FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Dovla_

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Dovla_ » Wed Aug 05, 2020. 8:48 pm

Uprava kad nije najurena 2017. kad je Ćelavi otišao sad nek jašu...Nema navijač Partizana moć da otera upravu dokazano i u praksi.
Kad se napune džepovi ili neko reši da ih smeni skloniće se.

A nama će 2 igrača za dobar tim faliti i sledećih 20 godina...

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 06, 2020. 11:25 am

Nemanjic wrote:
Wed Aug 05, 2020. 8:18 pm
Ne znam,mene je sramota da pricam o sudijama,o zatvaranju utakmica,da krivim upravu sto to nije uradila posle jedne ovako sramotne predstave.
sramota u normalnim ligama.. Italija, Spanija, Nemacka i tako dalje.. u nasoj ligi je to realnost.. jer ovde moras da uzmes oko 90% bodova da bi bio u trci za titulu.. znaci ako hoces borbu za titulu moras da namestas, jer te cifre nisu normalne.. evo i novinari pisu da je manje vise sada posle dva kola sve reseno.. u kojoj ligi na svetu imas to?

ja iskreno od samog pocetka ne verujem u borbu za titulu, jer mi nemamo kapacitet, kao sto ima recimo Terzic sa druge strane.. tako da je meni to od pocetka smesno i rekao sam da me cudi da je Savo izasao tako odvazno sa tim stavom..

ja se nadam da ce Savo ostati ovde malo duze, jer zna da nabije cenu igracima, pa se deo tih para slije i u klub.. ako on ode a nama dodje neki Batica Mirkovic, sa ovim diletantima u upravi, mi cemo da se srozamo na 3 tim Srbije za godinu dana.. a za Savu je bolje da ide odmah, jer mislim da mu je i prosla sezona u Evropi, sa svojim vezama, dovoljna da zabode mozda i nekog u ligi petice..

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Aug 06, 2020. 11:39 am

To sto novinari pisu,ne mora da znaci da je tako.

Ma slazem se ja sa tobom da je liga neregularna,da mora na svakakve nacine da se dolazi do bodova,ali se apsolutno ne slazem da o tome pricam posle ovakve utakmice,gde smo srecni sto nismo primili 5 komada od Pazara.

Daj da ti budes spreman da se bar boris za tu titulu,pa cemo posle da pricamo o tim stvarima,a ne na svaku polusezonu ogromni zaostatak

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 06, 2020. 11:44 am

Ovo sve sumnjivo deluje.

Koliko god neki igraci bili kante, nama je Pazar 5 trebao dati. Rekao bih da je ovde nesto drugo po sredi, a da su glavni krivci Miletic i Ostojic. Iskreno, tu su pukle neke druge stvari, koliko god igraci bili limitirani.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Aug 06, 2020. 12:11 pm

Pa vidim da dosta ljudi pise o tome i kada se bolje pogledaju prve dve utakmice,mozda nije daleko od istine.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 06, 2020. 12:50 pm

Morao sam da prespavam, da bih se samo malo iskulirao, pošto sam jako besan.

Nisam besan zato što se izgubilo od ekipe koja je kupila mesto u prvoj ligi, iako je i to sramota... Nije sramota samo po sebi izgubiti.

Jučerašnji odnos prema dresu bio je katastrofalan... Prosto boli koliko se pobeda nije želela ili koliko je bilo u fazonu "lako ćemo". Pisao sam u uvodu da fudbal u Srbiji nije toliki očaj, kolikim se predstavlja i juče nam je bukvalno održan čas. Uništili su nas na kontre, uništili su nas agresivnošću... Prosto ubili u pojam.

Savine izmene ne mogu da komentarišem, zato što mi je van svake pameti svaka, bukvalno svaka...

Da pet sekundi čovek sam stoji na penalu i čeka loptu, da Ostojić šutira busen, a ne loptu... Strašno.

Prava šamarčina.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Houdini

Post by Houdini » Thu Aug 06, 2020. 1:09 pm

CikaZika wrote:
Thu Aug 06, 2020. 11:44 am
Ovo sve sumnjivo deluje.

Koliko god neki igraci bili kante, nama je Pazar 5 trebao dati. Rekao bih da je ovde nesto drugo po sredi, a da su glavni krivci Miletic i Ostojic. Iskreno, tu su pukle neke druge stvari, koliko god igraci bili limitirani.
o ovome nisam razmisljao, ali u teoriji ako ima neke istine u ovome, to je nesto sto bi upravi islo na ruku.. titula je izgubljena zbog njihove nesposobnosti, a na ovaj nacin bi se to prikrilo time da je Savo jedini krivac, koji je izgubio titulu, a eto sportski sektor ima autonomiju..

interesantno je da posle drugog kola zaseda odbor za hitna pitanja kluba.. verovatno ce se dati podrska Savi, pa ce smena biti za koju nedelju.. to im je obicno modus operandi..

