KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Čekićar

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Čekićar » Tue Jul 07, 2020. 6:05 pm

Ma kakav Jajuan katapult Johnson bezi iz reketa ko djavo od krsta,uzima neke duge bezvezne dvojke...

Da su doveli Dalibora Ilica podrzao bih max,Dangubica nikako iz vise razloga...

Inace Jurica Golemac ne krije,javno je govorio da im je Matijang zelja broj 1 ali cekaju da se EL ekipe popune pa ako bude dostupan...tako stvari funkcionisu...

Bolkonski

Post by Bolkonski » Tue Jul 07, 2020. 6:26 pm

torima wrote:
Tue Jul 07, 2020. 2:49 pm
Sećam se da mi je drug pričao kako mu je džikić kukao da mora da uzme dangubića jer je Miško tako rekao. Ovaj ga pitao" a što moraš reci mu da nećeš, da ti ne treba". Debeli se samo nasmejao.
Tako da ako nije valjao raspalom estudijantesu i kod trenera koji je očigledno morao da ga gura, šta će onda nama?!
Nasmejao se jer mu je Škomi našao posao u Estudijantesu, a zna se šta ide u zamenu za posao.

Što se tiče samog dolaska Dangubića, sramotno na više načina.
Prvo što nas Ostoja po stoti put otvoreno naziva idiotima, i pokušava da nam proda priču kako se "osvetio" za Voldena i popularizuje kod ograničenih navijača.
Drugo, Dangubić je težak odron. Igrač koji zavisi od fizičkog stanja, ako je ono loše, kao što jeste, on je neupotrebljiviji od Branka Lazića.
Mislim da je Levandovski za ove dve godine dao više golova, nego ovaj koševa.
Dangubić je bio jedan od najboljih defanzivaca u Evropi. Kako na igraču, bilo sa loptom, bilo u dinaj varijanti, tako i u timskoj odbrani, gde je atleticizmom i disciplinom imao odlične rotacije i skok sa spoljne pozicije.
Onog momenta kad su mu povrede otupele atleticizam, a sa njim i voljni momenat i spremnost na guranje preko fizickih granica, on je postao totalno beskoristan igrač, s obzirom da je u napadu zakržljao od prelaska u Zvezdu.
Ja sam mu iskreno poželeo ovakvu karijeru, vucaranje po klubovima koji se bore za opstanak, jer kao čovek ništa bolje nije zaslužio.
To je treća stvar. Dovodiš u klub ljigicu koja je povila kičmu pred Miškom, Nebojšom i Evroligom, otkazala obećanje Vujoševiću, kod kog je bio na letovanju u Herceg Novom, izjavom da " ne može sebi da uskrati priliku da igra protiv Spanulisa".
Zato je od igrača koji je u Hemofarmu znao da igra plejmejkera, koji je i u Megi igrao sa loptom u rukama, kod Radonje postao unapređenija verzija Branka Lazića, specijalac za čuvanje plejmejkera, koji loptu spušta u dribling samo kad mora, a napada koš tri puta u dve utakmice.
I sada ćeš takvu ljigicu da smestiš u isti tim sa jednim Zagorcem, koji je isto tako mogao da "čuva Spanulisa", ali je odbio iz ideoloških razloga.

UMKV

Post by UMKV » Tue Jul 07, 2020. 6:58 pm

Pisemo o Dangubicu kao da je placen milione i kao da postoje neka pa ogromna ocekivanja od momka koje je dosao da bude rezerva i ceka svoju sansu - ne bi li slucajno revitalizovao svoju karijeru koja je u slobodnom padu...da je bio pristojan talenat jeste i velika vecina prethdno napisanog o njemu stoji.
Ali ne treba da mesamo profesionalni sport danas i ideoloske razloge...to se jos samo mi zavaravamo da postoji kod nas. Ne zove se to za dzabe profesionalni sport a oni profesionalni sportisti. Menadzeri su tu samo da taj ceo proces ucine jos komplikovanijim i profitiraju ponajvise iz svih tih dilova i kombinacija.

Malterego

Post by Malterego » Tue Jul 07, 2020. 7:13 pm

Matijang baš ne zna.

