NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: NBA
Ne može Harden sam, dobija puno batina i troši previše energije. Kad se Russ vrati, nece OKC moci da bazira odbranu na samo jednom čoveku
non mollare mai
- Irriducibili
Pas je posledica pada koncentracije usled nenormalnog trošenja. Utakmice 1 na 5 svakog drugog dana, previše su čak i za njega. Pritom pegla odbranu kao nikada do sada. Na sve to, uskraceni su mu striptiz barovi, da se bar malo osveži 
non mollare mai
Bez Rasa Donovan to svede na suterski dan Hausa, Takera, Grina... manje vise svih osima Hardena... Lako je reći treba Harden više da napada obruč, ali OKC ga brani baš muški. Što neko reče Dort izgleda kao da je u laboratoriji pravljen da čuva Hardena, i kad uz takvog krpelja puniš reket po cenu otvorenih šuteva pre svega Takera i Grina, Harden u ozbiljnom problemu... i danas je podelio par vrhunsmih pasova ali džabe kad su u krtičnim trenucima promašivali...
- Irriducibili
Baš tako, svi oni, uključujuci i Gordona, mogu da pogode, ali nemaju konstantnost. Tako smo gledali da se Hjuston odlepi kad krenu da rešetaju, a OKC manje više lagano stigne kad udju u seriju promašaja. Plan b ne postoji, Russ ga donosi i ne vidim kako ce onda braniti napad Hjustona
non mollare mai
Brat Spo klasa, ne dobija dovoljno kredita. A tek imaju prostora da naprave grom od ekipe. Dobro to je Rajlijeva zasluga
Pozdrav od Mekanog Maljsa, je l danas falila dubina ili mozda nije Bama zatvorio u klacu (uz par za poneti) ili mu tako mekan nije strpao 20-ak ( o tome da ni u mismeču sa Robinsonom ne moze da dobije loptu jer u Indijani nema beka koji ce podeliti pas sa 45, da budem precizan koji će prepoznati taj mismeč i uopšte nadriblati na 45). No dobro, bitno da je prepoznat glavni problem indijane...
Pozdrav od Mekanog Maljsa, je l danas falila dubina ili mozda nije Bama zatvorio u klacu (uz par za poneti) ili mu tako mekan nije strpao 20-ak ( o tome da ni u mismeču sa Robinsonom ne moze da dobije loptu jer u Indijani nema beka koji ce podeliti pas sa 45, da budem precizan koji će prepoznati taj mismeč i uopšte nadriblati na 45). No dobro, bitno da je prepoznat glavni problem indijane...
- Irriducibili
HOU mi je baš teror za oči.
Ukusi su različiti, ali ako je ovo zabava za publiku.... neka idu u cirkus.
House skoči naglavačke u aut, izvuče loptu , ostane kod njih u posedu , ne uspe ni da ustane , oni su već ispalili trojku i otvorili kontru OKC.
Ukusi su različiti, ali ako je ovo zabava za publiku.... neka idu u cirkus.
House skoči naglavačke u aut, izvuče loptu , ostane kod njih u posedu , ne uspe ni da ustane , oni su već ispalili trojku i otvorili kontru OKC.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
-
OnlineBatica ubica
- Irriducibili
- Irriducibili
Stvarno neverovatne dve utakmice za redom za Dzamala,a i fantastican ovaj potez.Drago mi je da je Denver ipak pokazao neki karakter i da su bar produzili seriju.Mada,za to im je bilo potrebno da Jokic i Marej ne izlaze u drugom poluvremenu.Da se ne lazemo,dosta im fale i Barton i Heris.
Ajde sad da vidimo Mavse,bas mi je bilo krivo kad sam video da opet ne igra Kristaps,tesko ce ici dve bez njega da se odigraju na onakvom nivou.
Uzdamo se u Pola Dzordza :-)
Ajde sad da vidimo Mavse,bas mi je bilo krivo kad sam video da opet ne igra Kristaps,tesko ce ici dve bez njega da se odigraju na onakvom nivou.
Uzdamo se u Pola Dzordza :-)
- Irriducibili