FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan 2020/21
Savo umesto nogom sto udara, da je prvo prisao pa udario nogom u glavu golmana, pa onog sto mu je naredio da mu vitas, miletic i urosevic cine tim. A onda da nekako sebe izudara zato sto nema pojma.
-
Dragan Mance
Cirkuzant.
Prodao nas protiv AZ-a, prodao nas i nebrojeno puta od tada.
Dokle ga amnestirati i davati mu podršku kad mu definitivno ne ide.
Prodao nas protiv AZ-a, prodao nas i nebrojeno puta od tada.
Dokle ga amnestirati i davati mu podršku kad mu definitivno ne ide.
Savo u principu nako ovoga danas, može da razveže jezik, onako kao Dule nekada ili da se uklopi u ćutanje kompletnog sportskog društva..
Ja sam i prošle sezone rekao da je meni Savo jedino dobro u SD Partizan trenutno, pa da vidimo ima li šta da kaže kada niko drugi nema..
Ja sam i prošle sezone rekao da je meni Savo jedino dobro u SD Partizan trenutno, pa da vidimo ima li šta da kaže kada niko drugi nema..
Savo aminuje guranje golmana kapaciteta i nivoa zonasa. Sramotno je da nije imao spisak pojacanja, zelja, da je zadovoljan proslogodisnjim minusom od 20 bodova. Jos sramotnije je to, da on nista nije promenio, prosle godine gubio i ove isto.
-
Dragan Mance
Mnogo manje smo trpeli za ista sranja prethodnike nego Savu. Čime je zaslužio takve počasti sam Bog zna. Od prvog dana na trenerskom mestu nije savladao jednačinu "kako naplatiti kvalitet" da bodove ne prosipa kada imamo ulogu favorita.
Popović je njegov izum. Priče kako brani zbog pravilnika može pričati nekom drugom. Samo on vidi u vižljastom Popu neki golmanski potencijal koji za sada donosi kontra efekat. Lik sve što se šutne ka njemu kao po difoltu ide tamo gde bi on trebao sprečiti. Ne sećam se da je išta veliko ostalo na njegovim rukavicama.
Popović je njegov izum. Priče kako brani zbog pravilnika može pričati nekom drugom. Samo on vidi u vižljastom Popu neki golmanski potencijal koji za sada donosi kontra efekat. Lik sve što se šutne ka njemu kao po difoltu ide tamo gde bi on trebao sprečiti. Ne sećam se da je išta veliko ostalo na njegovim rukavicama.
Botošani iz Rumunije, CSKA Sofija iz Bugarske i Sfintul Georgi Suručeni iz Moldavije su nasi moguci protivnici u barednom kolu kvalifikacija za Evropa ligu.
Sto se tice meca sa Vojvodinom mnogo treba nekima da dodje iz peta u glavu.
Sto se tice meca sa Vojvodinom mnogo treba nekima da dodje iz peta u glavu.
Moram da se ispravim, pogledao sam opet onu situaciju između Drinčića i Sume, prvo lakat Drinčića, a onda ga je u padu i pokupio nogom. Trebalo je crveni da mu pokaže. Isto tako, trebalo je i da im svira penal, jer je očigledno Banjaka lopta pogodila u ruku, nije to nikakvo rame.
Crveni je preokrenuo utakmicu, i ništa dalje ne bi izgledalo ovako da ga nije bilo.
Opet primamo gol preko Miletića, a golman je tek komedija. Prvo onaj start u prvom poluvremenu, kada ga je sreća pogledala, a mogao je da stigne do lopte bez problema da je krenuo na vreme, a onda i prvi gol.
Opet smo ostali bez titule u avgustu...
Crveni je preokrenuo utakmicu, i ništa dalje ne bi izgledalo ovako da ga nije bilo.
