Admiral wrote: ↑Sun Aug 23, 2020. 3:13 pm
Miami preuzme Oladipa sa Adebayom, Tarner ostane u ćosku da širi....ako nema dubine, sto ne ode na skok?
Gradi ga bek?
U ostalom, ključni skok u napadu napravio je Adebajo, kada se Indiana vratila u igru, i kada su bili u naletu.
Tako je...Mlitav je,mekan,bez energije pa nema ni potrebu za tim ofanzivnim skokom,lakse je blejati na trici pa nazad trcati...to se vidi u duelima sa manjim igracima gde ga odnose,zato on ni nema potrebu da se spusti dole iako je ispred njega manji igrac....On Butlera ne moze da pomeri
Grba wrote: ↑Sun Aug 23, 2020. 3:54 pm
uf da li da se ozbiljno upuštam u raspravu ako su Megi i Hauard garant "dubine" u reketu. Je l hjuston i Dalas možda igraju PO? koliko napada završava Porz. iz reketa, sa sve Lukom koji će mu sigurno udeliti pravovremeni pas ako se izrola (ostaviću po strani da ja čak i p&r ne smatram igrom po dubini

)? Jedan Embid koji ima potencijala da raznosi sve pod košem sve se više koristi šut...Kanter koji je vrhunski rutiner pod košem ne može da skupi više od 15 minuta u Bostonu, a konkurencija mu je Tajs... to je današnji NBA...
"Centar koji je neupotrebljiv iz shor rolla i koji ne zna da igra sa low posta a nema puter ruku je ofanzivno neupotrebljiv centar" - kako se u ovo uklapa Rudi Gober? A naravno i Rudija cenim izuzetno da ne bude zabune.
ja statistiku do sad nisam ni gledao, vidim da mi ide u prilog makar u po, ali dobro racunati koliko protivnik iz odredjenih pozicija postiže ne vredi ništa

.
Tarner će sasvim izvesno imati ovu ulogu u Indijani, to se kod MekMilena neće menjati, a oni su njim očigledno zadovoljni. No ako promeni sredinu, videće se koliko je značio indijani. on je nesumnjivo ograničen napred, ali u svakom slučaju može više od čistog širenja reketa.
Dallas sam sasvim slucajno zaboravio,Dallas ima dubinu sa Bobijem,Bobi za svojih 10min napravi harakiri,igra malo jer mora da dropuje pa bi Kawhi i George imali ciste poludistance..
Sto se tice Porzingisa nije valjda da poredis njegov sut sa Tarnerovim?...Porz ima ozbiljan range..iz dotrcavanja uzima trice i sa 9m...Sutira i iz kretnje,disbalansa....nemoj Grbo ljubi te brat

...Porz je elitni strecer
Sto se tice dubine,uopste nisam imao nameru da analiziram kvalitete odredjenih igraca vec sam isao na to da je tim igracima prirodna teriorija reket...Meggi i Hauard kakvi god da su,dole su,pristuni su pod kosem..
Opet kazem Turner je lazni strecer...
Kanter igra malo jer ne moze da odbrani svoju senku...Embiid je retard,kad se okrene licem tukao bih ga

...On ima problem prilikom udvajanja na low postu...
Gober cepa PnR i ide dole,Turner samo popuje....Plus je defanzivna zver za razliku od Turnera...Mnogo energicniji,aktivniji...
Teritorija je poenta moje price...Ne moze centru da bude prirodna teritorija linija za 3 poena ako nema brutalan sut....Mislim moze ali je banana od igraca...Jedan jedinidrugi napad on svojoj ekipi nije obezbedio pa daj nemoj da se zajebavamo....
Kada je usao u neki duel?....Kad mu Adebajo na drugoj strani udje u meso jauce ko curica...polaze pored njega kako hoce,majmunom ga pravi...Odbija se od njega...