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 06, 2020. 1:12 pm

Lako ce Savo otici, kad ce Vazura i Vucela da pokupe stvari?

Srz problema je gore, Savo najmanji problem.

Vazura ne moze da bude predsednik mesne zajednice, najveci domet organizacije zurki na pravnom fakultetu.

Vucela sem poznanstva sa predsednikom, sta donosi? Da ne kazem da time mozda i odnosi. Taster kad treba da se uruci otkaz posle dve leve kopacke.

Njihova odgovornost se nikad ne potencira u klubu.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 06, 2020. 1:31 pm

U tome i jeste suština, perfidno je negodovanje navijača usmereno na Ostoju, dok je bagra koja nam vodi FK ostala u ugodnoj zavetrini, iako skandalozan posao rade na svim poljima, osim kad su njihovi dzepovi u pitanju

S druge strane, Savo nije trener, pitanje je da li ce ikada i biti. Što i dalje ne znači da moramo zatvarati utakmice protiv srpskoligaških ekipa, poput one juče. Klubu je neophodno radikalno, potpuno čišcenje na svim nivoima, ali su glavni krivci pronašli žrtvenog jarca u Savi. Njima je dobro, a nas ko jebe
non mollare mai

VojvodaĐokić

Post by VojvodaĐokić » Thu Aug 06, 2020. 1:52 pm

Slazem se sa gorenavedenim... Uprava je lopovska i to znamo ali sramotne su reakcije Miletica i Ostojica u ove 2 utakmice i samo lud ne vidi da su busili trenera i klub a po cijem nalogu ne znam. Ostojic je najsramotniji pa zar nakon svega tako da vrati Savi? Koji je mozda neznalica i sve ali dobar je covjek i njega je vratio u zivot. Mrtav sam ozbiljan, Savo treba da ode u policijsku stanicu i podnese krivicne prijave protiv Miletica i Ostojica za namjestanje utakmice, ono juce je bilo ocigledno sta su radili. Ja vec dvije godine pisem da je Miletic rak rana i tastercina uprave sa Stojkovicem u klanu a sa Jankovicem i Tosicem su Sumu minirali. Taj klan kockara, starletana i propalih igraca mora da se razbije.
Last edited by VojvodaĐokić on Thu Aug 06, 2020. 1:53 pm, edited 1 time in total.

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 06, 2020. 1:53 pm

Pa bas nikad ne zaseda odbor za hitna pitanja kad su oni u pitanju.

Sve krivi treneri, nece da bude. Niti dolaze sami, niti sve oni mogu biti krivi.

VojvodaĐokić

Post by VojvodaĐokić » Thu Aug 06, 2020. 1:55 pm

Mi imamo sjajnu navalu ali fali nam zadnji vezni kao Everton, jedan stoper i desni bek... Naravno uz to da se do kraja razbije klan starletansko-kockarske prirode Stojkovic-Miletic-Ostojic.

VojvodaĐokić

Post by VojvodaĐokić » Thu Aug 06, 2020. 1:57 pm

O upravi necu nista da pisem, znaju ljudi koji su studirali Pravni sta je radio Vazura, sta je radio seks klan Vuletic-Selakovic-Voja Stanimirovic, s tim sto ova dvojica vole i j..u zene a Vuleta djeckice sa fudbala... O udbasu Vuceli ne bih da trosim rijeci, njemu jos visi krivicna za sverc cigara u iznosu od 44 miliona dojce marki a cijenu toga placa FK Partizan njegovim cutanjem u zamjenu za amnestiju.

VojvodaĐokić

Post by VojvodaĐokić » Thu Aug 06, 2020. 2:00 pm

Rak rane Partizana u igrackom smislu a to sam pisao i proske godine su Scekic, Stojkovic, Miletic i Ostojic ali se za ovog zadnjeg nije vidjelo jer ga je pokrivao Pavlovic. Dok ove igrace ne sklonimo nema napretka. Dalje klub mora biti u stanju da zatvori 10 utakmica ako hoce titulu u ovakvoj ligi. Mi trenutno imamo 3 filijale sto je nedovoljno obzirom na 10 ciganskih.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Aug 06, 2020. 2:04 pm

hahaha vezite Vojvodu :D

Post Reply