FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

CikaZika

Re: FK Partizan 2020/21

Post by CikaZika » Wed Aug 05, 2020. 6:55 pm

Poraz vec u drugom kolu.

Komentar?

Da li je Savo vec bivsi?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

VojvodaĐokić

Post by VojvodaĐokić » Wed Aug 05, 2020. 7:01 pm

Znaju ljudi odavde sa foruma koji me i privatno znaju koliko sam gotivio Savu ali ovo je prevrsilo svaku mjeru... Ovo je sramota. Savu otjerati, kao i Ostojica, Vitasa, Miletica. Dovesti stopera i desnog beka i Aleksandra Stanojevica pa da se koljemo za titulu.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Aug 05, 2020. 7:07 pm

Sramotno..
Slepci vide da ti fali stoper, golman desni a bogami i levi bek..
Fizicka sprema kriminal..
Glavati se Savo mno go

B13

Post by B13 » Wed Aug 05, 2020. 7:09 pm

Savo ako je pristao da sa ovim uđe u sezonu, apsolutno je glavni krivac za sve što se dešava.

Na sve to, izmene su danas bile kriminal.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Aug 05, 2020. 7:09 pm

Ne bih ja nikoga terao,ali da smo bili ocajni to stoji.Apsolutno zasluzen poraz.

Monogamija

Post by Monogamija » Wed Aug 05, 2020. 7:11 pm

Au brate, baš šuplje pozadi. Ostoja i Miletić kurcobolja na visokom nivou
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Aug 05, 2020. 7:12 pm

Doveli smo lika koji je istetovirao svoju zenu po telu. Ne bih ja tu nista dodao.

I doveli smo coveka koji se zove i preziva Radovan Curcic.

Neka nam je Bog u pomoci.

Houdini

Post by Houdini » Wed Aug 05, 2020. 7:15 pm

mi smo titulu izgubili mnogo pre ovog poraza..

lepo sam ja rekao, Savo prica o tituli, a ledja nema i to ce da se obije o glavu..

ovo su utakmice koje ako hoces da budes u trci za titulu moras da zatvoris, kad si vec dozvolio dva teska gostovanja na pocetku..

ali dobro da se proda Sadik, pa cemo lako posle..

B13

Post by B13 » Wed Aug 05, 2020. 7:16 pm

Vitas je najmanji problem u odbrani, bar se vidi želja...

Ovo što igraju Ostojić i Ćelavi, ne znam kako bih opisao. Ostojić 100 godina igra fudbal, čovek daje poprečni pas i otvara im kontru 1 na 0. Ćelavi ode napred i onda ga patka boli da istrči nazad čim oni preuzmu napad. Pritom po njegovoj strani svaka ekipa napada i prolazi kako hoće. U napadu ne zna, ali je zato u odbrani očajan. Ona reakcija na kraju, kao da je iza zgrade sa ortacima na fuci. Gubiš, juriš rezultat i daješ mu priliku da se valja, i još bolju priliku da dobiješ crveni karton. Iq u minusu...

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Aug 05, 2020. 7:17 pm

I u Krusevcu se videlo koliko je ovo lose,upozoravao sam jer je poznato koliko mi rezultat nista ne znaci......Mlako,nemotivisano,niko u duel da udje,o malim taktickim faulima prilikom otvaranja kontri da ne pricam...

Neozbiljno se radi,ne moze klub koji nema desnog beka da kaze kako im pojacanja ne trebaju a kada pogledas na klupu nemas sigurnost da ce bilo ko nesto da promeni ulaskom,da se vratimo na Krusevac znaci Lazar jedina izmena od koje mozes da ocekujes da ti nesto donese,nekad bude Suma na klupi,nebitno u sustini imas jednu krstenu zamenu i svi na sva usta nama pojacanja ne trebaju....

