KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
jel oće ovaj da trenira duže od sat i po ujutru?
- Tajler Darden
Biće da je novinar u pokušaju... I onaj Turčin senzacionalista piše isto.
Biće da je laž u pitanju.
Biće da je laž u pitanju.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Ajmo dalje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Mislim da novinari sigurno na slepo ne pisu vec dobijaju fejk informacije iz kluba a sve sa ciljem da se prikazuje kako eto uprava sve cini ne bi li angazovala kvalitetna pojacanja i igrace koji imaju rejting a kao za malo im izmaknu. Sustinski na kraju ce doci neki balvan koji ce biti treci centar pre toga ce ga malo medijski napumpati i pricati bajke bez pokrica.
Baš neko iz kluba javlja Fersuu u Turskoj
Informacije se brzo sire ali sigurno da ne bi bila objavljena na B92 i jos nekim portalima od strane novinara bliskih upravi da ne potice iz kluba. Vrlo jeftina propaganda.
Nisu ljudi ovce i ovo sto rade ipak vredja inteligenciju ljudi.
Nisu ljudi ovce i ovo sto rade ipak vredja inteligenciju ljudi.
Last edited by Renegade on Thu Jul 30, 2020. 7:47 pm, edited 1 time in total.
Prenosili su pisanje Fersua... Ko je blizak klubu sa Monda i B92?
To se tako radi da se zamaskiraju tragovi ali je na vreme lazna informacija podmetnuta i kao sada sve potice od stranog izvora a zapravo sve krece odavde. Naravno nakon toga stize signal da se to medijski dobro isprati.
A ko je blizak sa ovih medija klubu?
Pri tom obratiti pažnju na tajming, dakle pre dva sata veliki tekstovi na portalima, igrač zavrsen, objavljuju se detalji ugovora da bi usledile stotine komentara, navijači u transu ali eto djavola Trinkijerija, kakva zloca. Ukrade vec skoro potpisanog igrača i potpisa on za Bajern. Naravno sada sledi drugi deo price, kako ga je on elegantno ukrao i zavrsio za sat vremena i napravio stetu Partizanu. Jasno je valjda svakome zasto je vest podmetnuta i to neposredno pre potpisa Rejnoldsa za Bajern. Cilj je i da se predstavi da Trinkijeri krade igrača koji je pred potpisom za Partizan a on ni blizu i tako dodatno ocrne bivšeg trenera. Zato su i pozurilu sa ovako pompezno naslovima ali eto verujte da je sve to slučajno....
Trinkijeri sa ovim potezom sve vise pokazuje da on pojma nema sta mu treba u timu. I hvala Bogu pa mu nisu dali odresene ruke da se rasipa novcem.
Ko je objavio detalje ugovora i gde? Kako da.se.objavi nesto sto nije istina i na koga su se pozivali ti portali i nivine? Na turcina??Renegade wrote: ↑Thu Jul 30, 2020. 8:53 pmPri tom obratiti pažnju na tajming, dakle pre dva sata veliki tekstovi na portalima, igrač zavrsen, objavljuju se detalji ugovora da bi usledile stotine komentara, navijači u transu ali eto djavola Trinkijerija, kakva zloca. Ukrade vec skoro potpisanog igrača i potpisa on za Bajern. Naravno sada sledi drugi deo price, kako ga je on elegantno ukrao i zavrsio za sat vremena i napravio stetu Partizanu. Jasno je valjda svakome zasto je vest podmetnuta i to neposredno pre potpisa Rejnoldsa za Bajern. Cilj je i da se predstavi da Trinkijeri krade igrača koji je pred potpisom za Partizan a on ni blizu i tako dodatno ocrne bivšeg trenera. Zato su i pozurilu sa ovako pompezno naslovima ali eto verujte da je sve to slučajno....
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Evo obrati paznju ovde, dakle na udarnim medijima se objavljuju ovakvi pompezni naslovi gde doslovce kazu da je sve dogovoreno i uslovi saradnje itd ugovor 1+1 . Taj turcin svasta pise i nije pouzdan ali da li je jedan njegov tvit dovoljan za ovakve naslove ?Pera wrote: ↑Thu Jul 30, 2020. 9:25 pmKo je objavio detalje ugovora i gde? Kako da.se.objavi nesto sto nije istina i na koga su se pozivali ti portali i nivine? Na turcina??Renegade wrote: ↑Thu Jul 30, 2020. 8:53 pmPri tom obratiti pažnju na tajming, dakle pre dva sata veliki tekstovi na portalima, igrač zavrsen, objavljuju se detalji ugovora da bi usledile stotine komentara, navijači u transu ali eto djavola Trinkijerija, kakva zloca. Ukrade vec skoro potpisanog igrača i potpisa on za Bajern. Naravno sada sledi drugi deo price, kako ga je on elegantno ukrao i zavrsio za sat vremena i napravio stetu Partizanu. Jasno je valjda svakome zasto je vest podmetnuta i to neposredno pre potpisa Rejnoldsa za Bajern. Cilj je i da se predstavi da Trinkijeri krade igrača koji je pred potpisom za Partizan a on ni blizu i tako dodatno ocrne bivšeg trenera. Zato su i pozurilu sa ovako pompezno naslovima ali eto verujte da je sve to slučajno....![]()
Sigurno da nije, vec je sve objavljeno kao sto sam vec gore i naveo, dakle planski. Da bi samo sat dva kasnije saznali da je ovaj vec parafirao za Bajern.
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-ko ... up/tycw58e
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti ... id=1712845