Srbija
Moderator: Moderator
Re: Srbija
Svaki put nam Tumba spremi neko novo "iznenadjenje",ovaj put ne poziva Luku jer pazi sad,oce da proba neke druge igrace!?? O cemu bre prica ovaj covek,za mesec dana igra najbitniju utakmicu ciklusa,on umesto da uigrava neke stvari,on proverava ko zna koga.Ja mislim da ovakve stvari imaju samo kod nas i sto je najgore to nije sada samo slucaj,tako je godinama unazad.Ide prica i da se Matic povukao zbog ovog konstantnog zajebavanja sa Milivojevicem i ne bih se zacudio da je to istina.
A i ova korona stvarno donosi neverovatne situacije.U Ligi Nacija ukoliko nije moguce odigrati utakmicu,nema slobodnih termina,a nijedna ekipa nije kriva za to,pobednik ce se odlucivati zrebom :-)
- Monogamija
I treba brate, šta će po splavovima i sa splavarušama. U tom slučaju, jedini i pravi krivci su Tumba i taj igrač koji eventualno bude pozitivan.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
Kakva su vam očekivanja pred utakmicu u Rusiji?
Nadam se da cemo ostvariti pobedu jer ovaj mec treba da bude priprema za odlazak na jedno veliko takmicenje koje mnogo dugo cekamo, ako bih "morao" da prognoziram rezultat bi bio 2-1 za nas.
Video sam da i Rusi imaju problema u samoj ekipi,bio je neki incident.Tesko uvek igramo sa Rusima,Ukrajincima.Kao sto rece Medved,nadam se da se radi nesto na pripremi utakmice sa Norveskom,to je u ovom trenutku najbitnije.
- Monogamija
Potencijalnih 11:
Rusija: Guilherme; Fernandes, Semyonov, Dzhikiya, Petrov; Ozdoyev, Zobnin; Ionov, Miranchuk, Zhirkov; Dzyuba
Srbija: Rajkovic; Milenkovic, Ni.Maksimovic, S.Mitrovic, Kolarov; Radonjic, Ne.Maksimovic, Milinkovic-Savic, Ljajic; Jovic, Mitrovic
Nešto mi zvuči previše napadački ovo, ali ajde.
Generalno očekujem tvrdu utakmicu, sa mnogo taktičkih zadataka jer i mi i Rusi igramo tako, posebno jer je tek prva utakmica u grupi, pa će postojati verovatno doza opreznosti i jednih i drugih. E sad plaši me kurcobolja SMS - a i mislim da će, ako on bude igrao, Rusi dobiti sredinu terena, a mi ćemo u napadu imati opciju više.
Rusija: Guilherme; Fernandes, Semyonov, Dzhikiya, Petrov; Ozdoyev, Zobnin; Ionov, Miranchuk, Zhirkov; Dzyuba
Srbija: Rajkovic; Milenkovic, Ni.Maksimovic, S.Mitrovic, Kolarov; Radonjic, Ne.Maksimovic, Milinkovic-Savic, Ljajic; Jovic, Mitrovic
Nešto mi zvuči previše napadački ovo, ali ajde.
Generalno očekujem tvrdu utakmicu, sa mnogo taktičkih zadataka jer i mi i Rusi igramo tako, posebno jer je tek prva utakmica u grupi, pa će postojati verovatno doza opreznosti i jednih i drugih. E sad plaši me kurcobolja SMS - a i mislim da će, ako on bude igrao, Rusi dobiti sredinu terena, a mi ćemo u napadu imati opciju više.
Zanimljiv mi je ovaj sastav sto negde najavljuju sa tri pozadi,nesto slicno kao Lacio sto igra.Pozadi Bleki,Kalaba i Maksimovic,a po krilima Kostic i Lazovic....jedino mislim da za Kolarova u takvoj postavi mora da ima mesta na levoj strani.
Očajna igra, rezultat zasluzen 1-3.
-
Dragan Mance
Tumbo vrati se na proverenu formaciju.
Mani igru sa tri štopera pozadi.
Ubio nas tenk Dzuba.
Nosio je Kalabu i Maksimovića u zubima.
Mani igru sa tri štopera pozadi.
Ubio nas tenk Dzuba.
Nosio je Kalabu i Maksimovića u zubima.
- Monogamija
Maksimović bi trebalo da oladi malo i na klupu, a formacija da se vrati sa 4 pozadi, Strahinja, Kolarov, Bleki i Mladenović.
kad se samo setim koliko su neki prizeljkivali Iliju Stolicu na klupi Partizana.. kakav fijasko nacionalnih selekcija.. doduse nije bas da mi je zao..
- Monogamija
Znam da veoma mali deo foruma prati naše mučenike iz repstacije ali je red da ispoštujemo i utakmice sa Norveškom. Dokaz koliko mi stagniramo je taj, da smo pre 10 do 15 godina Norvežane gazili ko plitak potok, ali kada postoji sistem, onda dobijete napredak, a kad postoji anarhija i loš sistem onda dobijete skup preplaćenih manekena koji nažalost igraju pod zastavom Srbije, čast izuzecima (Mitar, Tadić).
Igra se sa publikom, valjda 30% kapaciteta je dozvoljeno.
Igra se sa publikom, valjda 30% kapaciteta je dozvoljeno.
Ja cini mi se kao da sam negde procitao da ce biti bas malo publike,mada moguce da sam nesto permutovao.
Meni je pracenje reprezentacije u zadnje vreme bas omiljeni hobi.Bukvalno ne postoji opcija da se iznerviram ako igraju lose,ma kako god da igraju :-)
Samo mogu da ih pohvalim ako budu dobri,sto se stvarno retko desava.
Mi moramo da igramo u formaciji koja se trenutno najvise igra u evropskom fudbalu,sa tri stopera i dva wing beka,jer nam i tako odgovara zbog profila igraca koje imamo.
Steta je sto je Kostic povredjen,njemu ta pozicija na levoj strani odgovara.Imamo problem i sa ne igranjem Milivojevica i Pavlovica u svojim klubovima,a Strahinja je igrao oba meca u prethodnom ciklusu.Ipak mislim da ce Luka da igra u paru sa Maksimovicem dok za Pavlovica nisam siguran da ce se pridruziti Kolarovu i Blekiju.Pitanje je i ko ce biti treci napred pored Mitra i Tadica.
Meni je pracenje reprezentacije u zadnje vreme bas omiljeni hobi.Bukvalno ne postoji opcija da se iznerviram ako igraju lose,ma kako god da igraju :-)
Samo mogu da ih pohvalim ako budu dobri,sto se stvarno retko desava.
Mi moramo da igramo u formaciji koja se trenutno najvise igra u evropskom fudbalu,sa tri stopera i dva wing beka,jer nam i tako odgovara zbog profila igraca koje imamo.
Steta je sto je Kostic povredjen,njemu ta pozicija na levoj strani odgovara.Imamo problem i sa ne igranjem Milivojevica i Pavlovica u svojim klubovima,a Strahinja je igrao oba meca u prethodnom ciklusu.Ipak mislim da ce Luka da igra u paru sa Maksimovicem dok za Pavlovica nisam siguran da ce se pridruziti Kolarovu i Blekiju.Pitanje je i ko ce biti treci napred pored Mitra i Tadica.
- Tajler Darden
Sramota me da okačim prvu postavu za večeras.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS