koncentrisan.
Asano - Jako je nezahvalno oceniti njegovu igru napred, imajući u vidu koliko mora da se troši na obe strane, da bi pokrivao napade po desnoj strani. Trpeo je jake batine (legitimno naravno), a jedan jedini put se nije previjao, niti zadržavao vreme. Momak sjajne kulture, koji će u idućoj sezoni doći do izražaja... Najdisciplinovaniji naš igrač.
Natho - Čekić jednom davno reče da je naš Iniesta i nema tu šta da se doda.
Marković - Kod Lazara mislim da nije u pitanju nikakav bezobrazluk (o čemu su mnogi na JNA juče pričali), već jednostavno nedostatak vere u sebe... Sve ono što je radio pre koju godinu, više ne prolazi, čak i fizička sprema nije toilki problem u ovom trenutku... U njemu imamo ogromnu rezervu, rekao bih najveću i mora se na tom polju raditi sa njim. I ovakav, bez trunke samopouzdanja, opet je dao idealnu bocu Sadiku.
Sadik - IGRAČ MEČA. Ne zbog slanja Degeneka natrag u Australiju, već zato što je sašio meč od početka, pa do kraja... Sam se nosio sa tandemom njihovih štopera, izlazio po loptu, vraćao lopte, otvarao prostor drugima, pravio kontre... Nekako za sve ove godine praćenja sporta, došao sam do zaključka, da igrač koji čini svoje saigrače boljima i sebe stavlja u službu tima, uvek mora biti koristan po sam tim, uprkos svojim nedostacima. Sadik igra prvu sezonu u karijeri konstantno, a pride je i jedini napadač u većem delu sezone. To nije lako u trećoj ligi, a kamoli u fudbalu na nekom nivou. Drago mi je što kod nas doživljava svoju afirmaciju za širu scenu, zato što sam siguran da će svoj limit kroz karijeru mnogo povećati. Najveću grešku napravio je na kraju u onoj kontri kada je bacio loptu na pet metara, a nije ni gledao gde su Suma i Asano, no mislim da ga je stigao umor i da se noge sa pameti nisu pitale više.
F. Stevanović - Mišljenja sam da je Milošević sa njim morao početi, isto kao i prošli derbi... Dete je biser i nadam se da će pogoditi klub i trenera za dalji razvoj... Cena će mu biti basnoslovna. Samo treba pogledati kako je u padu ostavio onu loptu Sumi za šansu. Najveća žal je što to dete ne možemo zadržati dugo.
Suma - Jako neozbiljan i neodgovoran... Prvo je onim driblinzima, gde se mogao 10 puta osloboditi lopte otvorio njima kontru, pa je posle napravio glup faul za prekid. Kada reši da se zaigra i da mu glava odluta, ume da bude jako štetan po ostale. Plus je i promašio onu mrtvu šansu.
N. Stevanović - nije imao posla.
Stručni štab je dobro pripremio meč i važno je da smo uspeli ovo da dobijemo... Sve ove utakmice treba gledati kao pripreme za 2020/21, ali i pojuriti taj kup.
Ostala su još tri meča do kraja... Dolazi Čukarički i potom dupli meč protiv Vojvodine.