NBA

Sve o američkoj košarci.

Moderator: Moderator

Hiro Onoda

Re: NBA

Post by Hiro Onoda » Fri Aug 28, 2020. 4:30 pm

Krenuce cim Lebron zavrsi sa citanjem knjige o Malkom X-u.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 29, 2020. 2:01 am

Ogoljena, odvratna politizacija košarke :bad:

Iskreno se nadam da ce se vlasnici klubova sabrati i ovoj bahatoj hordi pokazati ko ih basnoslovno placa i gde im je mesto
non mollare mai

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sat Aug 29, 2020. 10:57 am

Muhamed Ali je svojevremeno dao 5 godina na vrhuncu karijere da bi protestvovao a ovi klovnovi predvodjeni Lekonjom su jedva sastavili 48 sati.

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Aug 29, 2020. 11:03 am

Hiro Onoda wrote:
Sat Aug 29, 2020. 10:57 am
Muhamed Ali je svojevremeno dao 5 godina na vrhuncu karijere da bi protestvovao a ovi klovnovi predvodjeni Lekonjom su jedva sastavili 48 sati.
Klasican cirkuzaner....Ko jos moze da poveruje u pricu da je Lebron zaista za zavrsetak sezone,covek koji bi se jebao u bulju za titulu :D

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sat Aug 29, 2020. 11:23 am

Ja mislim da su ovi iz Milvokija bili iskreni ali onda je uletio "najveci igrac" i poceo njegovo KMEEEEEE,KMEEEE obratite paznju na MEEENEEEEE.

MMM

Post by MMM » Sat Aug 29, 2020. 5:16 pm

Jos jedan Veliki Igrač ode.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 30, 2020. 2:11 am

Hjuston surovo gazi OKC, brutalno ih raznosi snagom GA i Schroder ne mogu da brane Gordona i Hardena
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 30, 2020. 2:42 am

Schroder je imbecil

Pritom mu nije prvi put da nasrce na polne organe rivala
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Aug 31, 2020. 2:37 am

Samo da konstatujem da je Čekicar pogodio rezultat serije :please:

Mada moram priznati da me je Dalas prijatno iznenadio, tim koji sa nešto nadogradnje ima šampionski potencijal. Jesu Klipani kao razbijena vojska, koju samo Kawhi vuče kao lokomotiva, ali svejedno imaju ogroman kvalitet. Osakaceni Dalas ih je pošteno namučio
non mollare mai

Grba

Post by Grba » Mon Aug 31, 2020. 8:54 am

mogao bi Dallas ozbiljno da se nadogradi. njima su posle KP najveći uvogovori THJ (sa player option + pretpostavljam da će opt in; ali ističući je ugovor, čisti protor u kepu, trebalo bi lako da se trejduje), Dwight Powell i Delon Wright, koji su ok ugovori i takodje mi mogli da bude neki trejd cipovi.

Moraju sledeće sezone da dovedu neko ozbiljno krilo, greota je da se ne iskoristi činjenica da je Dončić na ruki ugovoru, a vredi supermax ugovor

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Aug 31, 2020. 8:04 pm

Da se osvrnemo malo na ove utakmice u PO.Bas,bas rutinska pobeda Bostona juce,izuzetna partija i ispostavilo se da im kao i u regularnoj sezoni ocigledno ne odgovaraju,skor ove sezone je 4-1 u korist Bostona.Ocekujem reakciju Toronta vec sutra,narocito FVV i Siakama koji su juce bili izuzetno losi.

Veliko postovanje za gospodina Rika Karlajla i druzinu iz Dallasa,za Luku Doncica,kao i za Cekicara koji je pogodio da ce uzeti bar dve pobede :-) mozda da se nije povredio Porz bi bila i koja vise,ali sa druge strane kad pogledas tesko ce neko spreciti finale LA ekipa jer su stvarno ove superzvezde prezasticene od strane sudija,da to neki put prelazi granice dobrog ukusa.

Denver pokazuje karakter i to je ono sto nisam ocekivao posle 1-3.Sinoc su bili bolji u odbrani i odmah to da je rezultata.Nisam bio siguran da je ispravno da se ubacuje Heris koji pola godine nije igrao kosarku,ali se ispostavilo da je izuzetno znacio u odbrani.Neverovatna serija Mareja i Micela,stvarno spektakl,sinoc Marej 9\12 trojke,Micel 9\13.Videh negde podatak da je do sada u istoriji NBA u jednoj seriji koja je isla u G7 najvise trojki dao Kari 32.Micel i Marej do sad imaju po 31,verovatno oboje idu preko toga.

Serija koju sam prizeljkivao pre PO je Milvoki-Majami.Obozavam da gledam Majami ove sezone i ocekujem mnogo od ove serije.Siguran sam da ce ih Majami namuciti,pa sto da ne i izbaciti mozda.

Sto se tice OKC-Hjuston meni je tu Hjuston pokazao mnogo vise do sada i ocekujem ih u sledecoj rundi.Ne volim da gledam ovakvu kosarku sa ekstremnim Small Ball-om,ali npr za razliku od prosle sezone meni je mnogo bolji za gledanje ovaj Hjuston,gde se igra mnogo pametnije u odbrani i jednostavno ima energije u ekipi.U prosloj utakmici posle onog iskljucenja Taker-Sruder ulazi Cendler da gadja bacanja i izlazi,jel postoji neko pravilo za koje ne znam da mora centar da izvede (sto mi je nelogicno) ili je to izbor trenera? (sto mi je isto nelogicno da izabere Cendlera ako vec moze da bira :-) )

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Sep 02, 2020. 2:18 am

Kakvo samoubistvo Toronta, Boston vodi 2:0 u seriji

Čitav niz kardinalnih greški, tako netipičnih za njih, ali da ti Anunoby u bilo kojoj varijanti bude prva napadačka opcija je šlag na tortu. Nurse ima sad dve katastrofalno vodjene utakmice, a to je poslednje što sam očekivao
non mollare mai

Grba

Post by Grba » Wed Sep 02, 2020. 7:31 am

Nije meni sporan Og, on je svoje isporucio, Siakam je podbacio. Odlican posao su odradili Smart, Braun i Tejtum na njemu, pre svega Smart koji ga je u clutch-u branio 1 na 1.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Sep 03, 2020. 1:24 am

Majami,sva lepota kosarke

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Sep 03, 2020. 3:49 am

Sav horor nba sudjenja u 5s :lol:

Post Reply