Ne smemo dozvoliti da Loyd ostane bez odgovora
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2019/20
Rekoh nadam se, ocekivanja su suprotna 
Morace Tegeltija da vadi slike Dangubica iz perioda kad je bio grobar ako dodje. Jos jedan kamenjar na poziciji 3, plus staklen igrac kao i Zagorac. Da ne pricamo sto nas je vec odbio par puta.
A kako cemo da im odgovorimo na Tashawn Thomasa tek.. 2 legitimna EL centra dok mi nemamo ni jednog.
Morace Tegeltija da vadi slike Dangubica iz perioda kad je bio grobar ako dodje. Jos jedan kamenjar na poziciji 3, plus staklen igrac kao i Zagorac. Da ne pricamo sto nas je vec odbio par puta.
A kako cemo da im odgovorimo na Tashawn Thomasa tek.. 2 legitimna EL centra dok mi nemamo ni jednog.
- White Mamba
@Irr
Ma Aba me ne zanima
Cigane sam uzeo kao primer rasula
U EC bi se mozda dalo nesto napraviti s dobrim trenerom..to je ionako jedino takmicenje koje teorijski daje prohodnost ka EL
Ma Aba me ne zanima
Cigane sam uzeo kao primer rasula
U EC bi se mozda dalo nesto napraviti s dobrim trenerom..to je ionako jedino takmicenje koje teorijski daje prohodnost ka EL
- Irriducibili
EC da, mada nas tu čeka Virtus sa dodatno povecanim budzetom (to nam vec dodje familijarno, mada tamo čovek daje svoj, a ne državni novac), Unikaha, nepredvidivi Rusi...
U pregovorima smo sa dobrim centrom, za naše pojmove papreno skup, ali možda i gospodja Mijailovic ume da umesi kiflice, pa da dotični prepozna porodični koncept i kod nas
U pregovorima smo sa dobrim centrom, za naše pojmove papreno skup, ali možda i gospodja Mijailovic ume da umesi kiflice, pa da dotični prepozna porodični koncept i kod nas
non mollare mai
Znaci i Dangubic je u prici
- Irriducibili
Znam, i meni je Dekker bolja opcija, nije lako biti sirotinja
non mollare mai
to je obicno posao trenera, posto nemamo trenera, mogao bi i predsednik da izadje i imenuje pravog krivca..Irriducibili wrote: ↑Wed Jul 01, 2020. 7:15 pmIma li neko ko ce da imenuje pravog krivca za milionska pojačanja koja Čovic dovodi
Što se Dangubića tiče obe ruke za ,može da spakuje svakog od njihovih bekova komotno 
Irriducibili wrote: ↑Thu Jul 02, 2020. 3:43 amZnam, i meni je Dekker bolja opcija, nije lako biti sirotinja
- Irriducibili
To uobičajeno nije posao trenera, čak ni onaj tvoj na privremenom radu u Rumuniji, nije birao igrače, vec su mu ih so called prijatelji kluba, pronalazili i preporučivali po karakteristikama za koje se izjasnio da bi trebalo da imajuHoudini wrote: ↑Thu Jul 02, 2020. 8:43 amto je obicno posao trenera, posto nemamo trenera, mogao bi i predsednik da izadje i imenuje pravog krivca..Irriducibili wrote: ↑Wed Jul 01, 2020. 7:15 pmIma li neko ko ce da imenuje pravog krivca za milionska pojačanja koja Čovic dovodi
Nezavisno od toga, promašio si poentu, jer nije trener, koji nam je trenutno upitan, taj koji ce obezbediti silne milione za pojačanja. Nije ni Ostoja taj, spalite ga i dajte onoga ko jeste
non mollare mai
Oce li ovo Dzekirija da dovedu danas da se malo smiri siroka masa 
nisam pricao o igracima.. nego je debeli obicno direktno imenovao krivca zasto optuzeni za ubistvo premijera sada, a pre toga mali ljudi sa velikim torbama imaju milione da masu..Irriducibili wrote: ↑Thu Jul 02, 2020. 1:05 pmTo uobičajeno nije posao trenera, čak ni onaj tvoj na privremenom radu u Rumuniji, nije birao igrače, vec su mu ih so called prijatelji kluba, pronalazili i preporučivali po karakteristikama za koje se izjasnio da bi trebalo da imaju
Nezavisno od toga, promašio si poentu, jer nije trener, koji nam je trenutno upitan, taj koji ce obezbediti silne milione za pojačanja. Nije ni Ostoja taj, spalite ga i dajte onoga ko jeste
ako nemamo njega jedino ko bi mogao je Ostoja, a on nece.. svi ostali koji kazu nesto nemaju nikakvu tezinu..
miliona kao na drugoj strani nema, nikad ih nece ni biti.. poenta je imati viziju i odrzavati finansije zdravim, sve dok zapad ne skine Zvalu.. pa onda pokusati nesto..
a mi viziju nemamo, a i za finansije se iskreno plasim..
- Irriducibili
Posebno ga je imenovao kada je išao da mu se pokloni i poljubi ruku na konvenciji. Onda je glupavo pomenuo brata i ostalo je istorija
Ostoja nema da da silne milione neophodne za funkcionisanje KKP. Neka se javi ko ima i hoce, ima unapred moju podršku
Samim tim ne može postojati ni vizija, a pogotovu ne zdrave finansije. Bez mrvica onoga koji nas mrzi, ne možemo ni da preživimo
Ostoja nema da da silne milione neophodne za funkcionisanje KKP. Neka se javi ko ima i hoce, ima unapred moju podršku
Samim tim ne može postojati ni vizija, a pogotovu ne zdrave finansije. Bez mrvica onoga koji nas mrzi, ne možemo ni da preživimo
non mollare mai