FK Partizan
Moderator: Moderator
-
VojvodaĐokić
Re: FK Partizan 2020/21
I da postavim ovdje 2 pitanja Vladimir Stojkovicu.
1. Kad ce da ode u kliniku Sveti Vid da laserski skine dioptriju jer prst pred okom ne vidi a golman je?
2. Je li vratio Stefanu Babovicu 60.000 evra?
1. Kad ce da ode u kliniku Sveti Vid da laserski skine dioptriju jer prst pred okom ne vidi a golman je?
Dje si Djoka brate, sto ima
Malo je glupo pricati o igrackom kadru i problemima koje tu imamo kad znamo ko vedri i oblaci klubom... Ali svaki laik na forumu (bilo kom) je vidio da nemamo desnog beka i da nas svi timovi buse preko te strane zbog nesposobnog Miletica od kojeg jedan centarsut pristojan nismo vidjeli za svo ovo vrijeme.. pa ni da mu se omakne slucajno da pogodi nekoga u glavu od nasih. I onda Savo dodje s pricom kako nam ne trebaju pojacanja, namjesten tim i napada na titulu ,aha.
Na stoperu smo katastrofalni, svi smo odavno vidjeli da Vitas ne moze ni u ling longu da igra, ali ono, da sacekamo da se Maki Banjak uklopi a mi cemo lako ova prva 2 kola... Pored Banjaka nam treba jos jedan stoper koji vrijedi nesto (Ostojic je za penziju zreo, a Vitas je ni za sto) .
Pored svega ovoga dobro bi nam dosao neki defanzivni vezni kao onaj Nathov ortak ,pa da Natho igra ofanzivnog veznog a Sumu prodati ili da njih 2 dijele minutazu.. previse nam defanziva trpi s njima dvojicom na terenu.
Sto se tice golmana, neka izmole Stevanovica da se vrati, bolji je od Stojkovica i Popovica za 2 klase trenutno.
One izmjene od juce... Pavlovic umjesto Natha i Ivanovic umjesto Sume , tako se osvaja titula. Bravo Savo.
Malo je glupo pricati o igrackom kadru i problemima koje tu imamo kad znamo ko vedri i oblaci klubom... Ali svaki laik na forumu (bilo kom) je vidio da nemamo desnog beka i da nas svi timovi buse preko te strane zbog nesposobnog Miletica od kojeg jedan centarsut pristojan nismo vidjeli za svo ovo vrijeme.. pa ni da mu se omakne slucajno da pogodi nekoga u glavu od nasih. I onda Savo dodje s pricom kako nam ne trebaju pojacanja, namjesten tim i napada na titulu ,aha.
Na stoperu smo katastrofalni, svi smo odavno vidjeli da Vitas ne moze ni u ling longu da igra, ali ono, da sacekamo da se Maki Banjak uklopi a mi cemo lako ova prva 2 kola... Pored Banjaka nam treba jos jedan stoper koji vrijedi nesto (Ostojic je za penziju zreo, a Vitas je ni za sto) .
Pored svega ovoga dobro bi nam dosao neki defanzivni vezni kao onaj Nathov ortak ,pa da Natho igra ofanzivnog veznog a Sumu prodati ili da njih 2 dijele minutazu.. previse nam defanziva trpi s njima dvojicom na terenu.
Sto se tice golmana, neka izmole Stevanovica da se vrati, bolji je od Stojkovica i Popovica za 2 klase trenutno.
One izmjene od juce... Pavlovic umjesto Natha i Ivanovic umjesto Sume , tako se osvaja titula. Bravo Savo.
Sad ce Stojke da odgovori, ima manjih problema sa registracijomVojvodaĐokić wrote: ↑Thu Aug 06, 2020. 2:15 pmI da postavim ovdje 2 pitanja Vladimir Stojkovicu.
- Brižni-ponovo napada
Jedina ispravna struka!
Kad smo im davali odbranu iz Portugala,nije nas niko slušao,zato sad gledamo tandem Ostoja-Vitas-Ćelavi
Pusti,pusti da te Mozli
Ne znam za vas, ali meni je najbitnije da iz tima ne sklone Lazara Pavlovica, jedan takav dzoker s klupe je potreban svakom ozbiljnom klubu.
Ja ne bih nista dirao neka izguramo sezonu sa ovakvim timom pa od naredne rebrending dotle uzivati u virtuelnim turama.
- Brižni-ponovo napada
Koliko je karta do svlačionice,samo da im Vojvoda kaže nešto
Pusti,pusti da te Mozli
Što je zaključana Lolina soba na Teleoptiku u ovoj virtuelnoj turi?
Preoštri ste prema igračima sa ovim kvalifikacijama da buše trenere. Ne verujem da je to u pitanju, jednostavno ne znaju.
E sad, zbog čega takvi likovi igraju, iz zbog čega je jedan od njih kapiten, to je neka druga priča..
@dacolik kakav ne to džoker Lazar Pavlović?
E sad, zbog čega takvi likovi igraju, iz zbog čega je jedan od njih kapiten, to je neka druga priča..
@dacolik kakav ne to džoker Lazar Pavlović?
Ozbiljan. Jesi li vidio kako je preokrenuo utakmicu juce?
Hahaha, nisam shvatio tvoju ironiju, izvinjavam se 
Naravno, ti klinci su najmanji problem. Jednostavno su nedorasli u ovom trenutku.
Naravno, ti klinci su najmanji problem. Jednostavno su nedorasli u ovom trenutku.
- Tajler Darden
Najgluplja izmena u poslednjih par godina. Zapravo, od kada je Bata Đora protiv Rusije vadio napadača na 0:1 i ubacio nekog veznog, gluplju nisam video.
Momak zapravo nije ni igrao na svojoj poziciji.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Znas i sam ko ga drzi. On za svoju poziciju nema kvalitet, i nenormalno je spor. A karakter, tj. sebicnost smo vec imali prilike da vidimo vise puta.Tajler Darden wrote: ↑Thu Aug 06, 2020. 4:55 pmNajgluplja izmena u poslednjih par godina. Zapravo, od kada je Bata Đora protiv Rusije vadio napadača na 0:1 i ubacio nekog veznog, gluplju nisam video.
Momak zapravo nije ni igrao na svojoj poziciji.