FK Crvena Zvezda 2020/2021 - Neka sila bude s tobom
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: FK Crvena Zvezda 2020/2021 - Neka sila bude s tobom
Crvena zvezda – Evropa (Gibraltar)
Odlično, taman da polako štelujemo formu za ozbiljnije utakmice.
Odlično, taman da polako štelujemo formu za ozbiljnije utakmice.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Potencijalni rivali u narednom kolu kvalifikacija za LŠ su Dinamo Tbilisi i FK Tirana ukoliko prodjete Evropu.
Imali smo srece sa zrebom, nema sta. Ocekujem da prva dva kola lagano prodjemo, ako budemo imali srece da neko od povlascenih ispadne bicemo povlasceni i u trecem kolu. Sve su svemu, moze ovo biti lepo leto za nas, kao i prosla tri. Deki je ovo fino sredio, samo jos dobar spic i stoper ako Degenek ode.
- Monogamija
Slažem se, mada bih više voleo u Tiranu nego sa Dinamom, dugačak put, jebada. Ne kažem, danas svako igra fudbal, ali ako hoćemo rezultate, onda brajo moj moraš da zapneš.
Deluje da ova ekipa polako dobija obrise i način na koji bi trebalo da funkcioniše, samo zdravlje da nas posluži. Mislim da ovoj ekipi više donosi Kanga nego Ivanić, posebno jer Kanga mnogo bolje rešava 1 na 1. Takođe, verujem da će Deki da mu sredi glavu i da neće imati one bubice koje je ispoljavao kod Vladana.
Deluje da ova ekipa polako dobija obrise i način na koji bi trebalo da funkcioniše, samo zdravlje da nas posluži. Mislim da ovoj ekipi više donosi Kanga nego Ivanić, posebno jer Kanga mnogo bolje rešava 1 na 1. Takođe, verujem da će Deki da mu sredi glavu i da neće imati one bubice koje je ispoljavao kod Vladana.
- Tajler Darden
Kanga je meni što se ponašanja i odnosa tiče najgori bio kod Grofa.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Monogamija
Tu je jedini i isključivi krivac Grof, dao mu je previše slobode.
Dinamo u gostima baš može biti koska. Ne zbog kvaliteta već zbog dugačkog putovanja.
Mislim da vam uopšte neće biti lako.
Mislim da vam uopšte neće biti lako.
- Monogamija
Već nam je bio, pa su Lekić i Guma rešavali.
Nije ni Tirana za potcenjivanje, posebno jer je sve po jedna utakmica i jako je zajebano jer nema popravnog.
Nije ni Tirana za potcenjivanje, posebno jer je sve po jedna utakmica i jako je zajebano jer nema popravnog.
- Monogamija
Najavljuje se:
Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić - Petrović - Spiridonović, Nikolić, Ivanić, Katai – Ben.
Mislim da bi bolja varijnta bila Vulić Nikolić, nego sa Petrovićem što igramo. No, videćemo.
Utakmica počinje u 19h i ovo nam je generalka pred Evropu sa Gibraltara.
Vise bih voleo Krstovica u spicu, ali hajde. Procitah negde da ce igrati Vulic i Petrovic, a da ce desni bek biti Gajic.
- Monogamija
Idemo na live. Direktan prenos i na B92.
Dobra tekma bas bila.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Monogamija
Nikako da uhvatim vremena da napišem zapažanje sa utakmice.
Prvo, gledali smo pravu takmičarski utakmicu i Spartak koji ima odličnu mladu ekipu koja ne skida gaće tako lako.
