FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
Ne brise se, ali kad svi ti bajni grobari cute, jbg...
Sta je bilo, bilo je, sada je nas.
Sta je bilo, bilo je, sada je nas.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
"Ne znam ko piše ove gluposti. Ništa što su napisali nije istina. Stojke je naš kapiten. Srećni smo što imamo kapitena kao što je on. To je to. Znam da nije naš posao da pričamo ko je kapiten, ko nije, niti da o tome odlučujemo. Stojke je naš kapiten, srećni smo i mi smo koncentrisani samo na to kako da dođemo do pobede u narednim mečevima", rekao je Natho
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Nije bila lepa utakmica a ni protivnik ali se pisu boda tri sto je bitno. Novi "Mali" je super raduje me da imamo takve.
- Tajler Darden
Nikolićevska pobeda.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Odlicno drugo poluvreme. Najbolje do sada.
Odlicno izdanje u drugom poluvremenu.
Asano pokazao fantasticnu zavrsnicu, koju je izuzetno usavrsio. Stize mu nagrada za svaki dobar potez, samo neka nastavi.
Sadik majstorski zavrsio napad, imao jos par sansu, dobar udarac glavom cak, medjutim golman je svasta odbranio. Dribling 20, nerealno je koliko ima dobar dribling.
Denis dobar, skroz okej, fina partija.
Djole Ivanović sebicluk na max. Zaista ga ne razumem, umesto da se podredi ekipi, on izmislja toplu vodu.
Uzasni Vitas... On nije ni za tribine... Kiksara na max...
Popovic mnogo nesiguran, srecom bez kazne.
Ostali na nekom okej nivou.
Vazna 3 boda.
Asano pokazao fantasticnu zavrsnicu, koju je izuzetno usavrsio. Stize mu nagrada za svaki dobar potez, samo neka nastavi.
Sadik majstorski zavrsio napad, imao jos par sansu, dobar udarac glavom cak, medjutim golman je svasta odbranio. Dribling 20, nerealno je koliko ima dobar dribling.
Denis dobar, skroz okej, fina partija.
Djole Ivanović sebicluk na max. Zaista ga ne razumem, umesto da se podredi ekipi, on izmislja toplu vodu.
Uzasni Vitas... On nije ni za tribine... Kiksara na max...
Popovic mnogo nesiguran, srecom bez kazne.
Ostali na nekom okej nivou.
Vazna 3 boda.
- Irriducibili
Vrhunac je kad nam takav balvan izvodi slobodnjak, za ne poverovati
Taj mali ce nas puno koštati, ne nadjemo li adekvatnije rešenje. Njegove kikseve i plivanje u prazno ce ozbiljnija ekipa surovo kazniti
non mollare mai
Vazna su samo nova tri boda i to je ono sto me najvise i brine :-)
Popovic bas nesiguran na golu,ali nas je i izvadio posle onog kiksa Vitasa.
Popovic bas nesiguran na golu,ali nas je i izvadio posle onog kiksa Vitasa.
Premlad je Popovic, bas premlad.
Ide na lopte, sme da izlece, ali zapliva samo tako, obice nam se sto kaze Irr to vrlo brzo.
Ide na lopte, sme da izlece, ali zapliva samo tako, obice nam se sto kaze Irr to vrlo brzo.
Samo da pitam jos jednom... I vi ocekujete borbu za titulu u ovakvoj ligi?
Ja iskreno ocekujem da momci daju sve od sebe,da moraju da kradu i otimaju da bi uzeli titulu.Ustvari,samo to uvek i ocekujem od igraca Partizana.Druga stvar,voleo bih da u ovom periodu gde su sanse za titulu minimalne,pravimo sto vise igraca,forsirati mlade igrace,ne na silu,ali davati im vise sanse u odnosu na neke istrosene igrace.
Lepo bi bilo da danas vidimo Celavog u stoperskom paru sa Banjakom,mislim da bi taj par trebali da forsiramo u ostatku sezone.Ne znam kakva je situacija sa Sumom,ali ocekujem Natha danas i nadam se da necemo da se glupiramo sa njegovim odlaskom,ozbiljan je igrac za nase uslove da bi ga se tako lako odrekli kad smo ga vec doveli.
Lepo bi bilo da danas vidimo Celavog u stoperskom paru sa Banjakom,mislim da bi taj par trebali da forsiramo u ostatku sezone.Ne znam kakva je situacija sa Sumom,ali ocekujem Natha danas i nadam se da necemo da se glupiramo sa njegovim odlaskom,ozbiljan je igrac za nase uslove da bi ga se tako lako odrekli kad smo ga vec doveli.
Dobro drugo poluvreme. Indjija losa, jos nijedan gol iz igre nemaju.
Napokon jedna utakmica bez stresa za FK Partizan. Solidno prvo i fantasticno drugo poluvreme. Pohvale za sve igrace.
Bas dobro drugo poluvreme,ovaj nas samuraj se bas raspucao :-) generalno ofanzivnim igracima mnogo znace golovi zbog samopouzdanja.
Za promenu nismo primili gol 3 utakmice.
Za promenu nismo primili gol 3 utakmice.