KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Naka

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Naka » Thu Aug 06, 2020. 9:49 pm

Irriducibili wrote:
Thu Aug 06, 2020. 9:15 pm
Čekićar wrote:
Thu Aug 06, 2020. 5:25 pm
Ali pazi savetnik predsednika,izmisljaju se funkcije kako bi se dodvorio navijacima a sto nas siluju godinama to nema veze,niko ne sme da zucne na bezobrazno otimanje na parketu...

Jebi sirotinju
Rizikovacu da mi se imputira da mi je Ostoja omiljen lik, a nije uopšte, ali moram i na ovoj temi da ukažem na dvojne kriterijume. Ostoja je stranački isprdak, a Vučelic i Vazura valjda nisu, pošto su amnestirani od takvih prozivki. Siluju nas i otimaju na parketu, dočim im na fudbalskom terenu pružamo takav otpor, da se opraštamo od titule pre nego što se sezona kupanja završi. Takvog Ostoju podržavaju sve legende Partizana, uključujuci i ovde omiljenog stručnjaka iz Kluža, a ko podržava gospodu iz Humske? Ostoja sve i da hoce, nema šta da uzme, a gde završavaju silni milioni od prodatih fudbalera? Ne mogu da prihvatim da je Mačvan poslednji u nizu debila koje je Ostoja obrlatio. Nije ni približno takav kapacitet
Apsolutno u centar. :good:
U kosarakskom klubu nema odavno transfera niti se novac vrti preko par miliona.
Ali u fudbalskom, za par godina te bande koja se bori za Partizan, dugovanje je poraslo za 40 miliona. A od trofeja ni traga.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 06, 2020. 9:57 pm

11 miliona potrošenih evra (ti si napisao tu cifru) za košarku (dve i po godine) u našim uslovima je pandan tome da se u fudbalu potroši sto miliona.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 06, 2020. 10:36 pm

Puna podrška legendi kluba, Makiju Macvanu! Svu srecu zelim i puno uspeha! 💪
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 06, 2020. 10:41 pm

Ko je napisao 11 miliona?

I kakve uopšte ima veze koliko je para potrošeno, da li smo dobili nešto što je vredelo gledati i vodili u svim ligama koje smo igrali?

A ako vec diskutujemo o trošenju para, gde su završile desetine miliona od prodatih fudbalera? Nismo mi jedini koji prodajemo najbolje igrače, ali timovi koji ozbiljno rade, najveci deo tog novca ulože u nove akvizicije, dok je FKP. bermudski trougao za pare
non mollare mai

Dovla_

Post by Dovla_ » Thu Aug 06, 2020. 10:54 pm

Do juče je bilo što legende kluba beže od KKP-a ,a kad dođu onda je populizam pa odlučite se.

Iskreno draži mi je populizam sa Pavlovićem i Mačvanom u klubu nego "sportska priča" gde ga sve legende zaobilaze u širokom luku.

Još Tepu na poziciji kustosa muzeja KKP 😁

dacolik

Post by dacolik » Thu Aug 06, 2020. 10:59 pm

Uzmi Ostoja FK Partizan, FK Partizan! :D
Ne znam kako vas ne smori vise ta komparativna prica oko FK i KK kluba, koja uprava radi vise u interesu kluba a koja ima korist ...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 06, 2020. 11:12 pm

Irriducibili wrote:
Thu Aug 06, 2020. 10:41 pm
Ko je napisao 11 miliona?

I kakve uopšte ima veze koliko je para potrošeno, da li smo dobili nešto što je vredelo gledati i vodili u svim ligama koje smo igrali?

A ako vec diskutujemo o trošenju para, gde su završile desetine miliona od prodatih fudbalera? Nismo mi jedini koji prodajemo najbolje igrače, ali timovi koji ozbiljno rade, najveci deo tog novca ulože u nove akvizicije, dok je FKP. bermudski trougao za pare
Pisao je Naka.

Jako je bitno. Gde je sada takav budžet? Zavisili smo od izborne godine.

Sad sam ubeđen i da smo izborili EL ili je ne bi igrali ili bi je igrali tako da bi imali 3-31 skor.

Smanjenje budžeta pozdravljam, zato što meni Partizan nije igračka da se igrači smenjuju kao na traci... Samo rad, odricanje i trud. Rezultati su onda posledica toga.

Verujem će da Šćepanović pokušati nešto slično.

Moje pisanje pre svega odnosi se na to da mi nismo i nikada nećemo biti klub koji za trećeg centra dovodi Amerikanca. Partizan svog Đilasa ili Aleka nema.

Nismo veverice, znamo gde pare završavaju u zemlji Srbiji... Vazura, država, stranka, Partizan, Teleoptik...