Opet primamo gol preko Miletića, a golman je tek komedija. Prvo onaj start u prvom poluvremenu, kada ga je sreća pogledala, a mogao je da stigne do lopte bez problema da je krenuo na vreme, a onda i prvi gol.
Opet smo ostali bez titule u avgustu...
Gostujemo Sfintul Georgi Suručeni iz Moldavije.
-
Dragan Mance
Cirkus kao i uvek sa VVV grupacijom. Glupanderi moraju u dva dana zasedati ne bi li skontali šta i kako dalje.
Ili moraju dobiti smernice putokaza od AV šta smeju šta ne...
Ili moraju dobiti smernice putokaza od AV šta smeju šta ne...
Sinoc smo imali prilike da vidimo kako su drugaciji kriterijumi sudjenja u ovoj ligi,u samo dve utakmice mozes da vidis ko sme,a ko ne sme.Da se ne lazemo,nismo ni gajili neku nadu da mozemo do titule u ovakvoj ligi i u ovakvim uslovima,ali kao pravi navijaci naravno da nikad necemo ni da odustanemo od iste.
Posle odgledanog snimka da se zakljuciti da ni Drincic nije bio naivan u onom duelu i da ne bi bilo nezasluzeno i da je on pocrveneo.Ali,ali,ali...Suma ne sme onako da odreaguje,jednostavno ne sme,ako ce se razmisljati da li Drincicu da da crveni,tebi nece,dace ti ga odmah,a i zasluzeno,udaras coveka u padu,bez lopte,laktom u glavu.Ono sto je meni najgore,momentum je bio tada na nasoj strani,nekoliko minuta pre toga si dao gol,bio bolji u tom poluvremenu i ti nasedas na provokacije bez lopte i ostavljas ekipu na cedilu.Ne znam,ali ja sam vaspitavan da tim treba da bude ispred tebe.
Podrzavam Savinu reakciju i mislim da je to jedan od nacina da se boris protiv ovakvog sudjenja.Ali to ne menja stvar da smo mi gol primili na Mileticevoj strani po ko zna koji put,da nam golman nema kvalitet,da od proslogodisnjih tri bonusa koja smo komotno koristili mi ove godine imamo samo jednog i Popovic mora da brani.Dosta neplanski odradjene mnoge stvari,a nasa uprava tera cirkus sa nama.
Posle odgledanog snimka da se zakljuciti da ni Drincic nije bio naivan u onom duelu i da ne bi bilo nezasluzeno i da je on pocrveneo.Ali,ali,ali...Suma ne sme onako da odreaguje,jednostavno ne sme,ako ce se razmisljati da li Drincicu da da crveni,tebi nece,dace ti ga odmah,a i zasluzeno,udaras coveka u padu,bez lopte,laktom u glavu.Ono sto je meni najgore,momentum je bio tada na nasoj strani,nekoliko minuta pre toga si dao gol,bio bolji u tom poluvremenu i ti nasedas na provokacije bez lopte i ostavljas ekipu na cedilu.Ne znam,ali ja sam vaspitavan da tim treba da bude ispred tebe.
Podrzavam Savinu reakciju i mislim da je to jedan od nacina da se boris protiv ovakvog sudjenja.Ali to ne menja stvar da smo mi gol primili na Mileticevoj strani po ko zna koji put,da nam golman nema kvalitet,da od proslogodisnjih tri bonusa koja smo komotno koristili mi ove godine imamo samo jednog i Popovic mora da brani.Dosta neplanski odradjene mnoge stvari,a nasa uprava tera cirkus sa nama.
Mogući protivnici ako prodjemo tim iz Moldavije su Šarlroa iz Belgije, Desne iz Ukrajine i Alanje iz Turske.
Šarlroa iz Belgije je naredni moguci protivnik.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Bar malo da se ložimo ubi ova dosada od fudbala.
Ne znam, Stanoje dugo nije ozbiljno nekoga vodio. Sta znam, srecniji bih bio da Savo ostane uz sve nedostatke.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!