ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Jedan košarkaš Splita pozitivan na novi virus.
- Radena14th
https://www.novosti.rs/sport/kosarka/91 ... rona-ekipiRadena14th wrote: ↑Mon Aug 17, 2020. 7:50 pmStojkov sin akording tu kroejšn sorsiz, i u Širokom u dvabi izgleda jedan, dva igrača pozitivna
Samo da se zaustavi na ovome....
- Radena14th
- Posle sprovedenog testiranja na igračima KK Splita, koji su u samoizolaciji, obaveštavamo javnost da su još tri naša igrača pozitivna na Kovid-19. Jedan od igrača ima blaže simptome, dvojica su bez bilo kakvih simptoma, a svi dalji postupci biće usklađeni sa uputstvima epidemiologa - saopštio je Split.Asterix wrote: ↑Thu Aug 20, 2020. 7:38 pmhttps://www.novosti.rs/sport/kosarka/91 ... rona-ekipiRadena14th wrote: ↑Mon Aug 17, 2020. 7:50 pmStojkov sin akording tu kroejšn sorsiz, i u Širokom u dvabi izgleda jedan, dva igrača pozitivna
Samo da se zaustavi na ovome....
Mislim da su svi ili bez ikakvih, ili sa nekim blažim simptomima, nema nekih ekstrema, oporaviće se i teraće dalje, mada opet će biti problema ako bude ovakvog seckanja ekipa, zbog toga sam pisao da je baš specifična sezona pred nama na svim nivoima, kako EL/EC, tako i ABA i domaće lige.
Naravno, ali tabu teema je koliko treba da se pauzira nakon sto je nalaz negativan, nesrecni Odzo primjer.... Vidjecemo ja mislim da ce se odloziti aba za bar jos 2 nedelje... A ako treba da se igra u jednom gradu onda je to definitivno Ljubljana jer je Slovenija u najboljoj situaciji imaju svega 200-300 ukupno
Ako 5 ekipa igra pored ABA i Evropska takmicenja (EL, EK i FIBA kup) i ako ekipe iz Slovenije i Hrvatske (Cibona, Zadar, Split i Primorska) igraju kao i do sada uporedo svoje domace lige ja ne znam kako misle da organizuju mini turnire za ABA i ABA2 gde ce se igrati nekoliko rundi/kola u jednom gradu.
Ne znam za domaca prvenstva, neka se aba 2 igraa u Novo Mesto ;D Partizan,Zvijezda,Buducnost,Olimpija svi neka budu domacini u Ljubljani a svi klubovi iz iste drzave da praktikuju taj sistem da su domacini u jednom gradu koji je najmanje pogodjen, tsako bi se mogla igrati i Aba i Evropa mada i to je tesko izvodljivo ali eto jedini nacin...Obzirom da ce vjerovatno vremenom stanje biti jos goreBorca wrote: ↑Fri Aug 21, 2020. 1:23 pmAko 5 ekipa igra pored ABA i Evropska takmicenja (EL, EK i FIBA kup) i ako ekipe iz Slovenije i Hrvatske (Cibona, Zadar, Split i Primorska) igraju kao i do sada uporedo svoje domace lige ja ne znam kako misle da organizuju mini turnire za ABA i ABA2 gde ce se igrati nekoliko rundi/kola u jednom gradu.
Koliko sam razumeo ti mini turniri su zamisljeni da se igra 5 ili 6 kola u npr. Laktasima ili Ljubljani i to da su ekipe sve vreme tu dok se to ne zavrsi. Onda nema sanse da se igra i jos neko takmicenje dok se taj neki ciklus ne zavrsi tj. nema igranja EL, EK, FIBA i domacih takmicenja. Ako je zamisljeno da se uz igranje u jednom gradu ABA putuje i u inistranstvo radi igranja Evro takmicenja onda ne vidim poentu tih turnira posto polovina (ili vise ABA timova) svakako nece biti izolovana u gradu sa najboljom epidemioloskom situacijom.
@Cekicar Izneneadjenje da je posle Turske i FIBA takmicenja dosao da igra drugu ligu.
@Cekicar Izneneadjenje da je posle Turske i FIBA takmicenja dosao da igra drugu ligu.
- Radena14th
Ma to ne mogu ni na svetskom nivou još da ustanove, a kamoli na veselom Balkanu...Asterix wrote: ↑Fri Aug 21, 2020. 11:21 amNaravno, ali tabu teema je koliko treba da se pauzira nakon sto je nalaz negativan, nesrecni Odzo primjer.... Vidjecemo ja mislim da ce se odloziti aba za bar jos 2 nedelje... A ako treba da se igra u jednom gradu onda je to definitivno Ljubljana jer je Slovenija u najboljoj situaciji imaju svega 200-300 ukupno
Ja mislim da će to biti seckano, krenuće sa određenim zakašnjenjem, to je sigurno, čim neko bude zaražen, odmah prekidanje na 2 nedelje i tako u krug, na to mi miriše, i ne čudi me da tako na kraju i bude, kako je liga organizovana
- Irriducibili
Sportando (@Sportando) је твитовао/ла: Buducnost reportedly signing Tyler Hagedorn to 3-year deal
https://t.co/kLL473eXau
Zna li neko kakav je ovaj?
https://t.co/kLL473eXau
Zna li neko kakav je ovaj?
non mollare mai