KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Kada cete sankcionisati one koje navijacima Partizana kazu da su glodari to na njihovoj maticnoj temi?? Otvorite mu temu dusko dusko ti si moje cvece pa nek pise do mile.volje. pun mi ga je vise ..... samo jedno te isto pise.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Molimo sve forumaše da podignu nivo diskusije i da se suzdrže od uvreda na ličnoj osnovi.
Najlepše vas sve molimo da tema diskusija bude isključivo sport, njegovi akteri, događaji i slično.
Članova na ovom forumu nema nebrojeno, svako kažnjavanje bi bilo besmisleno, pa se nadam da nastavljamo dalje uspešno i bez uvreda.
Mislimo da je ovaj forum, za godinu dana trajanja, pokazao da je retko mesto demokratije, otvorenosti, mogućnosti za iznošenje svih različitih mišljenja, mesto gde nema nikakve "agenture" i rada u nečijem interesu. Molimo vas sve da tako i ostane.
Najlepše vas sve molimo da tema diskusija bude isključivo sport, njegovi akteri, događaji i slično.
Članova na ovom forumu nema nebrojeno, svako kažnjavanje bi bilo besmisleno, pa se nadam da nastavljamo dalje uspešno i bez uvreda.
Mislimo da je ovaj forum, za godinu dana trajanja, pokazao da je retko mesto demokratije, otvorenosti, mogućnosti za iznošenje svih različitih mišljenja, mesto gde nema nikakve "agenture" i rada u nečijem interesu. Molimo vas sve da tako i ostane.
da da, nego gde je ta bomba?

Ja mislim da sam ja napisao “ kosarkaski “ post o Pejdzu, a da je ovde skocilo par likova kao da sam im uvredio brata.Pavlaka wrote: ↑Sat Jul 04, 2020. 7:39 pmMolimo sve forumaše da podignu nivo diskusije i da se suzdrže od uvreda na ličnoj osnovi.
Cak i oni koji ne shvataju ironiju u terminu “glodari “.
Profesor Koprivica je otisao.
izvor: maxbetsportDogovorili smo se da ostanem u ulozi savetnika ako je to potrebno pošto sam Partizanu uvek spreman da pomognem, ali se povlačim od aktivnog bavljenja posla. Žao mi je samo što se nisam oprostio sa Evroligom, to mi je bila velika želja, ali situacija je bila takva da nismo mogli da utičemo – poručio je prof. dr Koprivica.
- White Mamba
Uzas..
Jul nije ni poceo, mi razvaljeni..
Jul nije ni poceo, mi razvaljeni..
I on hteo stan u bg na vodi, da odlučuje o svemu i svačemu
- White Mamba
A i tezak je za saradnju, ovo je realno napred(no)ak, sad jos kad Zoc dodje 
Najgori odlazak.
Iako mislim da odlazak Ostoje i dolazak nekog novog Ostoje nece promeniti nista, dokle god je masa ljudi u klubu koji nista ne rade, a sede tu i primaju plate, mislim da je moralno da podnese ostavku.
Otisao mu je trener na kog je sve karte polagao, pobegao bolje reci. Otisao jedan od najboljih igraca u protivnicki tabor i sada otisao kondicioni, profesor.
Mnogo jaci se ne bi oporavili.
Iako mislim da odlazak Ostoje i dolazak nekog novog Ostoje nece promeniti nista, dokle god je masa ljudi u klubu koji nista ne rade, a sede tu i primaju plate, mislim da je moralno da podnese ostavku.
Otisao mu je trener na kog je sve karte polagao, pobegao bolje reci. Otisao jedan od najboljih igraca u protivnicki tabor i sada otisao kondicioni, profesor.
Mnogo jaci se ne bi oporavili.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Sta donosi ovaj "Zemunikanac"? Valja li cemu?
ne mogu da verujem kolko se promenilo sve od marta
tolika euforija , sa pravom , do ovog stanja....
tolika euforija , sa pravom , do ovog stanja....
- Grande Alessandro
Ostalo još Ostoji da "ugasi svetlo"...
A šteta...taman smo mogli da vidimo kako profesor Koprivica, svojom fozičkom spremamo igrača, osvaja EK...ili bar ABA ligu...
A šteta...taman smo mogli da vidimo kako profesor Koprivica, svojom fozičkom spremamo igrača, osvaja EK...ili bar ABA ligu...
Ovo sa prof. Koprivicom je po meni jaci udarac nego odlazak Trinkijerija. Nama je osnovna snaga prošle godine i bila ta atletika i fizička sprema koja je realno od prosečnih igrača izvlacila maximum. Ima i onaj mladji momak koji je njemu bio asistent ( zaboravih mu ime) pa će valjda makar on da ostane i prenese naučeno.
O kakvim se bombama ovde govori? Igračima ili treneru? Realno ne vidim koja bi to trenerski bomba sad ovo preuzela...ako je taj jedan pravi dugo traženi centar ili 3/4 onda imamo čemu da se nadamo...
O kakvim se bombama ovde govori? Igračima ili treneru? Realno ne vidim koja bi to trenerski bomba sad ovo preuzela...ako je taj jedan pravi dugo traženi centar ili 3/4 onda imamo čemu da se nadamo...
Lepo da ostoja prizna da je omasio u svemu povuce se i prepusti klub nekome drugome. Ko ce biti taj drugi vise nije ni bitno ,od nas ostali samo dugmici.
Jedina nada nam je drugi talas.korone pa da se polako oporavljamo dok nema .
I neka kaze ko je to iz uo bio protiv trinkijerija ,ec, i svega ostalog. A onaj ko prenosi covicu desavanja u nasem klubu zelim sve najgore.
Jedina nada nam je drugi talas.korone pa da se polako oporavljamo dok nema .
I neka kaze ko je to iz uo bio protiv trinkijerija ,ec, i svega ostalog. A onaj ko prenosi covicu desavanja u nasem klubu zelim sve najgore.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE