FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Sezione

Re: FK Partizan

Post by Sezione » Tue Aug 13, 2019. 1:20 pm

Monogamija

Post by Monogamija » Tue Aug 13, 2019. 1:25 pm

Ovde je 'ladno Otadžbina :fool:
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Sezione

Post by Sezione » Tue Aug 13, 2019. 2:03 pm

Da, debilizam, ali verujem da je zbog njihovog logoa koji podseca na onaj SS logo ako se ne varam. I bas upada u oci da bukvalno nema nijedne ekstremno levicarske grupe koja je zabranjena, no tako je kako je.

Dovla_

Post by Dovla_ » Tue Aug 13, 2019. 2:37 pm

Pa naravno deluje da je fare skup isfrustriranih levičarsko-komunjarskih likova sa primesama jugonostalgije.

Otadžbina "neo-nazi" 😁

Izvinjavam se za politički post ali poludeo sam.

edit: sad vidim na spisku i zastavu carske Rusije a obrazloženje je da zastava sama po sebi nije uvredljiva ali postoji tendencija da je nose desničari 😃
Last edited by Dovla_ on Tue Aug 13, 2019. 2:47 pm, edited 1 time in total.

jupol

Post by jupol » Tue Aug 13, 2019. 2:46 pm

I ocekuje se da svaki redar zna celu knjizicu napamet, da bi mogao da spreci?

Kako moze da se spreci da neko ko poznaje FARE agenta unese zastavu sa nekim od tih simbola, kaze agentu da ga slika i spakuje zastavu. Ko ce oko njih da primeti da li je na zastavi npr. white pride pesnica ili obicna?

B13

Post by B13 » Tue Aug 13, 2019. 2:51 pm

Ma ovo je glupost teška.

Ajde ok za taj keltski krst i pirotehniku, ali "pičko ciganska" i zakrčeni prolazi su smešni.

Je l' doneta već odluka? Imamo li prava na neki žalbu? Možda bismo mogli da se izvučemo sa zatvorenim sektorom na kojem je bila zastava. Nešto slično kao nakon Totenhema.

medjutim

Post by medjutim » Tue Aug 13, 2019. 2:54 pm

Bilo bi sasvim dovoljno kad bi sprečili očigledne stvari poput keltskog krsta koji sigurno mogu da prepoznaju.

No ovlašćenja redara i mogućnost da se ta ovlašćenja iskoriste u praksi su priča za sebe.

A što se dokazivanja tiče, džaba dokazujete nama ovde da je UEFA skup džukela, mi to znamo odavno, džaba objašnjavati da u ovom spisku ima gluposti, i to znamo, džaba nama ovde tumačite pristrasnost, i to znamo..

Probajte sebi i drugima da protumačite da pravilnik takmičenja u kom učestvujete mora da se poštuje, taj deo očigledno ne znamo.

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Aug 13, 2019. 3:09 pm

B13 wrote:
Tue Aug 13, 2019. 2:51 pm
Ma ovo je glupost teška.

Ajde ok za taj keltski krst i pirotehniku, ali "pičko ciganska" i zakrčeni prolazi su smešni.

Je l' doneta već odluka? Imamo li prava na neki žalbu? Možda bismo mogli da se izvučemo sa zatvorenim sektorom na kojem je bila zastava. Nešto slično kao nakon Totenhema.
Ulozili smo vec, cekamo sada.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Monogamija

Post by Monogamija » Tue Aug 13, 2019. 4:08 pm

Pa teži prekršaj je bilo ono prozivanje Totenhema, nego ovo što su naveli. Ovo sa zakrčenim prolazima negde i ima smisla obzirom u koliko bolesnom vremenu živimo, ali glavni cilj jeste da naprave pozorišta na stadionima i da budemo evropski navijači koji neće mnogo glasno pevati, neće mahati barjacima, neće kačiti zastave na ograde, neće pevati ništa uvredljivo itd.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Aug 14, 2019. 7:10 pm

Ko ce da doceka sutra :D
Variram trenutno maximalno, od "iscepacemo ih na kontre" do "najebali smo" :D
Utisak mi je da ovom timu mnogo vise lezi kontranapad nego poziciona igra..pravo je vreme da se to i pokaze

Dovla_

Post by Dovla_ » Wed Aug 14, 2019. 7:49 pm

Ma prolazimo,mislim da jako teško ovi mogu da nas nadigraju.

Ali bilo bi lepo ostati neporažen.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Aug 14, 2019. 8:51 pm

Ekskluzivno. Hvala drugu Živcu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

B13

Post by B13 » Wed Aug 14, 2019. 8:54 pm

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 15, 2019. 1:06 pm

Prijatelj Živac nam se opet javlja iz Turske. Sinoć smo dobili fotografije, danas imamo reči. Naime, Partizan će protiv Malatije imati i podršku navijača koji živi u SAD. Zahvaljujući njemu, prenosimo jedan intervju sa čovekom koji je došao sa drugog kontinenta da bi podržao Partizan u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Image

Lazar Balać živi u Čikagu već pet godina, odnosno predgrađu koje se zove Lajons i veliki je navijač Partizana.
Ogroman sam Grobar, neću da kažem najveći, zato što nas ima mnogo koji smo ceo život uz Partizan.
Lazar se put Amerike otisnuo iz Novog Sada i poznat je po tome što ima „grobarske” kamione.
Pre sam imao jedan kamion, sada imam i drugi. Oba su „išarana” obeležjima Partizana. Kada imam vožnje, nema dana da me neko od naših navijača ne zaustavi i pozdravi. Grb sa jednog kamiona je najveći grb od svih u Americi.
Uspeo je i da privoli jednog Amerikanca da počne sa praćenjem Partizana.
Čovek iz Tenesija, koji se zove Flint Vilijams, sa kojim sam danas prijatelj, zbog tih kamiona počeo je da prati igre Partizana. Upravo juče mi je stigla podrška od njega, uz poruku da Partizan prolazi dalje.
Partizanov je navijač u svim sportovima, kako sam kaže pratio bi Partiazn i u ribolovu. Odmore i dolaske u Srbiju podešava prema utakmicama voljenog kluba.
Ovo mi je prvi put da putujem na neko gostovanje Partizana. Planiram da gostovanja postanu tradicija i verujem da će sledeće gostovanje biti već u narednom kolu protiv Moldea, ukoliko „crno-beli” večeras izbore plasman dalje.
Za Lazara je Partizan način života i vaspitanja. Ima i omiljenog među Partizanovim legendama.
Za mene je Moca Vukotić najbolji fudbaler sveta svih vremena, a u sadašnjem timu Partizana omiljeni mi je „Jaguar iz Japana” Asano. Verujem da će postići gol, koji će biti dovoljan da odemo nasmejani svojim kućama.
Image

Još jednom, hvala Živcu na tome što nam je izašao u susret. Zahvaljujemo se i Lazaru.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 15, 2019. 1:12 pm

Brat iz Cikaga, skoro sam gledao ove kamione negde na netu.

Hvala, Zivac :good:
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked