FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
Pa nije da su ga otresli, lik je i bez njih ziveo odlicno. Bar je neko od njih svih koji moze bez neke funkcije.
Pa pricao je da im kaze, pa oni ne urade. To da jeste pricao da je bolje biti fin sa Vucicem, pa ce i on biti sa nama, pa sad promenio, to je tacno. Ali, nikad nije kasno.
Pa pricao je da im kaze, pa oni ne urade. To da jeste pricao da je bolje biti fin sa Vucicem, pa ce i on biti sa nama, pa sad promenio, to je tacno. Ali, nikad nije kasno.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Sad i ti podležeš njegovoj propagandi, jeste unosno biti na sisi američke ambasade, ali dozvoli da sumnjam da im je previše bitan i placen lik
Popularnost i kombinacije je stekao isključivo preko FKP, a sada toga više nema, samim tim ni sponzora. Istovremeno važi za nekoga čiji je dinar veliki kao kuca, samo se treba raspitati koliko je toga ostalo neplaceno u vezi televizije, za koju je kukao da ju je neko oteo
Popularnost i kombinacije je stekao isključivo preko FKP, a sada toga više nema, samim tim ni sponzora. Istovremeno važi za nekoga čiji je dinar veliki kao kuca, samo se treba raspitati koliko je toga ostalo neplaceno u vezi televizije, za koju je kukao da ju je neko oteo
non mollare mai
- Tajler Darden
Da li bi tako ostalo da se televizija nije uzela zarad prikazivanja neke nadmoći?
Šta je dobijeno? Pitajte Ostoju i?
Šta je dobijeno? Pitajte Ostoju i?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Odakle ideja da je pokazivanje nadmoci?
Mora da je FKP angažovao i ljudstvo, dogovarao za plate i obecavao isplatu. Sada zna da zakuka da Vazura ne placa kamermane, nije se oglašavao dok je on bio taj koji se šepurio na toj tv
Mora da je FKP angažovao i ljudstvo, dogovarao za plate i obecavao isplatu. Sada zna da zakuka da Vazura ne placa kamermane, nije se oglašavao dok je on bio taj koji se šepurio na toj tv
non mollare mai
- Tajler Darden
Onako... Javila se.
Uzeli su televiziju na kojoj je jedina novina to što smo imali prilike da gledamo emisiju Pitajte predsednika. Bukvalno ne znaju šta će sa njom.
Uzeli su televiziju na kojoj je jedina novina to što smo imali prilike da gledamo emisiju Pitajte predsednika. Bukvalno ne znaju šta će sa njom.
VPJTS
VPJTS
U principu nebitan lik koji je samopromociju odradio preko naseg FK. To sto on prica o otimacini necastive mu ne brise sve ostale ispade kojih je bilo mnogo (da ne nabrajamo sad) . Vrlo jasno je da se okrece onako kako vjetar duva, zabolje njega I za klub I za rezultate i sve.
Ili je Zeks progledao napokon a ja postao paranoik u ovim zlim vremenima za SD Partizan.
Ili je Zeks progledao napokon a ja postao paranoik u ovim zlim vremenima za SD Partizan.
- Irriducibili
Možda ne znaju šta ce sa njom, ali su je spasili od gašenja. Puna kapa za početak
non mollare mai
- Tajler Darden
Početak je bio pre jedno pola godine...
Ipak, čekaju nas pametnija posla. Ekipa je stigla u Novi Pazar i pobeda ne sme doći u pitanje.
Igramo protiv tima koji je kupio mesto u Ling Long ligi i nema izgovora.
Ipak, čekaju nas pametnija posla. Ekipa je stigla u Novi Pazar i pobeda ne sme doći u pitanje.
Igramo protiv tima koji je kupio mesto u Ling Long ligi i nema izgovora.
VPJTS
VPJTS
Ako je i tamo padalo jao ovde, verovatno je teren u uzasnom stanju. Treba resiti sto pre utakmicu, inace nece svaki put svirati penal.
