A i koja je razlika uopšte ima li ili nema Čabarkape, Sunturlić radio sve prljave poslove direktora, Neša Ilić uz teren i to je to...
KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Radena14th
Re: KK Crvena zvezda
Pa nema razlike to smo i konstatovali, Cabarkapa se svakako nije mesao u svoj posao.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ocekivano posto je bilo najava odavno, a i Obradovic je pomenuo par puta u izjavama za medije kako mu treba 15 igraca u timu.
Sledeci je vjerovatno Duop Reath
Da i to je najavljeno, Radanov, Reath i Uskokovic iz FMP-a, Djordjevic valjda ostaje i naredne sezone u FMP-u (on je kao bio jedini jos razmatran uz ovu 3-cu navedenih).
Evo i potvrde za Reath-a
Borisa
Kuridza
Rit
Simonović.
+ Davidovac.
To su nam opcije na PF.
Reklo bi se poprilično gužva.... Ali svi su sličnog kvaliteta, tako da se na prvu ne može pretpostaviti starter (ili nosilac)
Godinama već ne možemo da rešimo četvorku, od Kvinsija, a menjali smo poprilično.
S druge strane, poznavajući Saletov sklop ideale opcije za njega, da moze da ih "kinji" košarkaški do iznemoglosti...pa po zaslugama.
Kuridza
Rit
Simonović.
+ Davidovac.
To su nam opcije na PF.
Reklo bi se poprilično gužva.... Ali svi su sličnog kvaliteta, tako da se na prvu ne može pretpostaviti starter (ili nosilac)
Godinama već ne možemo da rešimo četvorku, od Kvinsija, a menjali smo poprilično.
S druge strane, poznavajući Saletov sklop ideale opcije za njega, da moze da ih "kinji" košarkaški do iznemoglosti...pa po zaslugama.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Mislim da ćemo Rita više gledati na 5.
Nnoko, Reath i Kuzmić.
Još 1/2 I to je to, tu bi mogli i da se pošteno otvorimo.
Nnoko, Reath i Kuzmić.
Još 1/2 I to je to, tu bi mogli i da se pošteno otvorimo.
- Tajler Darden
Rit, Boriša, Simon i Kuridža pokrivaju ili mogu da pokriju krilnog centra.
Dosta proseka na jednoj poziciji.
VPJTS
VPJTS
Borisa izazi na draft, tako da je vrlo moguce da nas napusti u decembru kad krene nba sezona.Tajler Darden wrote: ↑Sun Aug 02, 2020. 1:27 pmRit, Boriša, Simon i Kuridža pokrivaju ili mogu da pokriju krilnog centra.
S obzirom na celu situaciju ja sam zadovoljan ekipom i time da se nije rasipalo s novcem.
Ovde su Nnoko i Loyd skupi, ostali su dosta jeftiniji nego nosioci ranijih sezona.
I Djoko Salic za par dana potpisuje za Barselonu, fali im startni centar.FKCZ wrote: ↑Mon Aug 03, 2020. 1:54 amBorisa izazi na draft, tako da je vrlo moguce da nas napusti u decembru kad krene nba sezona.Tajler Darden wrote: ↑Sun Aug 02, 2020. 1:27 pmRit, Boriša, Simon i Kuridža pokrivaju ili mogu da pokriju krilnog centra.
S obzirom na celu situaciju ja sam zadovoljan ekipom i time da se nije rasipalo s novcem.
Ovde su Nnoko i Loyd skupi, ostali su dosta jeftiniji nego nosioci ranijih sezona.
Sto se tice Simanica to Misko ima plan da mu nekako obezbedi NBA ugovor, po meni nerealno.
- Tajler Darden
Mislim da je njemu ovo izlazna godina za draft. Miško je ovih nedelja zauzet Simonovićem, isto oko drafta.
VPJTS
VPJTS