KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Daj Prtija i selektiraj mu tim Ostoja
Duletova perspektiva je gledanja je drugačija od moje ili većine ljudi. On je doživio da ga, posle svega što je prošao sa klubom, oteraju kao kera zbog lične mržnje fašiste prema klubu a i njemu lično. Podnio je ličnu žrtvu i njegov ugao gledanja je specifičan. Ne slažem ni u jednoj rečenici sa njegovom današnjom izjavom. Pogotovo je degutantan dio gdje se pljuje kolega trener, kakav god da je. Niko Trinkijerija nije gotivio zbog tradizzione di famiglia i prenaglašenog podilaženja i slatkorječivosti, nego zbog vrhunske sezone i vraćanja kluba na košarkaški mapu nakon dugo godina. Vidio se pravac kojim se ide i izgledalo je dobro. Ovo je ozbiljan korak unazad.
Pozdrav svima na forumu
Pozdrav svima na forumu
Srecno debelom u nastavku karijere, ne pada mi na pamet da ga pljujem jer ne znam detalje sto se desilo. On je uradio sto je do njega bilo ove sezone kad je selektirao ekipu, sve je islo u dobrom pravcu ali... Da se sezona zavrsila kako je trebala to ne bi bilo partizanski.
Nadam se da ce Scepo dobiti podrsku od kluba kakvu zasluzuje.
Nadam se da ce Scepo dobiti podrsku od kluba kakvu zasluzuje.
- Tajler Darden
Sokrates, dobro nam došao!
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
vidim ja da je Matjang ta bomba
Steta za Dzekirija
- White Mamba
Kakav je igrac? Nikad ga nisam gledao
Mada imas u italiji dje ga Vidmar reseta u duelu
Pu, pu
Hokus pokus
Buji paji
Čari bari
Zaboravih da se osvrnem i na ovo što je Tajler rekao da se nema šta zameriti Ostoji povodom Trinkija.
Na prvi pogled deluje tako, ali, uprava kluba već godinu dana pokušava da izvuce stolicu Italijanu, dopusteno je da mu Ćora udje u ekipu pred onu majstoricu, prećutni rat traje sve vreme, to nije direktno, ali teško da ovaj to nije osećao.
Zlobnici bi rekli da se Ostoja malo preigrao dovevši trenera sposobnog da napakosti klubu reakcije i opozicije koji je naglavačke isterao Andreja Vučića.
Ono što je meni suština kod Ostoje, jeste da smo pristali da vlast preko njega legalizuje blanko budzete Crvene zvezde i što smo, samim bitisanjem Mijailovica u Partizanu, pristali na prostituciju za malu cenu, ako uopste postoji dovoljno visoka cena da bi pristao da budes prostitutka - za goli život, večitu pratilju Crvene zvezde, ukras Zvezdinih slavlja, borbu za drugo mesto i fiktivnu borbu za prvo i po neki kupčić.
- White Mamba
Ako je ovo za sponzorstvo tacno onda sramota je sto to Ostoja javno ne kaze
Mozda opomena da se zna dokle sme da se ide.
Kao sto ide prica da EL na kraju ove sezone daje A licencu nekom abaligašu, sto je jasan indikator razloga zbog kog opozicioni klub obara sopstvene rekorde u visini budzeta, odnosno razloga zasto se Partizanu umanjuje budzet i sklanja trener koji je za Sala Obradovica lično Dule Vujošević.
Kao sto ide prica da EL na kraju ove sezone daje A licencu nekom abaligašu, sto je jasan indikator razloga zbog kog opozicioni klub obara sopstvene rekorde u visini budzeta, odnosno razloga zasto se Partizanu umanjuje budzet i sklanja trener koji je za Sala Obradovica lično Dule Vujošević.
Po ko zna koji put su nam stavili do znanja da se ne pitamo nista a mi svake godine analiziramo pojacanja i lozimo se..
Potpuno je nebitno ko ce doci...
Potpuno je nebitno ko ce doci...