FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
Ne postoji adekvatna zamena za Sadika, i boljeg da dovedemo, biće drugačiji.
Sadik unikat.
Sadik unikat.
Vrhunski potpis, bice odlican igrac.Tajler Darden wrote: ↑Mon Aug 03, 2020. 9:33 am12-13 miliona.
Denis Stojković potpisuje ugovor sa FK Partizan. Od danas konkuriše za svaki sledeći meč.
Meni se mali Popović i nije baš dojmio. Previše nesiguran. Imao je dobro izletanje na početku na osnovu kog je mogao da dođe do samopuzdanja, možda je za to trebalo još koja odbrana.
Te situacije kreni - stani su mi najveća zamerka, i dobro je da nismo kažnjeni, a prečesto se dešavalo. Već vidim da će da "pliva" u narednim utakmicama, ako počne redovno šansu da dobija.
Isto mi tako ni Čolić nije ništa specijalno. Ne vidim da ima i jedan segment igre koji kao odudara na bilo koji način.
Te situacije kreni - stani su mi najveća zamerka, i dobro je da nismo kažnjeni, a prečesto se dešavalo. Već vidim da će da "pliva" u narednim utakmicama, ako počne redovno šansu da dobija.
Isto mi tako ni Čolić nije ništa specijalno. Ne vidim da ima i jedan segment igre koji kao odudara na bilo koji način.
lepo Pantic napljuva upravu juce.. otprilike kao sto sam i govorio ne sluze nicemu, osim sto ih je usralo da imaju trenera koji zna da napravi igraca za prodaju, pa eto kao "sportski sektor ima odresene ruke"..
nadam se da ce nas zreb pogledati malo u Evropi, da se dokopamo grupa.. jer smo vec od prvog kola videli da ova uprava nije sposobna da nas dovede u poziciju da teren iole nesto odlucuje..
nadam se da ce nas zreb pogledati malo u Evropi, da se dokopamo grupa.. jer smo vec od prvog kola videli da ova uprava nije sposobna da nas dovede u poziciju da teren iole nesto odlucuje..
To sam zaboravio. Iskreno sam se iznenadio juče, kako je izgledala "prijateljska" opomena. Ne mogu ni da zamislim kako će da izgleda kad otvoreno krene prema njima. Jedva čekam 
Zanimljivo je kako sad okreće ćurak, i priča nešto što pojedini pričaju 3 godine, a on ih za sve to vreme nazivao botovima. Lepo je što je progledao, i bolje ikad nego nikad, ali ipak...
Čini mi se da ima dosta jak uticaj među partizanovcima, ne treba ga potcenjivati. Do sad je služio da nezadovoljstvo pasivizuje, sad će da doliva benzin. Sigurno da nam sledi interesantan period.
Zanimljivo je kako sad okreće ćurak, i priča nešto što pojedini pričaju 3 godine, a on ih za sve to vreme nazivao botovima. Lepo je što je progledao, i bolje ikad nego nikad, ali ipak...
Čini mi se da ima dosta jak uticaj među partizanovcima, ne treba ga potcenjivati. Do sad je služio da nezadovoljstvo pasivizuje, sad će da doliva benzin. Sigurno da nam sledi interesantan period.
Nije on nista progledao nego su ga ovi odjebali i to je to.
Ma ne verujem da su ga odjebali, vredan je on saveznik, a zajeban neprijatelj. Te neke sitne privilegije koje je imao od početka, ima i sad. Verujem da se sam distancirao od TV Partizan, jer nije želeo da bude cenzurisan oko nekih tema.
- Tajler Darden
Pričao je u prošlom Vesniku... Iz kluba je izašao posle poziva u klub nakon ponoći, pošto je iz SAD izbacio onaj klip oko malog Isaije i prozivke države.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Upravo tako, ne zna gde udara, lupeta za sve pare i postaje smetnja podobnima, koji ništa ne bi menjali, pre svega sopstveni status
S druge strane, nije on doživeo prosvetljenje, vec šišti što ne može više da se šlepa uz klub. I sada udara po Vazuri, dok je za Vučelica prepun razumevanja
Neiskreno kao i uvek, sutra da mu Vazura vrati oduzeto, sve bi opet bilo u savršenom redu. Ne bi mu bilo prvi put da liže sopstvene bljuvotine
non mollare mai
kako god bitno je da se prica o tome da je uprava nesposobna i da skoro nista ne radi kako treba i nije na nivou renomea kluba..
a to je ono sto ja pricam mesecima.. ne moze se sa Vucelicem i Vazurom uci u sampionsku trku.. a to sto Savo prica, bez zaledjine, to ce da mu se obije o glavu, vec za nekoliko kola..
daj Bobe da gresim..
a to je ono sto ja pricam mesecima.. ne moze se sa Vucelicem i Vazurom uci u sampionsku trku.. a to sto Savo prica, bez zaledjine, to ce da mu se obije o glavu, vec za nekoliko kola..
daj Bobe da gresim..
- Irriducibili
Baš je Pantic nedostajao da nam se pridruži, neka ga tamo.gde po svemu pripada
non mollare mai
- Tajler Darden
http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super ... misle.html
"Ima mnogo stvari koje bi trebalo popraviti u našem fudbalu. Za početak, da proba svako da radi svoj posao, što je objektivno teško u našoj državi. Što se tiče saopštenja večitog rivala, nikad sebi za godinu i po dana koliko sam na klupi Partizana nisam dozvolio da komentarišem bilo šta ih suparničkog tabora i apsolutno me ne zanima šta oni misle o našoj utakmici", jasan je Milošević.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Pantic je sve tacno rekao.
Rec nije pogresio oko uprave FKPa. Uprava FKa definitivno mora da se uozbilji da bismo bili konkurenti. Doduse definitivno je i da oni idu na titulu, ali mora to zustrije.
Rec nije pogresio oko uprave FKPa. Uprava FKa definitivno mora da se uozbilji da bismo bili konkurenti. Doduse definitivno je i da oni idu na titulu, ali mora to zustrije.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
VojvodaĐokić
Partizan ove sezone mora da osvoji titulu, ali za tako nesto uprava i navijaci moraju da stanu iza tima. Uprava da nam obezbjedi i zatvori bar 10 tekmi jer cigani imaju 30 takvih a navijaci da dolaze svaku utakmicu u pristojnom broju, znaci barem 10 hiljada... Savo je grobarcina, igracina, mi iz Bijeljine znamo da je ljudina a uskoro ce svi vidjeti i da je trenercina.
Niko nije rekao da je nesto pogresno, samo je problem kad to kaze. Kad su svi pricali protiv uprave on je zdusno botovao za njih , a sad kad su ga otresli kao ostavljena mlada se ponasa i prodaje pricu o ljubavi prema Partizanu i moralnoj obavezi da progovori