KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Imace Zvezda sigurno 5,6 stranaca opet, nema drugog nacina ako se zeli neki rezultat.
- Tajler Darden
Otišao i Dženkins.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Pa ne bi ni Beronu ni Makabiju bilo lose ako doje do saradnje, nije lose imati "haubicu" na klupi kao specijalno oruzje ako si u mogucnosti da finansiski to hendlujes. Real i Kerol su pokazali koliko to moze dobro da bude.
- Tajler Darden
Nije Obradović lud što želi da zadrži Berona... Takav tip igrača je u Evropi unikat.
Čovek koga je nemoguće čuvati kada se zapali... Retkost je videti košarkaša (naročito u Evropi), kome je samo potrebno da vidi da se nalazi iza linije za tri poena, sve ostalo je čista mehanika. Sa svake pozicije, iz bilo koje udaljenosti izbačaj je isti.
Smatram da bi vam bio veliki udarac da vas on napusti.
Čovek koga je nemoguće čuvati kada se zapali... Retkost je videti košarkaša (naročito u Evropi), kome je samo potrebno da vidi da se nalazi iza linije za tri poena, sve ostalo je čista mehanika. Sa svake pozicije, iz bilo koje udaljenosti izbačaj je isti.
Smatram da bi vam bio veliki udarac da vas on napusti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Real je pokazao sta i kako se moze sa Kerolom, Barselona je dovela Kurica (danas se pise o eventualnom produzenju ugovora njega i Barse) tako da moguce da i drugi top EL klubovi zele nesto slicno i u svom timu.
Beronu je to eventualno prilika za neki duzi i sigurniji ugovor, o tome je i sam dosta pricao u onom podkastu kod Milosa Jovanovica. Tu je isto bas naglasio pricu oko svog bivseg kluba iz Turske (gde je bio pre Zvezde) i kako su mu ostali duzni ne malu sumu novca. Sigurno ce zeleti da se obezbedi sto bolje.
Beronu je to eventualno prilika za neki duzi i sigurniji ugovor, o tome je i sam dosta pricao u onom podkastu kod Milosa Jovanovica. Tu je isto bas naglasio pricu oko svog bivseg kluba iz Turske (gde je bio pre Zvezde) i kako su mu ostali duzni ne malu sumu novca. Sigurno ce zeleti da se obezbedi sto bolje.
Evo i zamene za Pantera ili Berona
Svaka cast komsije ozbiljno pojacanje
-
Dragan Mance
Neko se pojačava a neko se bavi rasipništvom.
Al nema veze. Istupiće Ostoja u javnost s uverenjem kako je sve u najboljem redu. Klub perfektno funkcioniše i korača napred iz dana u dan.
Vidi se da je slatkorečit ko stranačke kolege iz SNS-a.
Al nema veze. Istupiće Ostoja u javnost s uverenjem kako je sve u najboljem redu. Klub perfektno funkcioniše i korača napred iz dana u dan.
Vidi se da je slatkorečit ko stranačke kolege iz SNS-a.
Za ovog Varlasa kazu da je pouzdan ali ovo jos nije potvrdjeno posebno sto i Nnoko i Loyd igraju jos zavrsnice Nemackog i Spanskog prvenstva (cini mi se da veceras igraju i Alba i Valensija).
Ma gotovo je za njih dvojicu, bice jos 2,3 jaka imena sigurno.
-
Dragan Mance
Kamerunac iz Albe je potvrđen od samog Miška.
Varlas je ozbiljan izvor te nema teorije da je promašio oko Lojda i Zvezde.
Kako dovesti jača imena od ove dvojice kad je vaš predsednik rekao kako budžet zbog Korona virusa dobrano umanjen.
Šta bi bilo da se Korona nije desila. Dovodili bi se direktno pojačanja iz NBA lige.
Kako dovesti jača imena od ove dvojice kad je vaš predsednik rekao kako budžet zbog Korona virusa dobrano umanjen.
Šta bi bilo da se Korona nije desila. Dovodili bi se direktno pojačanja iz NBA lige.
Ti to hipoteticki pitas ili verujes u izjave sportskih funkcionera u Srbiji generalno?Dragan Mance wrote: ↑Wed Jun 24, 2020. 4:02 pmKamerunac iz Albe je potvrđen od samog Miška.
Naravno da ce pare (ili najveci deo istih) kao i do sada obezbediti preko drzave/politickih veza, a odraditi to kroz medije i pohvale jednog jedinog i nepogresivog. Covic to redovno odradjuje uglavnom po jutarnjim emisijama na Pinku, Happy i Prvoj i tu uglavnom manje prica o KKCZ, a vise o politici kao i ostali "analiticari" koji se tamo pojavljuju. Ostali koji nisu vicni prici kao Covic moraju s vremena na vreme u svojim intervjuima stampanim medijima i portalima da pohvale najzasluznijeg sto sunce svako jutro izlazi u Srbiji.
Sto se tice kako se te pare trose, svakako bolje na trenera sa imenom i nekom filozofijom/sistemom i na EL ili EK igrace u najboljim godinama nego na Sofoklisa, Gista, penzionera D. Brauna itd. uz nekog EL pocetnika na klupi ili vracanje vec penzionisanih trenera (sve sto smo gledali od odlaska Radonjica).