KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ovaj zadnji stranac je valjda bio ozbiljan prospekt ranije...
-
Hiro Onoda
Jeli istina da je Angola stigao u BG?
par kratkih crtica..
- razlika izmedju Vazure i Ostoje je u tome sto se prvi obezbedjuje od transfera kluba, a drugi zbog nedostatka takvih cifri u kosarci, obezbedjuje se preko Vesica i stranke.. u svakom slucaju i jedan i drugi su namireni..
- u KKP je uvek bilo bivsih igraca oko ili u klubu, vecina iz casnih namera, jer je moderni KKP napravljen na tim osnovama, a ucvrscen tokom DV vladavine i jednostavno tako funkcionise.. u FKP nikad toga nije bilo i uglavnom oni koji su unutra su tu da sto brze odu, a oni koji nisu pljuju jer zele da budu unutra pa da i oni odu negde posle..
- ogromne pare koje su usle u klub su iskoriscene za pokusaj instant rezultata, KKCZ trejdmarkom, a od toga se trenutno nema mnogo toga..
- stranci su super, ali kao nadgradnja domaceg pogona.. da iskoristim Irrovo Bilbao poredjenje, taj Bilbao kada bi sa svojim finansijama imao 9 stranaca u prvoj postavi bi izleteo iz lige, za manje od 3 godine.. nagomilavanje stranaca u razvojnom timu nema nikakvog smisla sa kosarkaske strane, ali kapiram da sa Ostojine ima..
- kad ce neki finansijski izvestaj ili se predsednim pojavljuje samo kada se slika sa Macvanom?
- Makiju puno srece, uvek ga je lepo videti u crno-belom..
- razlika izmedju Vazure i Ostoje je u tome sto se prvi obezbedjuje od transfera kluba, a drugi zbog nedostatka takvih cifri u kosarci, obezbedjuje se preko Vesica i stranke.. u svakom slucaju i jedan i drugi su namireni..
- u KKP je uvek bilo bivsih igraca oko ili u klubu, vecina iz casnih namera, jer je moderni KKP napravljen na tim osnovama, a ucvrscen tokom DV vladavine i jednostavno tako funkcionise.. u FKP nikad toga nije bilo i uglavnom oni koji su unutra su tu da sto brze odu, a oni koji nisu pljuju jer zele da budu unutra pa da i oni odu negde posle..
- ogromne pare koje su usle u klub su iskoriscene za pokusaj instant rezultata, KKCZ trejdmarkom, a od toga se trenutno nema mnogo toga..
- stranci su super, ali kao nadgradnja domaceg pogona.. da iskoristim Irrovo Bilbao poredjenje, taj Bilbao kada bi sa svojim finansijama imao 9 stranaca u prvoj postavi bi izleteo iz lige, za manje od 3 godine.. nagomilavanje stranaca u razvojnom timu nema nikakvog smisla sa kosarkaske strane, ali kapiram da sa Ostojine ima..
- kad ce neki finansijski izvestaj ili se predsednim pojavljuje samo kada se slika sa Macvanom?
- Makiju puno srece, uvek ga je lepo videti u crno-belom..
- Irriducibili
Eto kako naša stvarnost izgleda iz gastarbajterske perspektive, dok je realnost sasvim drugačija
Vesic bi pre sebi ruku odsekao, nego što bi Ostoji gurnuo kintu. Važi i obrnuto
Nije uopšte slučajno što su bivši košarkaši u svom klubu, dok fudbaleri stadion zaobilaze u širokom luku. Mora da ima nečeg i do ljudi koji vode klubove
Ne znam koje su ti ogromne pare u glavi, ali to što je ušlo u klub jeste korišceno u cilju instant uspeha, jer nam je upravo to bilo neophodno. I bili smo na pravom putu da ga ostvarimo
Drobljenje o domacem pogonu više nema smisla, shvatite vec jednom da trenutno u Srbiji nema talenata. Ne bi zalizani dovodio iskusne strance da ga spasu od ispadanja, da su "talenti" to mogli. Kad je Bilbao u pitanju, odakle ideja da oni nemaju pare? Njihova politika nema nikakve veze sa nedostatkom sredstava
Stigao izveštaj za FK, upravo profesor pokušava ljude da pravi budalama. Stici ce i za KK, samo što tu ništa nije pokradeno
Vesic bi pre sebi ruku odsekao, nego što bi Ostoji gurnuo kintu. Važi i obrnuto
Nije uopšte slučajno što su bivši košarkaši u svom klubu, dok fudbaleri stadion zaobilaze u širokom luku. Mora da ima nečeg i do ljudi koji vode klubove
Ne znam koje su ti ogromne pare u glavi, ali to što je ušlo u klub jeste korišceno u cilju instant uspeha, jer nam je upravo to bilo neophodno. I bili smo na pravom putu da ga ostvarimo
Drobljenje o domacem pogonu više nema smisla, shvatite vec jednom da trenutno u Srbiji nema talenata. Ne bi zalizani dovodio iskusne strance da ga spasu od ispadanja, da su "talenti" to mogli. Kad je Bilbao u pitanju, odakle ideja da oni nemaju pare? Njihova politika nema nikakve veze sa nedostatkom sredstava
Stigao izveštaj za FK, upravo profesor pokušava ljude da pravi budalama. Stici ce i za KK, samo što tu ništa nije pokradeno
non mollare mai
- Irriducibili
Nece dati saglasnost da FMP ostane u ligi.
