KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Hiro Onoda
Re: KK Partizan 2019/20
Misko postaje kosarkaska verzija Ramadanija,uvaljuje nam sve i svasta.
Ako se uzme u obzir šta nam je sve uvaljivano prethodnih godina Dangubić zvuči kao dobro uvaljivanje.
Treba nam takav igrač
Treba nam takav igrač
kakav je status angole ,gorde i treja?
dangubica nisam gledao poslednje sezone , kao i vecina verovatno
znam da moze da donese u odbrani sto smo izgubili voldenom , u napadu svakako se ne ocekuje mnogo
dangubica nisam gledao poslednje sezone , kao i vecina verovatno
znam da moze da donese u odbrani sto smo izgubili voldenom , u napadu svakako se ne ocekuje mnogo
Dangubic je odlican defanzivac, moze da cuva od 1 do 3 u stavu bez problema. To je u Zvezdi vrhunski radio. Nervira me prica kako je Lazic najbolji defanzivac univerzuma, ali u u toj ekipi su Dzenkins i Dnagubic bili mnogo bolji defanzivci i mnogo cistiju odbranu su igrali.
Radonjicu je cesto cuvao protivnickog pleja i to cesto preko celog.
Na sve to dobar je momak.
Samo ako on dodje, ne vidim sta ce vam Angola ili Trifa.
Radonjicu je cesto cuvao protivnickog pleja i to cesto preko celog.
Na sve to dobar je momak.
Samo ako on dodje, ne vidim sta ce vam Angola ili Trifa.
- White Mamba
Prvo da ozvanice Scepu..
Ako je Scepa uopste
Ako je Scepa uopste
-
Hiro Onoda
Scepa nije sigurno, ali jeste Scepo
Uuuuuuu, Danguba bi legao samo tako, ali Megi ili FMP-u. Neka se tera od Partizana. Jos jedan od plejade "Volim Partizan do poslednjeg dinara". Imamo malog Trifu koji je minute zasluzio. Ovaj ojeb neka ide u Skotsku, pa neka tamo igra kamena s' ramena.
Prosto sam morao da okacim jer su neki zaboravili... Mi njemu trebamo pa sad moze da zaigra za davno voljeni klub. Neka njega tamo dje mu je mjesto, u megi ili fmp-u.
Miško im je vrhunski vodio karijere, i njemu i Jaretu i Radetu, ma manje više svima nakon odlaska Jokića kad nas je odjebavao za sve što iole vredi, da bih samo zbog njega odbio Dangubića 
U suštini, limitiran igrač koji mora da ima dobrog trenera da bi bio koristan... kao i manje više ceo naš roster...
U suštini, limitiran igrač koji mora da ima dobrog trenera da bi bio koristan... kao i manje više ceo naš roster...
- White Mamba
Da lepo ih je debeli sklanjao od Partizana ko od kuge, onda kad su propali, jedan po jedan daj u kk mega recovery partizan..
Ako je kusur za neku kvalitetnu peticu, sha znam..
Spojler, dace nam Dangubica i Odza
Ako je kusur za neku kvalitetnu peticu, sha znam..
Spojler, dace nam Dangubica i Odza
Kusur za Williamsa?
Nemam pojma koga drugog debeli misko ima tu a da je free, znam da je stavio pre par dana da je ovaj slobodan.
A sto se Dangubica tice, uskoro nece moci ni pertle da vezuje Trifi, mozda vec na sledecim pripremama.
Nemam pojma koga drugog debeli misko ima tu a da je free, znam da je stavio pre par dana da je ovaj slobodan.
A sto se Dangubica tice, uskoro nece moci ni pertle da vezuje Trifi, mozda vec na sledecim pripremama.
Last edited by Gracie on Mon Jul 06, 2020. 7:11 pm, edited 2 times in total.
Jon Bones
Ostoja nastavlja sa radom u interesu Partizana!
Kakav nedorasli pokušaj kupovanja poena kod navijača slabijih sposobnosti. Slično kao kad je robinhudovski oteo Ćokiju NBA potencijal - Stefana Jankovića.
Što se tiče Miška, već trpimo jedog njegovog balvana.
Kakav nedorasli pokušaj kupovanja poena kod navijača slabijih sposobnosti. Slično kao kad je robinhudovski oteo Ćokiju NBA potencijal - Stefana Jankovića.
Što se tiče Miška, već trpimo jedog njegovog balvana.
Jos samo da preotmemo Vesninog malog.
Pa je li zavrsen Dangubic?