Tacno,u Lokomotivi cesto zajedno spolja Ragland,Collins i Kulagin a u Monaku Bost,Cole,Klemons...svi igraju sa loptom i vrte pnr
KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Onda se uklapa da zeli sto vise takvih igraca da dovede, ali tesko da mogu svi da budu instant EL kvalitet.
Po meni za sada iz vaseg ugla...
Nnoko-Top
Walden-Top
Loyd-Prosek
Hall-Kriminal
Nnoko-Top
Walden-Top
Loyd-Prosek
Hall-Kriminal
Trazi se plej skorer.
X, Hol, Volden, Lojd, Radanov.
Svi mogu da kreiraju i svi mogu da igraju jedni s drugima.
X, Hol, Volden, Lojd, Radanov.
Svi mogu da kreiraju i svi mogu da igraju jedni s drugima.
- Tajler Darden
Ozvaničen.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ja to govorio za njega???
Imas sve moje postove vezane za njegovu igru iz utakmice u utakmicu... I veruj mi, mene raduje sto je on u Zvezdi.
Imas sve moje postove vezane za njegovu igru iz utakmice u utakmicu... I veruj mi, mene raduje sto je on u Zvezdi.
Ne kazem da si ti ali to je ta prica,kod nas su svi top a kod komsija prosek
Walden je odlican igrac,timski igrac,strasan defanzivac koji ima poene u rukama,ume da se zapali i sam izresava,oseti takav trenutak kada ekipi ne ide,nije veliki potrosac,zahvalan igrac....Mana mu je sto je slab organizator,nije u stanju da razigra ekipu zato je odlican u sistemima gde se igra sa dva keca sto ce Obradovic i igrati kao i Trinkijeri sto je...
Svidjaju mi se pojacanja KKCZ narucito Lojd, mislim da ce imati dobih partija narucito u EL, a i par fenomenalnih. Prateci ga zeleo sam da ga vidim u recimo Sarasovom sistemu, nekako mi sa moje lajicke strane deluje da bi Saras mogao da iskoristi njegov potencijal. Obradovic mislim da ce ga vrlo slicno koristiti kaonsto bi ga Saras koristio.
Volden nije, niti ce ikad biti plej. Da ima poene u rukama, ima kada mu je glava max u utakmici. Neretko luta na terenu, delujuci napadacki totalno bezopasan. Na dosta meceva kod nas, on je delovao pogubljeno.
Defanzivno je ok igrac. Mada videcemo kako ce to da izgleda u skroz novom konceptu nekog drugog trenera.
Generalno, ja sam prezadovoljan Zvezdinim pojacanjima. Valja na 20 igraca rasporediti minute.
Defanzivno je ok igrac. Mada videcemo kako ce to da izgleda u skroz novom konceptu nekog drugog trenera.
Generalno, ja sam prezadovoljan Zvezdinim pojacanjima. Valja na 20 igraca rasporediti minute.
Hall je mozda jedina greska za sada ostalo sve top.... Jesu li prekomandovali Rid-a?
Marko Simonovic se izvesno vraca.
Hall je individualno ograničen kao terasa, i onaj tip igrača koji Tamišu ne bi doneo opstanak u KLS.
Ali je isto tako tip plejmejkera koji Sale konstantno ima u svojim ekipama. Colins, Renfro, Bost...
I ako se slažem da je individualno bulja, treba sačekati da vidimo kako će ga Sale iskoristiti.
Loyd je ozbiljan pojedinac. Ako se gleda čist kvalitet, možeš da ga spakujes u bilo koji EL roster.
Medjutim, malo čudi što je njegov izbor CZ... Ameri su uvek upitni sa takmičarskim ambicijama, ali sumnje mi podgreva i samo 20 min u proseku u EL u Valensiji.
Sale reče da zna kako će ga koristiti pa da sačekamo...
Dokle više sa Simonovićem? To što on pokriva na bolji način pokriva i Davidovac. Nama treba starter na 4.
Neka neko napise roster cime raspolažemo do sada...?
Ali je isto tako tip plejmejkera koji Sale konstantno ima u svojim ekipama. Colins, Renfro, Bost...
I ako se slažem da je individualno bulja, treba sačekati da vidimo kako će ga Sale iskoristiti.
Loyd je ozbiljan pojedinac. Ako se gleda čist kvalitet, možeš da ga spakujes u bilo koji EL roster.
Medjutim, malo čudi što je njegov izbor CZ... Ameri su uvek upitni sa takmičarskim ambicijama, ali sumnje mi podgreva i samo 20 min u proseku u EL u Valensiji.
Sale reče da zna kako će ga koristiti pa da sačekamo...
Dokle više sa Simonovićem? To što on pokriva na bolji način pokriva i Davidovac. Nama treba starter na 4.
Neka neko napise roster cime raspolažemo do sada...?
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
1 ?, Hall, Uskokovic
2 Loyd, Walden, Radanov
3 Lazic, Dobric, Davidovac
4 ?, Simanic, Jagodić-Kuridža, Simonovic
5 Nnoko, Kuzmic, Reath (Stimac?, Ristic?, Jovanovic?)
Spekulise se da se trazi jos jedan na poziciji pleja pa sam stavio znak pitanja tu, ubacio sam i Uskokovica, Radanova i Reath-a posto se takodje prica da ce biti ubaceni i da ce proci kroz pripreme sigurno.
Takodje znak pitanja kod pozicije 4 posto opet idu spekulacije da se trazi igrac 4/5 zbog neizvesnog statusa Kuzmica (u smislu mogucnosti da li je ili ce biti u stanju da igra 2 ili 3 utakmice nedeljno), a ide prica i da Misko gleda da Simanica nekako ubaci "preko bare" a da je Simonovic tu kao dopuna sastava (ako Simanic ne bude u sastavu).
Takodje zbog istog (Kuzmic) razloga i ova 3 imena u zagradi na centru, Ristic i Jovanovic imaju ugovor i za sezonu 20/21 dok Stimac nema ali jos nije potpisao ugovor sa nekim drugim klubom za sezonu 20/21.