Ne razumem ni koriscenje bonusa na golu...Karijera golmana traje mnogo duze,mogu da brane na najvisem nivou i u kasnim tridesetim ali zato kasnije sazrevaju i iskustvo im mnogo znaci...Decko je pogubljen,ne zna gde udara,jedino sto ima jeste pas nogom...
Svaki bivsi golman ce vam reci da je najteze braniti u Barseloni je nemas posla,blejim 90% utakmice,nisi u utakmici a treba da drzis fokus i da budes koncentrisan svake sekunde jer sta ako....I svaki sut rivala je mrtva sansa...Dok je sa druge strane najlakse braniti za ekipe poptu Atletiko Madrida jer imas ispred sebe organizovani,pozicioni bedem koji ujeda i imas mnogo suteva iz teskih pozicija,uvek si koncentrisan jer je lopta tu ispred tebe a opet nema mnogo pretnji...Imas kontakt sa loptom....itd itd....tako je i sa Partizanom u nasoj ligi,kada sevnu kontre to su mrtve sanse,decko nema neke lagane lopte kako bi se uveo u utakmicu i dobio na samopouzdanju a sa tim imaju problem i mnogo veci golmani u najvecim klubovima sveta...

Da se razumemo titulu je gotovo nemoguce uzeti u ovim uslovima gde se Zvezdi i vise nego ocigledno svi sklanjaju ali je vise nego jasno da Savo nije u stanju da motivise ekipu za male utakmice,nemam nikakvu dilemu da cemo Zvezdu opet demolirati od fudbala u derbiju ali trofeji se osvajaju na malim utakmicama a za to ti treba jedan Celavi,jedan Stanojevic...Lude glave kojima je motivacija jedan od glavnih kvaliteta uz armirani beton a ne da ti svaki livadari stavljaju gol...

Edit:Daj Houdini pa mene bi bilo sramota da zatvaram protiv bilo koga a da ne pricam o tome da zatvaram protiv desete ekipe iz druge lige....Pa 5-1 da dobijem majke bih im jebao sto se primio gol od amatera...

Houdini

Post by Houdini » Wed Aug 05, 2020. 7:29 pm

Čekićar wrote:
Wed Aug 05, 2020. 7:17 pm
Edit:Daj Houdini pa mene bi bilo sramota da zatvaram protiv bilo koga a da ne pricam o tome da zatvaram protiv desete ekipe iz druge lige....Pa 5-1 da dobijem majke bih im jebao sto se primio gol od amatera...
pocetak nove sezone, a stara zavrsena pre tri nedelje.. ekipa je jos u nekom priprenom periodu ili ne znaju ni oni gde su, drugo gostovanje u 4 dana, 4 gostovanja u 6 kola.. nema sanse da ne napravis neki kiks..

Inter ima 1:0 protiv Bolonje kuci, igraca vise pa produva. Juve kiksa, Barsa nije mogla par kola nikog da pobedi..

a ti igras ligu gde sa dva kiksa gubis titulu..

posteno titulu uzeti u linglongu, to nece da moze :D

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Aug 05, 2020. 7:33 pm

Ovo sto je ostojic uradio danas..
Potpuno neshvatljivo..onakav pas kod treceg gola..markacija kod drugog..
Miletic i Urosevic su potpuno neupotrebljivi u napadu..potpuno..
Jos kad Zdjelar igra ko danas..strahota..horor film
Ljudi su nam pravili 3 na 2 poludebilnim loptama po vertikali..pakao

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Aug 05, 2020. 7:36 pm

White Mamba wrote:
Wed Aug 05, 2020. 7:33 pm
Ovo sto je ostojic uradio danas..
Inace 3 puta je u drugom poluvremenu Ostojic vezao pertle. Ja ne znam sta je, mozda zuljeve ima neke...

Houdini

Post by Houdini » Wed Aug 05, 2020. 7:52 pm

Čekićar wrote:
Wed Aug 05, 2020. 7:17 pm
ali trofeji se osvajaju na malim utakmicama a za to ti treba jedan Celavi,jedan Stanojevic...
i jedan i drugi su imali zatvorene utakmice.. pogotovo Stanojevic, koji posle Partizana nije spojio dva meseca da ga ne oteraju..

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Aug 05, 2020. 8:18 pm

Inace i mali Filip Stevanovic se uklopio u sivilo ekipe u ova dva poluvremena.

Ne znam,mene je sramota da pricam o sudijama,o zatvaranju utakmica,da krivim upravu sto to nije uradila posle jedne ovako sramotne predstave.

Post Reply