Jeste li sigurni da centar dolazi uopste...
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Pa evo danas je Scepo rekao da ce doci ali da ne zure da pazljivo traze centra koji ce se uklopiti na ovaj tim....
zasto stati samo na ovome? zasto ne reci da smo imali u planu da mu damo petogodisnji ugovor vredan 7-8 miliona evra, pa da imamo visemilionski dobitak.. da nadcokijemo cokija i prejebemo i Sofoa i Mekela zajedno..
Eric Mika dolazi?
Da sacekamo Irr-a ili Pavlaku pa da znamo na sta smo 
Evo Djordje Matic
https://nova.rs/sport/kosarka/partizan- ... kom-mikom/
Izgleda da smo stvarno pred dogovorom
https://nova.rs/sport/kosarka/partizan- ... kom-mikom/
Izgleda da smo stvarno pred dogovorom
Ocekivano pojacanje. Kao sto sam i pretpostavio prvo se pricalo o bombi ispod kosa, Jekiri pa Rejnolds a u konkurenciji su bili i jos par igraca da bi na kraju dosao igrac koji tek treba da se dokazuje jer van koledza i razvojne nigde nije imao minute. Ovaj nece biti bolji od Jankovica koliko sam se informisao, los u odbranu dok u napadu ume nesto da odigra ledjima . U svakom slucaju Partizan ce biti skola za njega .
A svuda se kratko zadrzao znaci da odgovara JankeliRenegade wrote: ↑Sun Aug 23, 2020. 2:22 pmOcekivano pojacanje. Kao sto sam i pretpostavio prvo se pricalo o bombi ispod kosa, Jekiri pa Rejnolds a u konkurenciji su bili i jos par igraca da bi na kraju dosao igrac koji tek treba da se dokazuje jer van koledza i razvojne nigde nije imao minute. Ovaj nece biti bolji od Jankovica koliko sam se informisao, los u odbranu dok u napadu ume nesto da odigra ledjima . U svakom slucaju Partizan ce biti skola za njega .
A sve ovo si zakljucio na osnovu cega?Renegade wrote: ↑Sun Aug 23, 2020. 2:22 pmOcekivano pojacanje. Kao sto sam i pretpostavio prvo se pricalo o bombi ispod kosa, Jekiri pa Rejnolds a u konkurenciji su bili i jos par igraca da bi na kraju dosao igrac koji tek treba da se dokazuje jer van koledza i razvojne nigde nije imao minute. Ovaj nece biti bolji od Jankovica koliko sam se informisao, los u odbranu dok u napadu ume nesto da odigra ledjima . U svakom slucaju Partizan ce biti skola za njega .
Ako ces iskreno, za Rejnoldsa je kosarkas NBA kalibra licno. A Dzekiri je obicna taraba kao i Vilijams.
Za mene je ovo vrhunski potpis, jos ako bude na vise od godinu dana, tipa 2+1.
Naka wrote: ↑Sun Aug 23, 2020. 6:01 pmA sve ovo si zakljucio na osnovu cega?Renegade wrote: ↑Sun Aug 23, 2020. 2:22 pmOcekivano pojacanje. Kao sto sam i pretpostavio prvo se pricalo o bombi ispod kosa, Jekiri pa Rejnolds a u konkurenciji su bili i jos par igraca da bi na kraju dosao igrac koji tek treba da se dokazuje jer van koledza i razvojne nigde nije imao minute. Ovaj nece biti bolji od Jankovica koliko sam se informisao, los u odbranu dok u napadu ume nesto da odigra ledjima . U svakom slucaju Partizan ce biti skola za njega .
Ako ces iskreno, za Rejnoldsa je kosarkas NBA kalibra licno. A Dzekiri je obicna taraba kao i Vilijams.
Za mene je ovo vrhunski potpis, jos ako bude na vise od godinu dana, tipa 2+1.
Auu brate......
2+1 ugovor pa da ga prodamo litvancima za 110k a zaradimo 500.
Covek nije mogao Cirbesu da uvalja vise od 2p. u dve utakmice, pritom je ovaj bio u debelom raspadu, da ne pricam da se John Bryant igrao sa njim, sa svojih 150kg i forom ko u kornjace.
Covek nije mogao Cirbesu da uvalja vise od 2p. u dve utakmice, pritom je ovaj bio u debelom raspadu, da ne pricam da se John Bryant igrao sa njim, sa svojih 150kg i forom ko u kornjace.
Jon Bones
- White Mamba
Dzekiri taraba..mati moja..
Posto je kosarka two way sport, jedva cekam ga vidim na nasoj strani parketa..
Da otprati pogledom ume..to umem i ja..
Posto je kosarka two way sport, jedva cekam ga vidim na nasoj strani parketa..
Da otprati pogledom ume..to umem i ja..
Sta sam to pogresio? Gde su ta tri centra?
Rejnolds u strmoglavom padu, tipa Skorcijanidisa kada je dolazio u Zvezdu. Centar upitnih ljudskih kvaliteta (kad ga se setim iz Zenita). Bio rezerva Miki sa smesnim brojkama.
Dzekiri precenjen, intelektualno ogranicen. Asvel zeli da ga se resi.
A za Vilijamsa ti je dovoljna Buducnost i to je to. Zato ce vecito njegov domet biti neka Darusafaka i slicno. Glup.
Ovaj decko je suva inteligencija. Kapira akcije, kretnju i protivnika i saigraca veoma dobro. Izuzetno brze noge. Odlican rameni pojas. Jak kao zemlja. Ima solidnu ledjnu tehniku (moze opasno da napreduje). Rol radi veoma dobro (kompitabilan sa oba nasa pleja). Dolazi i sa odlicnim brojkama.
Rejnolds u strmoglavom padu, tipa Skorcijanidisa kada je dolazio u Zvezdu. Centar upitnih ljudskih kvaliteta (kad ga se setim iz Zenita). Bio rezerva Miki sa smesnim brojkama.
Dzekiri precenjen, intelektualno ogranicen. Asvel zeli da ga se resi.
A za Vilijamsa ti je dovoljna Buducnost i to je to. Zato ce vecito njegov domet biti neka Darusafaka i slicno. Glup.
Ovaj decko je suva inteligencija. Kapira akcije, kretnju i protivnika i saigraca veoma dobro. Izuzetno brze noge. Odlican rameni pojas. Jak kao zemlja. Ima solidnu ledjnu tehniku (moze opasno da napreduje). Rol radi veoma dobro (kompitabilan sa oba nasa pleja). Dolazi i sa odlicnim brojkama.