FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
Svi ovi izgledaju super na klipovima. Onda dodju u Partizan, ne dobiju prvu platu i odmah zaborave kako se igra fudbal.
Mislim da bi i Sisea onog terali posle 2 meca.
Ljudi se odusevili, jer je gazio nase, kojima je izgleda do fudbala kao do snega.
Lik nema centarsut, umalo autogol da je dao, ali ispao je bekcina.
Ovaj nemam pojma sto dolazi sta ocekivati, ali ponavljam bruka je da mi produzujemo Celavog kao startnog beka pre mesec dana, a onda ekspresno nalazimo zamenu.
Da li smo mi onda normalni?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ćelavi očigledno mora da igra, tako da će ekspresno biti prekomandovan na štopera, dok će cenu platiti Ostojić.
Kao da je njegov problem pozicija na kojoj igra, a ne neznanje.
Obožavam kad dovodimo igrače koji pojma nemaju, samo kako bi se reklo da je neko došao. Najlošiji prelazni rok ikada...
Kao da je njegov problem pozicija na kojoj igra, a ne neznanje.
Obožavam kad dovodimo igrače koji pojma nemaju, samo kako bi se reklo da je neko došao. Najlošiji prelazni rok ikada...
Najljepse bi bilo da Suma plati cijenu kao jedan od najboljih igraca tima...
Ko ima dilemu Ostoja vs VVV i krene da brani ove potonje vise (a isti su) neka procita ovaj intervju.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... tic/363368
Ko bilo koga brani u tim nazovi okrsajima, definitivno je ostrascen.
- Tajler Darden
U ovom intervjuu dosta je paušalnih stvari izrečeno. Iz Partizana su u poslednje tri godine u lige petice otišla dva štopera, kojima se predviđa sjajna budućnost. Jedan od te dvojice igra i na desnom beku, bio i učesnik Svetskog prvenstva.dacolik wrote: ↑Fri Aug 07, 2020. 1:52 pmKo ima dilemu Ostoja vs VVV i krene da brani ove potonje vise (a isti su) neka procita ovaj intervju.
Ne znam šta konkretno očekuje? Da se svake godine izbaci po 10 igrača na poziciji štopera? To što je Bošnjak otišao iz Partizana, a danas je u Hetafeu ne znači ništa. Evo Šaponjića u 1/4 finalisti Lige Šampiona, pa kad bi se vratio, napravili bismo parastos.
Sada je u prvom timu sedam, osam klinaca i mladima se prilika daje. Problem leži u drugim mestima.
Prekazi je pljuvao nakon odlaska Đerleka, mislim da ni u Sivasporu ne znaju da je Đerlek njihov igrač.
Pozadi duva kao na groblju i to je činjenica, ali ovo što priča prosto ne stoji.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Sto nije tacno? Rekao je da se ne radi dugorocno I da klub nema perspektivu, da nam se akademija raspada.. Da ljudi koji bi radili u interesu kluba ne mogu da dodju do pozicije...
- Tajler Darden
Naveo sam šta nije tačno.
Ne znam kako se to akademija raspada, a iz nje izašlo toliko dobrih igrača poslednjih godina.
Uostalom, koji je to otpisani mladi igrač u Partizanu napravio dobru karijeru?
Ne znam kako se to akademija raspada, a iz nje izašlo toliko dobrih igrača poslednjih godina.
Uostalom, koji je to otpisani mladi igrač u Partizanu napravio dobru karijeru?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Mediji pisu da Celavi i Banjak za vikend krecu kao stoperi, a da ce Lutovac na beka.
-
VojvodaĐokić
Prekazi preuzeo od Munje generaciju 2002/2003 i unakazio je... I ovo o laptop trenerima mu je klasicna prica bivsih igraca uperenih protiv momaka sa DIF-a koji treniraju te klince. Gdje se on to dokazao kao trener? Prica o Bosnjaku a decko u Zemunu i Vozdovcu nije igrao. Trenutno se dobro radi u omladinskoj skoli a ovi sto seru protiv nje nek pogledaju u poslednjih 20 godina one igrace kojima iz omladinske skole nije data sansa i da li se i sa jednim pogrijesilo u procjeni? Jos pljuje Vanju Radinovica a covjek godinama direktor i radi odlican posao. Omladinska sljaka odlicno druge stvari su problem.
Bosnjaka sam gledao, bas nista.
Djerleka smo videli, ne bih o tome.
Ostale momke ne znam mozda ima talenta, ali bar FKP pruza sansu mladima. Nije tu problem toliki, koliki je u nesposobnosti glavnih ljudi kluba.
Pricaju okolo kako su sve uradili za FKP, ali da igraju ne mogu...
Djerleka smo videli, ne bih o tome.
Ostale momke ne znam mozda ima talenta, ali bar FKP pruza sansu mladima. Nije tu problem toliki, koliki je u nesposobnosti glavnih ljudi kluba.
Pricaju okolo kako su sve uradili za FKP, ali da igraju ne mogu...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... avi/363437
Dobar intervju Djumija, nekadašnjeg prvog saradnika Save.
Dobar intervju Djumija, nekadašnjeg prvog saradnika Save.
da bas interesantan..
moje misljenje je da nismo trebali da odustajemo od proslogodisnje igre, pa i po cenu gubitka titule i mislim da cemo ove sezone i da izgubimo titulu i da izgubimo igru koja nas je krasila..
ali ocigledno je prevelik pritisak da se pokusa nemoguce, pa lutamo.. al ajde da sacekamo kraj sezone, a mozda i samo oktobar
edit:
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/363449
srecan ulazak u 30+ (miliona duga) svima koji slave..
moje misljenje je da nismo trebali da odustajemo od proslogodisnje igre, pa i po cenu gubitka titule i mislim da cemo ove sezone i da izgubimo titulu i da izgubimo igru koja nas je krasila..
ali ocigledno je prevelik pritisak da se pokusa nemoguce, pa lutamo.. al ajde da sacekamo kraj sezone, a mozda i samo oktobar
edit:
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/363449
srecan ulazak u 30+ (miliona duga) svima koji slave..
- Batica ubica
Prekazi je onaj klasičan bivši igrač koji se pojavi samo kad treba da se pljucne neko 
Strahinja Bošnjak bio u Kolubari pre odlaska u Hetafe, nije imao mesta u Voždovcu. Prosto fizički je limitiran za ozbiljniji fudbal, ali možda i napravi solidnu karijeru u Španiji jer se tamo cene štoperi tehničari ali to je sad neka druga priča.
Bolje bi bilo da je Banjak novi vođa odbrane u suprotnom ne smem ni da zamislim šta nas čeka...
Strahinja Bošnjak bio u Kolubari pre odlaska u Hetafe, nije imao mesta u Voždovcu. Prosto fizički je limitiran za ozbiljniji fudbal, ali možda i napravi solidnu karijeru u Španiji jer se tamo cene štoperi tehničari ali to je sad neka druga priča.
Bolje bi bilo da je Banjak novi vođa odbrane u suprotnom ne smem ni da zamislim šta nas čeka...
Nisam čiko, nisam čiko ja!