Na ovoj utakmici smo videli da ako Degenek ode, nama ostaje rupetina pozadi i potrebna su nam dva štopera. Pankov definitivno ima problem sa kontinuitetom dobrih igara, previše je tu oscilacija za igrača na koga bi trebalo da se oslonimo. Eraković je mlad, ali sam ubeđen da bi bio konstantniji nego Pankov. Milunović i Babić su takođe samo dobri za slabije utakmice, u jačim utakmicama koje dolaze, ne smemo se oslanjati samo na njih. Vezni red bez Njegoša je nešto što nam je potrebno. Ne može on da bude kreator, dečko ne zna. Kada pogledate Nikolića i Vulića sve je jasno, koliko oni daju doprinos kreaciji napada za razliku od Petrovića. Iskreno mislim da nam je u ovom trenutku najbolji izbor Nikolić - Sanogo.
Napadači, treba istrpeti Krstovića i Gavrilovića, a ovo ostalo proterati iz kluba. Pavkov je neko od koga više ništa nećemo videti, hvala za veliku pobedu protiv Liverpula, ali vreme je da se rastajemo. Tomane i Boaći su već ispričane priče.
Sve u svemu, sutra počinjemo kvalifikacije za LŠ i moramo se još pojačati posebno u zadnjoj liniji, prvi ozbiljniji protivnik i imaćemo velikih problema.
Prvo, gledali smo pravu takmičarski utakmicu i Spartak koji ima odličnu mladu ekipu koja ne skida gaće tako lako.
Na ovoj utakmici smo videli da ako Degenek ode, nama ostaje rupetina pozadi i potrebna su nam dva štopera. Pankov definitivno ima problem sa kontinuitetom dobrih igara, previše je tu oscilacija za igrača na koga bi trebalo da se oslonimo. Eraković je mlad, ali sam ubeđen da bi bio konstantniji nego Pankov. Milunović i Babić su takođe samo dobri za slabije utakmice, u jačim utakmicama koje dolaze, ne smemo se oslanjati samo na njih. Vezni red bez Njegoša je nešto što nam je potrebno. Ne može on da bude kreator, dečko ne zna. Kada pogledate Nikolića i Vulića sve je jasno, koliko oni daju doprinos kreaciji napada za razliku od Petrovića. Iskreno mislim da nam je u ovom trenutku najbolji izbor Nikolić - Sanogo.
Napadači, treba istrpeti Krstovića i Gavrilovića, a ovo ostalo proterati iz kluba. Pavkov je neko od koga više ništa nećemo videti, hvala za veliku pobedu protiv Liverpula, ali vreme je da se rastajemo. Tomane i Boaći su već ispričane priče.
Sve u svemu, sutra počinjemo kvalifikacije za LŠ i moramo se još pojačati posebno u zadnjoj liniji, prvi ozbiljniji protivnik i imaćemo velikih problema.
- Monogamija
Počinjemo ovosezonski put ka Evropi, simbolika je da igramo protiv Evrope, koja je potpuna nepoznanica. Bez obzira na sve, moramo jako oprezno ući u utakmicu i bez potcenjivanja protivnika, prvobitno je najbitnije da nam se ne povrede igrači, ja bih bio zadovoljan i sa minimalnim rezultatom.
Igrače na koje Deki može da računa su
Golmani: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan;
Odbrambeni: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić;
Vezisti: Mirko Ivanić, Miloš Vulić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Radulović, Srđan Spiridonović;
Napadači: Ričmonda Boaći, Tomane, Aleksa Vukanović.
Dakle, bez Krstovića i Pavkova. Ja bih voleo da vidim Spiridonovića u špicu.
Igrače na koje Deki može da računa su
Golmani: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan;
Odbrambeni: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić;
Vezisti: Mirko Ivanić, Miloš Vulić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Radulović, Srđan Spiridonović;
Napadači: Ričmonda Boaći, Tomane, Aleksa Vukanović.
Dakle, bez Krstovića i Pavkova. Ja bih voleo da vidim Spiridonovića u špicu.
Prenos je na RTS 1 od 21h.
Sve osim rutinske pobede od tri i vise golova razlike u korist CZ bi bilo iznenadjenje, nekako mislim da ce biti 5-1.
Sve osim rutinske pobede od tri i vise golova razlike u korist CZ bi bilo iznenadjenje, nekako mislim da ce biti 5-1.