NBA
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: NBA
Ja sve sportove preko neta gledam na Reddit-u.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ja uglavnom NBA gledam preko neta i prosle godine sam gledao na Redittu,ali ove godine mi nesto nece.
- Tajler Darden
Bio je pre neki sajt sa hd prenosima... Ali ne znam postoji li i dalje.
VPJTS
VPJTS
Memfis pored starta sa tri poraza u nastavku lige,ostaje i bez Dzeksona koji im je bio odlican u ove tri tekme.Memfis moze lako da ostane bez PO,narocito zbog ovoga sto su uveli ovaj takoreci baraz.
Sta reci za Sacramento,da nisu Bogdan i Bjelica tu,retko kad bih i gledao.Inace Bogdan veceras odigrao jednu od najgorijih utakmica.
Sta reci za Sacramento,da nisu Bogdan i Bjelica tu,retko kad bih i gledao.Inace Bogdan veceras odigrao jednu od najgorijih utakmica.
- Tajler Darden
Valjda osmi i deveti igraju baraž za plejof, ako razlika u pobedama bude manje od četiri...
Ipak, 0% sam siguran u napisano.
Divota je gledati Majami... Spolstra kao jedan od potcenjenijih trenera danas.
Ipak, 0% sam siguran u napisano.
Divota je gledati Majami... Spolstra kao jedan od potcenjenijih trenera danas.
VPJTS
VPJTS
da ako je ispod 4 meca razlike igra se baraz, ako sam dobro razumeo osmi mora da pobedi jedan mec da bi prosao dalje, a deveti dva.. u teoriji ako osmi pobedi prvi mec tu je kraj, a ako deveti pobedi prvi igra se drugi..
inace mislim da ce vera Vlada u Bogdana da ga kosta posla.. jednostavno sve sto u poslednje 2-3 godine radi je bazirano na tome da je Fox fransizni igrac, a da je Bogdan glue guy koji ce biti neka verzija Manu Ginobilija.. ono sto je dobio je zapravo NBA verziju Aleksandra Rasica..
jedno je sto sam ja mislio da Bogdan moze da postane legitimni NBA igrac, a sasvim drugo je kada GM jednog tima dobar deo svoje rebuilding koncepcije podredi njemu..
inace i dalje ne znam sta se Bogdanovom killer instinktu desilo nakon sto je napustio Partizan i svake godine mislim ok ovo je breakthrhrough godina i svake godine ima Aleksandar Rasic godinu..
inace mislim da ce vera Vlada u Bogdana da ga kosta posla.. jednostavno sve sto u poslednje 2-3 godine radi je bazirano na tome da je Fox fransizni igrac, a da je Bogdan glue guy koji ce biti neka verzija Manu Ginobilija.. ono sto je dobio je zapravo NBA verziju Aleksandra Rasica..
jedno je sto sam ja mislio da Bogdan moze da postane legitimni NBA igrac, a sasvim drugo je kada GM jednog tima dobar deo svoje rebuilding koncepcije podredi njemu..
inace i dalje ne znam sta se Bogdanovom killer instinktu desilo nakon sto je napustio Partizan i svake godine mislim ok ovo je breakthrhrough godina i svake godine ima Aleksandar Rasic godinu..
Kao sto Houdini rece ko bude deveti,a ima ne vise od 4 pobede manje od osmog,igra kako oni kazu pley-in u kome mora dva puta da pobedi osmog,a osmom treba samo jedna pobeda.
Kako vam se cini ova ultra Small-ball Hjustona?
Ja sam u pocetku mislio da ce to da bude skroz promasaj,ali vremenom mislim da im je ako nista drugo,ovakva igra bolja nego dok su igrali sa centrom.Sigurno ce imati problema sa centrima tipa Dejvis,Jokic,ali oni ce to udvajati i mislim da se D'Antoni vodio time da bi udvajali takve centre i da je Kapela tu i da se zbog toga odlucio za taj korak.A dosta problema prave protivnickim odbranama ovakvom postavkom.Ali jbg za to verovatno treba imati napadaca kao sto je Harden i brzinu Westbruka.
Kako vam se cini ova ultra Small-ball Hjustona?
Ja sam u pocetku mislio da ce to da bude skroz promasaj,ali vremenom mislim da im je ako nista drugo,ovakva igra bolja nego dok su igrali sa centrom.Sigurno ce imati problema sa centrima tipa Dejvis,Jokic,ali oni ce to udvajati i mislim da se D'Antoni vodio time da bi udvajali takve centre i da je Kapela tu i da se zbog toga odlucio za taj korak.A dosta problema prave protivnickim odbranama ovakvom postavkom.Ali jbg za to verovatno treba imati napadaca kao sto je Harden i brzinu Westbruka.
Prvi put cujem za taj baraz i malo je reci da sam razocaran...Vise je nego ocigledno da liga ne zeli Memfis u PO i da se trazio sistem kako bi oni na kraju izvisili,sustinski im je i nebitna ta osma pozicija,liga zeli Portland ili Pelikanse i tako ce i biti...
Sto se tice Sakramenta,oni su za izbegavanje,najnegledljiviji tim sa najgorim GM u istoriji lige gde Badi pas kosarkas privatizuje do besvesti i copy paste iz tekme u tekmu...Javasluk od ekipe...Trener dunster nad dunsterima....Skup dunstera u Sakramentu...
Sto se tice Sakramenta,oni su za izbegavanje,najnegledljiviji tim sa najgorim GM u istoriji lige gde Badi pas kosarkas privatizuje do besvesti i copy paste iz tekme u tekmu...Javasluk od ekipe...Trener dunster nad dunsterima....Skup dunstera u Sakramentu...
- Tajler Darden
Nadoknađuje se to što ekipe neće odigrati po 82 meča. Zapravo, u trenutku nastavka nisu svi ni imali podjednak broj mečeva.
VPJTS
VPJTS
Pa da,nije ni toliko nelogicno.Samo po meni je trebalo da bude da se igra plej-in ako imaju dve pobede manje,4 je mozda mnogo.
- Tajler Darden
Ben Simons se povredio.
VPJTS
VPJTS
Bogdan se lepo oporavio od one lose veceri.U prvoj cetvrtini veceras 19 poena,pet trojki,uz samo jedan promasen sut i to na kraju sa pola terena.