Problem je što dobar dio ekipe ne zna. Mnogi nisu znali ni prošle godine, ali je trener to prikrivao. E sad, da li će tako biti i ove godine, vidjećemo.

dacolik

Post by dacolik » Tue Jul 07, 2020. 7:18 pm

Evo Majkl Erik je slobodan, Ostoja reaguj :D

Bolkonski

Post by Bolkonski » Tue Jul 07, 2020. 8:02 pm

UMKV wrote:
Tue Jul 07, 2020. 6:58 pm
Pisemo o Dangubicu kao da je placen milione i kao da postoje neka pa ogromna ocekivanja od momka koje je dosao da bude rezerva i ceka svoju sansu - ne bi li slucajno revitalizovao svoju karijeru koja je u slobodnom padu...da je bio pristojan talenat jeste i velika vecina prethdno napisanog o njemu stoji.
Ali ne treba da mesamo profesionalni sport danas i ideoloske razloge...to se jos samo mi zavaravamo da postoji kod nas. Ne zove se to za dzabe profesionalni sport a oni profesionalni sportisti. Menadzeri su tu samo da taj ceo proces ucine jos komplikovanijim i profitiraju ponajvise iz svih tih dilova i kombinacija.
I sad Partizan, koga je odbio, "zbog Spanulisa", treba da mu revitalizuje karijeru?
Ja se nadam da su mu naredne stanice u karijeri Krka, Igokea i Metalac Valjevo.

torima

Post by torima » Tue Jul 07, 2020. 8:03 pm

Malterego wrote:
Tue Jul 07, 2020. 7:13 pm

Problem je što dobar dio ekipe ne zna. Mnogi nisu znali ni prošle godine, ali je trener to prikrivao. E sad, da li će tako biti i ove godine, vidjećemo.
Ja se nadam da će Šćepa biti pogodak,zna igrače,i sam je bio vrhunski ,trenirali su ga i Dule i mnogi vrhunski treneri,a i dobro se pokazao u Baru ove sezone kada se Žabar prejeo i prepio pa nije mogao da vodi utakmicu.

UMKV

Post by UMKV » Tue Jul 07, 2020. 8:27 pm

@Bolkonski
Nisam ni ja za revitalizovanje njegove karijere "zbog Spanulisa" ali nam je to neko iznuđeno rešenje u fazonu kol'ko para tol'ko muzike. Ako nije mnogo plaćen možda se i bude pokazao kao OK investicija.

Mekintajer je jedini ovde koji ima konstantno neke poene u rukama (makar je imao prošlih sezona) ostali naši igrači nisu baš toliko poenterski konstantni. Ta naša mana je vadjena odličnom fizičkom spremom i dobrom timskom odbranom. Ako se tako nastavi, a ne vidim što ne pod Vladom koji je dugo radio sa Trinkijerijerijem i pogodi se taj centar ( možda i jedna 4) ne vidim da bi nas tim bio mnogo slabiji nego prošle godine. Po meni je Mekintajer čak i bolja ofanzivna opcija od Korija.

MMM

Post by MMM » Tue Jul 07, 2020. 8:40 pm

''Čekamo klub da donese odluku, valjda se čeka trener. ako budem potreban klubu, voleo bih da ostanem'', otkriva Birčević.
izvor: mozzartsport
Pravi čovek u pravom Klubu.

torima

Post by torima » Wed Jul 08, 2020. 10:54 pm

Šćepa i zvanično!
Nek mu je sa srećom!

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Jul 09, 2020. 1:40 pm

Srecno bratu Scepi i nadam se da necu biti u pravu,dajem mu fore do nove godine...

Inace ako je istina da se jurio trener Burgosa i da je Scepa bio tu ako se nista ne navata samo pokazuje koliko ga zele i kolik ce podrsku imati...Posle prve krize putuj igumane u najavi...
Last edited by Čekićar on Thu Jul 09, 2020. 1:41 pm, edited 1 time in total.

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Jul 09, 2020. 1:41 pm

Srecno Scepi, puna podrška! Krvav rad mu zelim!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

dacolik

Post by dacolik » Thu Jul 09, 2020. 2:01 pm

Scepo, uzdanica kolasinska! Nisu htjeli govna da mu daju duzi ugovor nego je ocigledno na 2 godine. Sramno.
Nadam se da ce razuvjeriti sve sto su bili protiv njegovog dolaska. Srecno Scepo!

Inace, izgleda da profesor Koprivica ostaje u strucnom stabu :D

Bekdor

Post by Bekdor » Thu Jul 09, 2020. 2:16 pm

Čekićar wrote:
Thu Jul 09, 2020. 1:40 pm
Srecno bratu Scepi i nadam se da necu biti u pravu,dajem mu fore do nove godine...

Inace ako je istina da se jurio trener Burgosa i da je Scepa bio tu ako se nista ne navata samo pokazuje koliko ga zele i kolik ce podrsku imati...Posle prve krize putuj igumane u najavi...
Penjaroa?

dacolik

Post by dacolik » Thu Jul 09, 2020. 2:19 pm

Ne vjerujem da je taj ikad bio opcija.

Locked