KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ostaje Koprivica, znaci i ja mogu da budem trener, rezultati su zagarantovani.
Scepu sve najbolje i puno srece. Andoricu ako je istina - takodje. Ali me je najvise obradovalo ovo sto je neko napisao da ostaje prof. Koprivica.
On je najbitniji sraf u celom strucnom stabu!
On je najbitniji sraf u celom strucnom stabu!
Jel mozete sad imena koju su bila u igri za trenera ?
- White Mamba
Puno srece Scepo, trebace ti..
Cekic +1
Do januara max, boz'pomozi da gresim
Cekic +1
Do januara max, boz'pomozi da gresim
Kakva mistifikacija.
Ako mi neko objasni kako je to najbitniji šraf stručnog štaba kondicioni trener, a ne glavni trener.
Da li postoji klub gde glavni trener nije najvažniji i gde je za rezultate odgovoran, ne čak ni pomoćnik, nego, pazi sad, kondicioni trener...
Ako se Šćepanović pokaže kao netalentovan za svoj posao, dzabe deset Koprivica, a ako je talentovan i vrhunski trener, onda se uspesi prave i sa Bakom Šćekićem.
Ako mi neko objasni kako je to najbitniji šraf stručnog štaba kondicioni trener, a ne glavni trener.
Da li postoji klub gde glavni trener nije najvažniji i gde je za rezultate odgovoran, ne čak ni pomoćnik, nego, pazi sad, kondicioni trener...
Ako se Šćepanović pokaže kao netalentovan za svoj posao, dzabe deset Koprivica, a ako je talentovan i vrhunski trener, onda se uspesi prave i sa Bakom Šćekićem.
Bitan je kondicioni svakako ali bez glavnog trenera dobrog nista se ne moze. Jedva cekam da citam komentare ovih sto ne vjeruju u Scepa za par mjeseci.
Ma glupost kad tako moram da kazem s obzirom da bas cenim i postujem Koprivicu...
Sta kao igraci Zvezde nece biti spremni tamo u martu
Ili ce nasi igraci moci 40min bez izmene u istom tempu a Zvezdini posle 3min ce da traze izmenu..
Alo ljudi,profesionalni sport,profesionalci,svi spremni,naspanovani,puni snage....ozbiljan nivo kosarke....ne pricamo o drugoj srpskoj ligi gde se ne trenira,gde se samo igra,gde su kosarkasi zapusteni...
Ne zelim da omalovazim fizicku spremu i pripremu pre svega pred pocetak sezone ali na vrhunskom nivou svi imaju slicne programe...
Mozes imati gladijatore dzaba ako je struka tanka....
Sta kao igraci Zvezde nece biti spremni tamo u martu
Ili ce nasi igraci moci 40min bez izmene u istom tempu a Zvezdini posle 3min ce da traze izmenu..
Alo ljudi,profesionalni sport,profesionalci,svi spremni,naspanovani,puni snage....ozbiljan nivo kosarke....ne pricamo o drugoj srpskoj ligi gde se ne trenira,gde se samo igra,gde su kosarkasi zapusteni...
Ne zelim da omalovazim fizicku spremu i pripremu pre svega pred pocetak sezone ali na vrhunskom nivou svi imaju slicne programe...
Mozes imati gladijatore dzaba ako je struka tanka....
- Tajler Darden
Miško je gurao Milojevića i to je valjda sve.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ogromna je uloga dobrog kondicionog trenera, ali ako igrači imaju volju da rade biće našpanovani i bez kondicionog trenera. Nije neka nauka danas to uraditi, radi kardio, vježbe izdržljivosti itd. To mogu i sami. Naravno, nadam se da su (jer je većina tu bila i prošle godine) naučili od profesora šta i kako trebaju da rade. U svakom slučaju pozdravljam njegov ostanak, ako je istina.
Japanac, neka je sa srećom. Nisam optimističan, ali vjerujem da ima šlifa da bude dobar trener. Da li će to ostvariti već ove sezone, teže je prognozirati. Ona epizoda u Podgorici mu je bila dobra, ali kratkotrajna. Priprema ekipe za plejof i bitne utakmice je nešto sasvim drugo.
Japanac, neka je sa srećom. Nisam optimističan, ali vjerujem da ima šlifa da bude dobar trener. Da li će to ostvariti već ove sezone, teže je prognozirati. Ona epizoda u Podgorici mu je bila dobra, ali kratkotrajna. Priprema ekipe za plejof i bitne utakmice je nešto sasvim drugo.
Hvala!
I dalje mi cudno da je je bio opcija Miloje.
Bice Scepo odlican , samo je pitanje koliko ce se igrati kosarke na jesen...
Šćepa ima šansu da uspe samo ako shvati da mu Toša nije prijatelj i da mu svi njegovi "dobronamerni saveti" na jedno uvo udju a na drugo izadju.
Toša i Šilobad su još u klubu lol
-
Hiro Onoda
Dok god su ta dvojica jos tu to znaci da napredka i rada nece biti.Starac Toso bi vise trebao da ide u penziju,ako je uopste moguce naterati ga da ode,ali se bojim da ce Siki jos dugo popunjavati poziciji kuma pretproslog predsednika.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS