FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Tajler Darden » Sun Aug 02, 2020. 4:24 am

Najbitnije je tu, a to su tri boda. Idemo sada u Novi Pazar, da i drugo gostovanje ovog nameštenog rasporeda rešimo.

Loša igra, ali pobeda i to je jedino važno.

Čestitke mlađanom Čoliću i brz oporavak Lazaru.

Prvo kolo i odmah saopštenje, nakon čistog penala... Na nama je da radom, trudom i kontinuitetom ta saopštenja učinimo učestalim.

Ljudi hoće 2016/17 sezonu, a bukvalno jedva čekaju na penal... Ne primljen gol, nego pogrešan pas. Kao da svi kao zapete puške samo čekaju da udare u pljuvačinu.

Reči velikog lažnog borca Poledice, tvitovi Kruševljana... Sami smo protiv svih filijala i uvlaka.

Idemo dalje... Po tri boda u starom Rasu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Aug 02, 2020. 11:43 am

Vec je krenulo prepucavanje, bice ovo zanimljiva sezona, plus ako se u nekom momentu vrate navijaci.

Ali, igra i fizicka pripremljenost su zabrinjavajuće, videcemo kako ce ici dalje.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Sun Aug 02, 2020. 1:32 pm

Ja cu opet da ponovim...Treba nam zadnji vezni kao Everton. Niti Zdjelar, a pogotovo ne Natxo nisu igraci koji tu rolu mogu da odigraju. Natxo sa loptom u nogama je zver, bez nje krs najobicniji. Ni Zdjelar nije mnogo bolji. Kad se na to doda da nam je odbrana losa i pride neuigrana, dolazimo u situaciju da je svaki protivnik sposoban da nam da gol. To je cinjenica.

Zasto je odbrana izgledala bolje sa Evertonom u timu? Zato sto je covek pokrivao skoro celu nasu polovinu terena. Kad god bekovi ostanu gore, Everton pokrije. Centralni bek ode na ekskurziju u napad, Everton pokrije. Kontra protivnika, Everton odmah sece akciju po cenu kartona. Kad ste zadnji put videli Zdjelara ili Natxa da uklizaju protivnickom igracu? Jako retko, ako se uopste i desi.

Da li Savo ovo nece ili nije sposoban da vidi, ne znam, ali dok se prevashodno taj segment ne popravi, utakmice kao protiv TSC-a, Vose i sad Napretka ce konstantno da se dogadjaju.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 02, 2020. 4:52 pm

Jebiga... Everton je jedan u ko zna koliko. Takav tip igrača za nas je hleb nasušni.

Radilica, zna sa loptom, vođa, čini druge boljima... Jedan od omiljenih stranaca.

Inače, kako vas se čini Popović? Biću slobodan da kažem da je ovo juče bio njegov debi, pošto je ono u NS bila revijalna utakmica.

Meni izgleda da mora biti malo sigurniji, iako drčnosti ima... Dosta je juče pričao i komandovao. Jedno dobro izletanje, ono drugo gde god da se nalazio bio je na ničijoj zemlji. U par navrata je ta trema iskazana u kreni-stani situacijama, gde mora sticati rutinu.

Dosta dobar pregled igre ima i odlično koristi igru nogom.

VPJTS

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sun Aug 02, 2020. 5:09 pm

Slicna zapazanja imam i ja sa jucerasnje utakmice,ali mislim da treba da mu se pruzi prilika nekoliko utakmica,pa onda da ocenimo koliko moze.

Viduka

Post by Viduka » Sun Aug 02, 2020. 6:00 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Aug 02, 2020. 4:52 pm

Inače, kako vas se čini Popović? Biću slobodan da kažem da je ovo juče bio njegov debi, pošto je ono u NS bila revijalna utakmica.

Meni izgleda da mora biti malo sigurniji, iako drčnosti ima... Dosta je juče pričao i komandovao. Jedno dobro izletanje, ono drugo gde god da se nalazio bio je na ničijoj zemlji. U par navrata je ta trema iskazana u kreni-stani situacijama, gde mora sticati rutinu.

Dosta velika vrlina mu je igra odlično nogom. Dosta dobar pregled igre ima i odlično koristi igru nogom.
Meni je delovao solidno. Imam ista zapazanja kao i ti, bar sto se igre nogom tice. Deluje da je jak u tom segmentu, sto je u danasnje vreme izuzetno bitno. Uloga golmana se izmenila i igra nogom je postala obavezna. Sto se tice samih golmanskih kvaliteta, tesko je proceniti. Mlad golman, igraci slabog kvaliteta ispred njega, neuigrani...Meni je jako tesko da procenim pojedinca, kada pored sebe ima krs igrace. Kad pogledas reakciju i nivo koncentracije odbrane pre primljnog gola, pripadne ti muka, a to je nesto sto se moze ocekivati od tih igraca i kako onda proceniti kvalitet golmana?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 02, 2020. 8:59 pm

Ne mogu da ne budem saglasan sa tobom. Mnogo loša reakcija i ima veze sa koncentracijom.

Nemam problem kada protivink napravi odličnu akciju, kao juče kad je onaj pretrčao, a Popović stigao pre njega... Kao što sam kazao i u uvodnom postu, ta priča o livadarima ne pije vodu. Dosta tih momaka su dobri igrači, čak i odlični.

Neka se postavi iole zdrav sistem, videli biste kako bi dosta veći broj igrača izlazio u jače lige.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Sun Aug 02, 2020. 9:03 pm

Dosla je jaka ponuda za Sadika.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 02, 2020. 9:23 pm

Došla još pre neki dan.

VPJTS

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sun Aug 02, 2020. 9:34 pm

Generalno nam je on najbitniji igrac i prodaja bi nam bas pokvarila koncepciju igre,ali kako ne prodati stranca za tolike pare.

Garda

Post by Garda » Mon Aug 03, 2020. 1:49 am

U ovom momentu Sadiqa ne bi trebalo prodati, iskreno pre bih Sumu i Fiću prodao...na kraju kvalifikacija ako žele , a najava je da će zamena biti opasna

medjutim

Post by medjutim » Mon Aug 03, 2020. 8:10 am

Ako će zamena za Sumu da bude bezopasna, ne znam koliko će to u ovom momentu da nam pomogne..

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Aug 03, 2020. 9:30 am

Popovic mali, da kazem fin debi. Vidi se da je neuhranjen jos. :D

Dosta brzi od Stojketa, brzo razmislja, trazi tranziciju, nije se uplasio.

Da li moze da skida zicere, to cemo tek videti.

Kolika je ta famozna ponuda za Sadika? 😄
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Aug 03, 2020. 9:33 am

12-13 miliona.

Denis Stojković potpisuje ugovor sa FK Partizan. Od danas konkuriše za svaki sledeći meč.

VPJTS

Viduka

Post by Viduka » Mon Aug 03, 2020. 10:04 am

Tesko cemo mi naci adekvatnu zamenu za Sadiqa.

Post Reply