KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2019/20
Pošto raznorazno smece, koje se ovde zovu portali i mediji, nastavljaju da strasno pokušavaju da blate i ruše KKP, da otkrijem i neke detalje u vezi pregovora, za koje više nisam ni sam siguran, da li su uopšte i bili pregovori
Sve ilustruje Trinkijerijeva rečenica da on hoce kao Dule, pritom misleci na to da se on za sve pita. Tražio je ne samo da bira igrače, vec da odredjuje visinu plate i dužinu ugovora. Nije prihvatio da se primanja uslove rezultatima, da postoje bonusi.
Praktično je želeo da preuzme klub, sa nedopustivim rizikom koji bi to donelo. Imam mnogo zamerki po pitanju uprave, ali i puno razumevanje što to nisu dopustili. Na sve to, imamo i krticu u klubu, koja je prenošenjem važnih informacija, izuzetno doprinela da se dodje do ovakvog epiloga
Sve ilustruje Trinkijerijeva rečenica da on hoce kao Dule, pritom misleci na to da se on za sve pita. Tražio je ne samo da bira igrače, vec da odredjuje visinu plate i dužinu ugovora. Nije prihvatio da se primanja uslove rezultatima, da postoje bonusi.
Praktično je želeo da preuzme klub, sa nedopustivim rizikom koji bi to donelo. Imam mnogo zamerki po pitanju uprave, ali i puno razumevanje što to nisu dopustili. Na sve to, imamo i krticu u klubu, koja je prenošenjem važnih informacija, izuzetno doprinela da se dodje do ovakvog epiloga
non mollare mai
Je li prica s Trinkijerijem definitivno gotova?
A u zemlji čuda, Željko Obradović preuzima KKP i osvaja sve trofeje, vraća klub u EL i postaje najveća faca ikad, bukvalno. No dobro, u realnosti ako nađemo 3 miliona i namolimo ga naš je sigurno.
Zoc I grobarska ekipa koja vode iz sijenke KKP dolaze da spasu klub. Realna prica.
i to je svakako bolje nego ovo sto nam sledi. sa svim njegovim manama, i losim pravcem koje vodi takav korak.Irriducibili wrote: ↑Mon Jun 29, 2020. 3:50 pm
Praktično je želeo da preuzme klub, sa nedopustivim rizikom koji bi to donelo.
on im je davao privid ozbiljnog kluba, viseg nivoa kosarke i evropskih takmicenja.
od toga vise nema nista, ogolili su cinjenicu koja uloga im je nametnuta, vidimo i budzet ovih preko puta, tako da trener koga postave svakako ce biti duplo slabiji od AT i Saleta Obradovica i tu se njihova prica zavrsava.
Krenulo jeIrriducibili wrote: ↑Mon Jun 29, 2020. 3:50 pmPošto raznorazno smece, koje se ovde zovu portali i mediji, nastavljaju da strasno pokušavaju da blate i ruše KKP, da otkrijem i neke detalje u vezi pregovora, za koje više nisam ni sam siguran, da li su uopšte i bili pregovori
Isti šablon kao kad je teran zli Dukljanin. Daj, bar se malo modernizujte, budite malo nepredvidivi i teže uočljivi, a ne ovako bedno, crvotočno providni.
Svojevremeno je zli Dukljanin privatizovao klub, svadjao se sa kuvaricom, postao toliko sujetan da niko nije mogao sa njim. Razleteli se ovakvi da nam to dokazuju, sakriveni ispod sakoa Novaka Nedica, zajedno sa spasiocem Pekovicem.
A pre sramotne Skupštine, zli Dulo je balvanizovao Partizan, sklanjao jednog Miljenovica, uzdanicu OKK Beograda, zbog nekakvog Lea Vestermana koji ae vucara po ispodradarskim klubovima ( i dalje je slatko kako vam je Dukljanin pokazao koliko nemate blage veze ni o čemu). Sada su ovakvi promenili sako, a mozda i auto, seli u Ostojin dzip i dobili botovski grip, a Andrea je postao sledeća meta, sujetni i teški Italijan, egoncentrik koji želi da privatizuje klub i odlučuje o tome koje boje će biti čarape Ognjena Jaramaza. Nedostaje jos kafe kuvarica.
Ali, i dalje je tu gospodin Ostoja Mijailovic, koji ne da na klub zlom Italijanu, vešto rukovodi u pravcu organizacionih pomaka i borbe kroz institucije, trudeći se da našem Partizanu bude što lepše i ugodnije na mestu prve pratilje, kao i da što senzualnije uživa u prostitutskim zanosima prilikom zadovoljavanja ambicija i frustracija Ostojinog šefa i njegovog projekta.
Hvala, Ostoja!
Detektovan ispisnik instagram škole Vladana Tegeltije.
Što se tiče trenera, nadam se Draganu Jakovljeviću i borbi kroz institucije za našu decu!
Ostoja nema bas puno manevra u rukama ako AT zapali. A tek realnih stvari jos manje...
Vrlo losa situacija za KKP.
Vrlo losa situacija za KKP.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Jel tacno ono sto pise espresso da jos nista nije konacno?
kad sam video jutros u novinama naslov da Partizan trazi da se izbaci FMP iz ABA znao sam da je to dimna zavesa za nesto.. ucili od glavnog..
nisam neki fan debelog marketinskog strucnjaka iz Italije, ali je istina da je lepo mazao i da su ga navijaci voleli, a imao je i ok rezultat u odnosu na oklicinu para unetih u klub..
ne deluje ovo bas na dobro..
nego jel izasao Ostoja sa finansijama za proslu godinu? ne trolujem, nego stvarno nisam ispratio..
nisam neki fan debelog marketinskog strucnjaka iz Italije, ali je istina da je lepo mazao i da su ga navijaci voleli, a imao je i ok rezultat u odnosu na oklicinu para unetih u klub..
ne deluje ovo bas na dobro..
nego jel izasao Ostoja sa finansijama za proslu godinu? ne trolujem, nego stvarno nisam ispratio..
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- White Mamba
Ja sam za Jakovljevica
Kad je bal, nek nas opale
Kad je bal, nek nas opale
Eurohoops prenosi od nove.rs koja je obrisala tu vijest.
- Irriducibili
Ima ovde upucenijih od mene u razloge i posledice njegovog razlaza sa Bambergom, nikako ne bih voleo da se i nama to desiWithnail wrote: ↑Mon Jun 29, 2020. 4:23 pmi to je svakako bolje nego ovo sto nam sledi. sa svim njegovim manama, i losim pravcem koje vodi takav korak.
on im je davao privid ozbiljnog kluba, viseg nivoa kosarke i evropskih takmicenja.
od toga vise nema nista, ogolili su cinjenicu koja uloga im je nametnuta, vidimo i budzet ovih preko puta, tako da trener koga postave svakako ce biti duplo slabiji od AT i Saleta Obradovica i tu se njihova prica zavrsava.
Budzet onih drugih nikada nije bio upitan, niti u ovoj državi mi možemo da se merimo s njima. Kostur tima i dalje imamo, sačekajmo da vidimo pojačanja
@houdini
Nemoj povezivati dve stvari koje se sasvim slučajno dogadjaju istog dana. Još pre par dana sam najavio iznenadjenje na skupštini ABA lige
non mollare mai
Cekajmo pojacanja sad a trenera nemamo