pa jes, komunalcima za posao koji obavljaju, dzipovi su preko potrebni, oce neka bakica i da pobegne, a neka i da bije, pa valja imati nesto brzo, a opet i dovoljno mocno i veliko.. evo kaze Ostoja on nije cak imao ni zaradu na tome, vec gubitak.. al resio da pomogne Vesketu, da ima komunalce spremne da obave svoj zadatak..Irriducibili wrote: ↑Sat Aug 08, 2020. 3:01 pmVesic bi pre sebi ruku odsekao, nego što bi Ostoji gurnuo kintu. Važi i obrnuto
recimo vece od onih sa kojima smo otisli na F4, mozda cak vece i od onih sa VJ.. a sto se tice toga da smo bili, velika je razlika izmedju sbbkbb i realnosti..Irriducibili wrote: ↑Sat Aug 08, 2020. 3:01 pmNe znam koje su ti ogromne pare u glavi, ali to što je ušlo u klub jeste korišceno u cilju instant uspeha, jer nam je upravo to bilo neophodno. I bili smo na pravom putu da ga ostvarimo
talenta ima, samo nema ko da radi sa njima.. ali sve i da nema, bolje jedan kvalitetan stranac, umesto 5 nekih poluigraca u razvojnom timu.. osim ako je ideja da od tih 5 dobijemo makar dva ozbiljna za prvi tim, onda je to ok.. ali da li cemo imati strance nosioce iz Mladosti vreme ce pokazati..Irriducibili wrote: ↑Sat Aug 08, 2020. 3:01 pmDrobljenje o domacem pogonu više nema smisla, shvatite vec jednom da trenutno u Srbiji nema talenata. Ne bi zalizani dovodio iskusne strance da ga spasu od ispadanja, da su "talenti" to mogli. Kad je Bilbao u pitanju, odakle ideja da oni nemaju pare? Njihova politika nema nikakve veze sa nedostatkom sredstava
evo sad ce i u KKP, kaze Ostoja, ako se izuzme banka i drzava, dugujemo 2 miliona.. ako se izuzmu i igraci skoro da i nemamo dug..Irriducibili wrote: ↑Sat Aug 08, 2020. 3:01 pmStigao izveštaj za FK, upravo profesor pokušava ljude da pravi budalama. Stici ce i za KK, samo što tu ništa nije pokradeno
no da ne bude da samo mracim, makar je tim zadrzan na okupu, pa ce Vladi biti mnogo lakse..
- Irriducibili
Nije ti palo na pamet da je interes da se to obavi imao neko jači, a da su ta dvojica puki izvršioci?
Sad je problem i što se imalo para, bez obzira što je to opet drastično manje od Čovicevih klubova. A realnost je bila da su te pare pametno iskorišcene
Talenata možda ima za austrijske, ali naši standardi su još uvek viši. Otrcana fraza o zapostavljenim talentima, a nigde imena i prezimena. Što se Mladosti tiče, vreme ce pokazati šta im je cilj, ne bi trebalo mi da lupamo glavu o tome
Što se finansija tiče, sačekajmo izveštaj
Sad je problem i što se imalo para, bez obzira što je to opet drastično manje od Čovicevih klubova. A realnost je bila da su te pare pametno iskorišcene
Talenata možda ima za austrijske, ali naši standardi su još uvek viši. Otrcana fraza o zapostavljenim talentima, a nigde imena i prezimena. Što se Mladosti tiče, vreme ce pokazati šta im je cilj, ne bi trebalo mi da lupamo glavu o tome
Što se finansija tiče, sačekajmo izveštaj
non mollare mai
- Tajler Darden
Te pare nisu pametno iskorišćene.
Kasnije obrazloženje.
Kasnije obrazloženje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Isplatili smo sve plate sem onih 3,4 igraca od kojih ocekujemo BAT.

@Irr
da, on uradio nesto za nekoga, al nije se ugradio.. to ne postoji ni na onim tenderima od 500 evra..
nije problem sto ima para, hvala Vucicu, to pokazuje kolika smo im opasnost.. ali kako su te pare bile dobro iskoriscene? sta mi u ovoj sezoni imamo od prosle sezone? u kom smo to delu napravili neki skok?
ne znam samo kakvi su talenti bili Veseli, Novica, pa i BB u rukama VJ nije bio neki talenat..
da, on uradio nesto za nekoga, al nije se ugradio.. to ne postoji ni na onim tenderima od 500 evra..
nije problem sto ima para, hvala Vucicu, to pokazuje kolika smo im opasnost.. ali kako su te pare bile dobro iskoriscene? sta mi u ovoj sezoni imamo od prosle sezone? u kom smo to delu napravili neki skok?
ne znam samo kakvi su talenti bili Veseli, Novica, pa i BB u rukama VJ nije bio neki talenat..
- Irriducibili
Odbijaš da razumeš da se u nekim stvarima ne pitaju ni on ni Vesic, vec samo sprovedu ono šta im je naloženo
U ovoj sezoni imamo praktično isti tim iz prošle sezone, koji može ispuniti ove, ono što mu je prošle korona psihoza uskratila
Negde danas vidiš Veselog, Bogdana i Novicu? Prosvetli me, ukaži mi na te talente koje neko sprečava da postanu NBA igrači
U ovoj sezoni imamo praktično isti tim iz prošle sezone, koji može ispuniti ove, ono što mu je prošle korona psihoza uskratila
Negde danas vidiš Veselog, Bogdana i Novicu? Prosvetli me, ukaži mi na te talente koje neko sprečava da postanu NBA igrači
non mollare mai
Jedino pametno sto je rekao su ove clanske karte, odlicna ideja cudi me da su se i toga sjetili :)