Ovde jednostavno ne smemo da kiksamo,sto rece Tajler kupili su mesto u Super ligi i to valjda nesto govori,a nije da su dovodili Bog zna kakva pojacanja.
Kod nas na Kosovu juce nije padala kisa,ali zato danas pada,a relativno smo blizu Novom Pazaru.
Ocekujem da Savu izvede istu startnu postavu kao u Krusevcu,mada ne znam da li je rano da proba i sa Banjakom.
Zna li se koliko ce odsustvovati Markec?Mada sam cuo i da su neki Turci zainteresovani za njega.
Jel postoji neki problem sa Pavlovicem,mislim da nije dobio ni minut ni protiv Napretka,a ni u onoj zadnjoj pripremnoj protiv Proletera?
Kod nas na Kosovu juce nije padala kisa,ali zato danas pada,a relativno smo blizu Novom Pazaru.
Ocekujem da Savu izvede istu startnu postavu kao u Krusevcu,mada ne znam da li je rano da proba i sa Banjakom.
Zna li se koliko ce odsustvovati Markec?Mada sam cuo i da su neki Turci zainteresovani za njega.
Jel postoji neki problem sa Pavlovicem,mislim da nije dobio ni minut ni protiv Napretka,a ni u onoj zadnjoj pripremnoj protiv Proletera?
Pa ne znam za Pavlovica, ali mi primarno igramo sa Sumom, pa onda Natko na njegovo mesto, pre Sava Scekica ubacuje.
Pazar stvarno mislim da nema taj kvalitet, ali mi smo tamo jako tesko dolazili do pobede. Ono poslednji put ako se secam 2017ta, 1:2, prelaz iz keca u dvojku, Leo i Djurdjevic.
Pazar stvarno mislim da nema taj kvalitet, ali mi smo tamo jako tesko dolazili do pobede. Ono poslednji put ako se secam 2017ta, 1:2, prelaz iz keca u dvojku, Leo i Djurdjevic.
- Tajler Darden
Meni izgleda da je Milošević počeo da forsira 11 najboljih na papiru i to mi se ne dopada. Nije bio šablonski trener po dolasku, već su igrail najspremniji.
Suma jednostavno nije spreman u ovom momentu i Lazar Pavlović ne bi pokazao ništa manje od njega. Cenim da će Suma biti fit za Novi Sad.
Što se Lazara tiče, izgleda da je samo ugruvan, što je sjajno, imajući u vidu kako je moglo biti.
Suma jednostavno nije spreman u ovom momentu i Lazar Pavlović ne bi pokazao ništa manje od njega. Cenim da će Suma biti fit za Novi Sad.
Što se Lazara tiče, izgleda da je samo ugruvan, što je sjajno, imajući u vidu kako je moglo biti.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
1:3 je bilo 2017te, Jevtović ga dao pred kraj šutem sa 20ak metara na asistenciju brata Tavambe koji je kolo posle tog odigrao najbolji meč u karijeriCikaZika wrote: ↑Wed Aug 05, 2020. 12:44 pmPa ne znam za Pavlovica, ali mi primarno igramo sa Sumom, pa onda Natko na njegovo mesto, pre Sava Scekica ubacuje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Jeste, sad sam gledao sazetak utakmice.Batica ubica wrote: ↑Wed Aug 05, 2020. 3:17 pm1:3 je bilo 2017te, Jevtović ga dao pred kraj šutem sa 20ak metara na asistenciju brata Tavambe koji je kolo posle tog odigrao najbolji meč u karijeriCikaZika wrote: ↑Wed Aug 05, 2020. 12:44 pmPa ne znam za Pavlovica, ali mi primarno igramo sa Sumom, pa onda Natko na njegovo mesto, pre Sava Scekica ubacuje.
Pazar stvarno mislim da nema taj kvalitet, ali mi smo tamo jako tesko dolazili do pobede. Ono poslednji put ako se secam 2017ta, 1:2, prelaz iz keca u dvojku, Leo i Djurdjevic.![]()
Jevta se nije radovao.
Idemo u live.