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 06, 2020. 11:19 pm

Čak i Čovic ima manji budzet, normalno je da ga imamo i mi
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 06, 2020. 11:26 pm

Dovla_ wrote:
Thu Aug 06, 2020. 10:54 pm
Do juče je bilo što legende kluba beže od KKP-a ,a kad dođu onda je populizam pa odlučite se.

Iskreno draži mi je populizam sa Pavlovićem i Mačvanom u klubu nego "sportska priča" gde ga sve legende zaobilaze u širokom luku.

Još Tepu na poziciji kustosa muzeja KKP 😁
Maki, Sasa, Scepa, Kecman, Loki, Siki, Stragi, Vlada Dragutinovic, Tosa 😂.

Malo li je legendi? 😄
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 06, 2020. 11:36 pm

Irriducibili wrote:
Thu Aug 06, 2020. 11:19 pm
Čak i Čovic ima manji budzet, normalno je da ga imamo i mi
Ima, ali juče.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 06, 2020. 11:38 pm

Ma jok, dovlači pola FMP-a jer može nemilice da troši kao prošle sezone
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Aug 06, 2020. 11:48 pm

Irriducibili wrote:
Thu Aug 06, 2020. 9:15 pm
Čekićar wrote:
Thu Aug 06, 2020. 5:25 pm
Ali pazi savetnik predsednika,izmisljaju se funkcije kako bi se dodvorio navijacima a sto nas siluju godinama to nema veze,niko ne sme da zucne na bezobrazno otimanje na parketu...

Jebi sirotinju
Rizikovacu da mi se imputira da mi je Ostoja omiljen lik, a nije uopšte, ali moram i na ovoj temi da ukažem na dvojne kriterijume. Ostoja je stranački isprdak, a Vučelic i Vazura valjda nisu, pošto su amnestirani od takvih prozivki. Siluju nas i otimaju na parketu, dočim im na fudbalskom terenu pružamo takav otpor, da se opraštamo od titule pre nego što se sezona kupanja završi. Takvog Ostoju podržavaju sve legende Partizana, uključujuci i ovde omiljenog stručnjaka iz Kluža, a ko podržava gospodu iz Humske? Ostoja sve i da hoce, nema šta da uzme, a gde završavaju silni milioni od prodatih fudbalera? Ne mogu da prihvatim da je Mačvan poslednji u nizu debila koje je Ostoja obrlatio. Nije ni približno takav kapacitet

Pogresna adresa definitivno....U isti kos svrstav sav sns sljam koji je postavljen radi kontrole i lakseg unistenja sportskog drustva Partizan...Da ne verujes ali jedan sam od onih koji nije odabrao stranu izmedju FK i KK,za mene su oni jedno a vi slobodno nastavite da branite jedne a sve najgore o drugima i jos mislite da ce vam neko poverovati da se neutralni...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 07, 2020. 12:01 am

Čekićar wrote:
Thu Aug 06, 2020. 11:48 pm
Pogresna adresa definitivno....U isti kos svrstav sav sns sljam koji je postavljen radi kontrole i lakseg unistenja sportskog drustva Partizan...Da ne verujes ali jedan sam od onih koji nije odabrao stranu izmedju FK i KK,za mene su oni jedno a vi slobodno nastavite da branite jedne a sve najgore o drugima i jos mislite da ce vam neko poverovati da se neutralni...
Ništa lično, samo mi je tvoj post bio podoban da.se.nadovežem

U vezi sns šljama smo istomišljenici, ali u ovoj zemlji bez njihovog upliva ni mnogo manje stvari od Partizana ne mogu da funkcionišu

I uopšte ne pretendujem da sam neutralan, verujem informacijama koje imam, a pre svega svojim očima. S jedne strane imamo ljude koje podržavaju Kica, Žoc, DV i PSD, to su najvece legende koje KKP ima. Ne mogu da prihvatim da je sve njih neki Ostoja zaslepio, te da ne vide da hoce da uništi KKP. S druge strane je tandem koji osim gospodara ne podržava niko, ali koji se dok puni sopstvene dzepove, manje više uspešno bori za kup i drugo mesto. Za mene tu nema.znaka jednakosti
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 07, 2020. 12:04 am

Irriducibili wrote:
Thu Aug 06, 2020. 11:38 pm
Ma jok, dovlači pola FMP-a jer može nemilice da troši kao prošle sezone
Rit ima preko 200 hiljada.

Čović jedini tip u regionu koji je platio obeštećenje za nekog igrača ovog leta. Osim ako naši ne lažu.

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Aug 07, 2020. 12:09 am

Sreca pa se KKP bori za titule i EL.....

DV?...Koji je promenio pricu kako su rate pocele da lezu

Zoc?...Koji je slao milione u Zeleznik u vreme kada se Partizan sikanira

PSD.... Koji je prihvatio funkciju u KSS koji je direktno uticao na prljave radnje u KKCZV...Koji je pobegao kao cava i ostavio Duleta samog da izgine do kraja i prikljucio se neprijatelju...

Locked