Izgleda i Mirza Begić u Primorskoj, igraće dok ne rikne
ABA liga
Moderator: Moderator
- Radena14th
Re: ABA liga
https://www.kosarka.si/mirza-begic-in-m ... a-v-koper/
- Tajler Darden
Igraće za neku mizernu platu... I u Mornaru je igrao za smešan novac.
Izvor: Pavlaka naravno.
Izvor: Pavlaka naravno.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
I za džabe je skup. On čovek ne može veteranske turnire igrati više.
Ali istina je, za baš malo igra
Ali istina je, za baš malo igra
Erjon Kastrati je novi igrač Koper Primorska, akording tu sorsiz.
Cibona blizu dobrog PG.
Cibona blizu dobrog PG.
- Radena14th
Nakrpiće se na kraju Koprani za sredinu tabele, ako budu igrali ko prošle godine kad im je otišlo pola tima, biće to ok...
Obrni, okreni, opet će Split, Zadar, Cibona držati začelje lige uz Krku, Igokea, Primorska, dovoljno da opstanu ( kako je krenulo sa Apketom, dovoljno pokazuje ambicije Igokee kroz sezonu ), dosta očekujem od Borca dogodine, vrh standardnih par ekipa se tuku za PO, večiti, COL, Futura, Mornar i to je to, mada videćemo kako će ići.
Obrni, okreni, opet će Split, Zadar, Cibona držati začelje lige uz Krku, Igokea, Primorska, dovoljno da opstanu ( kako je krenulo sa Apketom, dovoljno pokazuje ambicije Igokee kroz sezonu ), dosta očekujem od Borca dogodine, vrh standardnih par ekipa se tuku za PO, večiti, COL, Futura, Mornar i to je to, mada videćemo kako će ići.
Cibona dovodi američkog PG iz Francuske.
Kakav je ovaj Rus sto je potpisao za Olimpiju?
Rus je bio kod njih u mladjim kategorijama koliko sam shvatio (nisam pratio ta takmicenja).
Ovo je valjda PG koga spominje Pavlaka
Novo lice i u Megi
Ovo je valjda PG koga spominje Pavlaka
Novo lice i u Megi
- Radena14th
Kažu da je iskusan plej, igrao po Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Ukrajini, Italiji, Francuskoj, da ima već desetak godina evropske košarke u nogama, solidnu bazu mladih prave Cibosi, doveli i onog malog Radovčića na PG iz Heliosa, izgleda da će i Bilinovca da produže, uglavnom prave priču mlad prospekt-namazana iskusnjara na svakoj poziciji, samo da ne zaseru ako krene nizbrdo pa da se sakrivaju iza veterana da klinci ne trpe...
A ovaj Matković je odavno u Meginim redovima, ako se ne varam igrao KLS za OKK Beograd minule sezone.